arkadaşlar benim gidon kilidi anahtarlıgın ordan değil yan taraftan oluyor sizdede öylemi değiştirip anahtar girişine yapabiliyormuyuz
arkadaşlar benim gidon kilidi anahtarlıgın ordan değil yan taraftan oluyor sizdede öylemi değiştirip anahtar girişine yapabiliyormuyuz
evet gidon kiliti kontaktan degil bizim gidonun altinda yan tarafta.
almpoz bende elektrik elektronik okuyorum lise sondayim :D memnun oldum
üniversiteye başladım bu sene hayırlısıyla bunuda atlatırım inşallah
Ön fren hissizleşti güçlü tutmuyor? Maneti sonuna kadar çekmem gerekiyor. Balatalar bitti desem bi anda nasıl biter düne kadar sağlamken bi anda oldu... Yeni balata taktırsam ne kadara mal olur?
usta şimdi 10 tl ye de balata var 30 tl yede ben 10 tl ye almıştım sözde orjinal dendi ççok ses yapıyordu direk attım 30 tl ye aldım yumuşak balata eskisine nazaran daha iyi tutuyor ve sessiz çalışıyor ama çabuk bitiyormuş hidrolikten filan yapıyor olmasın bu arada
Çanta yapacaklar için örnek bir tane nette buldum. Bakalım ilerleyen günlerde yapmak lazım.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
bu resimi görmüştüm ibrahim yan çanta demirleri yarın geliyor çarşamba günü hayırlısıyla başlıyorum tasarıma =)
Hadi bakalım sen yap uydur da bizlerde yapalım bir şeyler. Ama o dediğim tipte cbf demiri olsa yan soft çanta daha mantıklı sök tak kolay olur. Zaten o çantalar yağmurluklu oluyor o yüzden sorun yok.
Eğer memnun kalırsan seri üretimle üç beş tane sipariş alırsın benden söylemesi
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
duruma göre bakacağım artık şimdilik tasarım aşamasında olacak
Drift'e bu tip uygulamalar görmek gerçekten çok hoş, sadece apaçilerin kullandığı bir motosiklet olmadığını fark etmemi sağlıyor
evet.Youtube da ne zaman aratsam işte 140 yapıyor diye video çeken mi ararsın teker yapanımı ararsın egzoz takıp apaçilik yapanlarla dolu şöyle düzgün bir video göremedim gezi yapan falan.
"AKINCILAR..."
Eveet çanta demirleri geldi kargo fiyatı biraz uçukmuş ama napalım aldık artık demiri sahibinden den 55 tl ye aldım.21 tl de kargo tuttu.Tabi şimdi uydurmak için kaynakçıyada biraz para vereceğim muhtemelen.90-100 tl civarı olacak toplam.Bunlar en sağlamları diğer ince demirlilere güvenemedim.Balıkesirde kar yağınca yapım işi aksadı malesef kar ne zaman erirse o zaman başlayacağım.Yalnız şöyle bir durum var o öndeki u ya benzer demir ne işe yarıyor hala çözemedim ama bakalım bulurum illaki.
Hangi model için üretilen demirler bunlar. Bu demirler drifte uygun mu peki ?
Diğer eğri demir herhalde iki demiri birbirine bağlamak için destek parça olabilir.
"AKINCILAR..."
cbf 150 için üretilenlerden ama bizimkilere nerdeyse uydurulabilecek en ucuz demir diğer modeller için olanlar ateş pahası ve daha çok uğraş ister bunlarda 1-2 değişiklik ile drifte uygun hale gelebilecek düzeyde.Yarın gündüz gözüyle üstüne şöyle göstermelik koyup resim çekmeyi düşünüyorum.
İyi bakalım yap bir şeyler bizde takip edelim
"AKINCILAR..."
Bugün sanayiden gidip cırt alıp demirleri motora sabitlemeye çalıştım neler yapabilirim diye.Arka çantam 30 litre şuanda elimde var diye bir denemelik üstüne koydum bol bol resim çektim nasıl durur diye tabi bu çanta olmayacak 32 litre maxem alıcam 2 tane.Kapakların açılması için biraz uç kısmına gibi koymam gerekiyor ama ona bir yöntem bulmayı düşünüyorum.Delik delmeden 1-2 parça demir ile arka çantanın bağlantı yerine kolayca sabitlenecek gibi.
Yan sert çanta gitmez bizim motorlara, ancak uzun tipte sert çanta gider, diğer türlü büyük takarsan kopar atar sorun yaşarsın.
Demirleri uydur yap bir şekilde ve soft çanta tak gitsin kafan rahat olsun tabi yine de sen bilirsin.
Egzoz kısmına bak neredeyse çanta ile arasında bir parmak kalmış, e bunun sıcaklığı falan olacak onu da hesaba katmak lazım.
Aşağıdaki şekilde yan çanta olursa fazla yük olunca da pek sorun olmaz zaten fazla yük yüklemeye de gerek yok dengeli olduğu sürece sorun olmaz.
Ve bu motora far koruma da yapılmış güzel olmuş, bir de elcik koruma yapıldı mı daha iyi olur. Tur camı da şuan ki var olan siperliğin üzerine devam edip uzatmak lazım denemek lazım. Yakın olsaydın motorların üzerinde çalışmalar yapardık, Burada havalar iyice fena oldu kar kış kıyamet ortalık perişan.
bizimde buralar buz gibi kar yağdı ama tutmadı şimdi yağmura döndü :D İyide senin attığın resimdede aynı şekilde egzozun üstünde o niye sorun olmuyor Göstermelik olarak cırt ile sabitleyiverdim alacağım çantalar biraz daha yassı şekilde maxem 32 litre uydurucam kararlıyım yılmak yok.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)