ya arkadaşlar ben istanbul beykoz da ikamet ediyorum motordan da pek anlamam anlayan varsa birgün buluşalım eksiği gediği ney ne yapılabilir motora yapmak istiyorum
selam arkadaşlar istanbulda bildiğiniz güvenilir bi mondial servisi var mı?
Valla @Tİme_shİft42'te resim atmasa kimse resim atmayacak sayfaya
Yakında 250 cc ye geçme planlarım var inşllh daha iyileri sizlerin olur
bundan daha berbat durumda aşağıda yatıyor benimki çamur deryası oldu birazdan fotoğraf atarım
bu motor dun yikandi bugun boyle sabahlari her yer buz sorun yokta oglen batiyor bizim burda alt yapi calismasi var her yer beter :s
sen bizim evin önünü görsen dakar cross pisti oldu yolumuz asfalt değil her yeri çukur çukur =)
Artık ufak tefek hazırlıklara başladım, yavaş yavaş ekipmanları'mı tamamlıyorum.
Motosiklet için geri sayıma başladım son 20
o zaman geçmez sölim saana :D
merhaba dostlar motoru alalı 2 ay oldu 2 aydır okuyorum forumu çok yardımcı oldunuz borcunuz ödenmez.
motorla ilgili bir sorunum var paylaşmak istedim. muğla akyakada yaşıyorum geçen bir rüzgar çıktı motoru devirmiş, gittim kaldırdım sağına soluna baktım görünürde bişey yok olduğu gibi çamura düşmüş neyse, kaldırdım çalıştırdım boşta biraz itince ön tekerden bir sürtünme sesi geliyor böyle acı bir ses düşmeden öncede geliyordu ama bu kadar değildi acaba diyorum ben mi abartıyorum sizde de var mı ses yoksa birşey mi oldu motora
disk frenden geliyordur gırç gırç gıyk gıyk diye bir ses mi yavaş giderken çok duyuluyor?
Lastik sesi o kardesim bendende geliyor
beniim karda gezmem için öncelikle kar olması gerekli :D
Motosikletlerinizin bakımlarını aksatmamanız dileği ile.Siz ona bakarsanız,Çin malı motorlar tuuu kaka diyenlere içinizden cahil adam diyerek sadece sırıtırsınız.Tekeriniz düz bassın.
abi nerelerdesin sen hiç ugradığın yok
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)