Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Aralık 2014, 12:22
Reklamlar
-
25 Aralık 2014, 12:35
Zuzuw vardı driftle iki kişi ve yan soft cantali olarak 2300 km lik gezi yapmislardi. Canta demiri varmiydi bilmiyorum fakat canta demiri su sekilde oluyor. Topcase sabit ve yan cantalarda kemerler koltuğun altindan geçiyor yan demirlerin uzerinde duruyor ve bu sekilde ne motora nede baska yere degiyor.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...d_dLpch6ugMJQw
Yada yan canta sert takilacaksa kucuklerden takilabilir cunku motor kaldirmaz o kadar buyuk cantalari.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...uQ-mF-m2vwLhpA
-
25 Aralık 2014, 12:44
Bence driftte yanlara sert çanta takmaya gerek yok. Soft çantalardan demirsiz ne kadar verim alınır bilmiyorum, sarkma vs olabilir. Ama demirle de uğraşmak istemem şahsen . Zaten ayda yılda bir takacağım soft çanta için yanlardan demir uzanıp durması göze pek hoş gelmez. Demirsiz şekilde kullanandan olumlu yorum duyarsam düşünürüm kesinlikle. Şuan maddiyat biraz sıkıntı ama birkaç aya düzelir onu da takabilirim motora
-
25 Aralık 2014, 12:57
Yan demirler katlaniyor ve sarkma olmuyor. Cbf demirleri o sekilde. Ayrica hem topcase icinde saglikli saglam olur. Demirsiz sarkma olur yipranir kopar bir zaman sonra ama demir olsa cantalarin yukune destek olur.
-
25 Aralık 2014, 13:03
Evet şimdi biraz araştırdım da demirsiz sıkıntı oluyormuş. Hiç olmadı sürtünmeden dolayı motorun boyasına zarar verme ihtimali varmış. İyi de o demiri drift için yapacak ya da yaptıracak biri lazım Kime yaptırabiliriz ki bunu ?
-
25 Aralık 2014, 14:01
demiri alıp sanayiye gidip tornacı bir dükkanda kaynak yaptırabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
benim yan çanta demirinde uygulayacağım işlem motora hiçbir şekilde ne bir kaynak nede bir delik açmadan çanta demirine biraz farklı bir şekil vererek sökülüp takılma şeklinde yapacağım.
-
25 Aralık 2014, 14:11
almpoz adlı üyeden alıntı
demiri alıp sanayiye gidip tornacı bir dükkanda kaynak yaptırabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
benim yan çanta demirinde uygulayacağım işlem motora hiçbir şekilde ne bir kaynak nede bir delik açmadan çanta demirine biraz farklı bir şekil vererek sökülüp takılma şeklinde yapacağım.
Açıkcası bu işlerden anlamıyorum. O yüzden yapılı vaziyette görmeden demir işine girmeyi hiç istemem Sizin yapmanızı bekleyeyim şimdilik.. Zaten çanta demiri siparişini verdim bile. Bu yan demir işini sipariş verdiğim demirin üstüne yapabilir miyiz ?
http://www.kalyoncumotor.com/mondial-125-mh-drift-canta-tasima-demiri-portbagaj
-
25 Aralık 2014, 14:46
buna rahat uydurursun kolları amortisöre kadar uzanıyor benimki biraz daha kısa ama bir şekilde uyduracağım.Ama fiyat olarak pahalıymış ben 25 tl ye aldım arka çanta demirini =)
-
25 Aralık 2014, 14:53
Evet ben de ilk başlarda kısa modelle bunun arasında git gel yaşadım. Daha sağlam olacağını düşündüğüm için de bunu sipariş verdim. Hem kazık yemeyen motorcu mu olurmuş
-
25 Aralık 2014, 17:54
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
bu farlar benim olmalı
-
25 Aralık 2014, 18:15
tolgaafsar adlı üyeden alıntı
bu farlar benim olmalı
Onları da yurtdışından getirtmek durumundasınız. Yani kafadan 1 ay sürer Türkiye'de satan var mıdır bilmiyorum ama yurt dışından daha uyguna geliyor.
-
25 Aralık 2014, 18:39
fatek95 adlı üyeden alıntı
Onları da yurtdışından getirtmek durumundasınız. Yani kafadan 1 ay sürer
Türkiye'de satan var mıdır bilmiyorum ama yurt dışından daha uyguna geliyor.
1-2 haftaya gelir postanede sana 1-2 hafta sonra teslim eder sonra 1 ayda geldi olur
-
25 Aralık 2014, 18:51
1-2 haftaya gelir postanede sana 1-2 hafta sonra teslim eder sonra 1 ayda geldi olur
Evet maalesef öyle bir sorun var. Genelde ürünler maksimum 2 haftada Türkiye'ye geliyor. Sonrasında gümrükte işler biraz yavaş işliyor
-
25 Aralık 2014, 19:04
Gümrükte sorun olmuyor zaten aldığım seylerin fiyatları boyutları ufak oluyor takip numarası varsa kolay ertsei gün kendiniz gidip teslim alabilirsiniz
1 haftada gelen siparişlerim cok oldu satıcının siparisi kargoya verme süreside önemli 1 haftadada gelir 2-3 haftadada gelebilir orası hiç belli olmaz takip numarası yoksa postanenin eline düştün onlar ne zaman teslim ederse bizim burdaki postane devamlı yogun yerine görede degisir
Takip numaran varsa raad olursun hiç merak etme
Son siparisim postaneye geldi takip numarasından görüyorum nerde oldugunu 5-6 gün bekledim bekleki postane size gelip teslim etsin olası yok gidip kendim teslim aldım
-
26 Aralık 2014, 10:28
Gümrükte sorun olmuyor zaten aldığım seylerin fiyatları boyutları ufak oluyor takip numarası varsa kolay ertsei gün kendiniz gidip teslim alabilirsiniz
1 haftada gelen siparişlerim cok oldu satıcının siparisi kargoya verme süreside önemli 1 haftadada gelir 2-3 haftadada gelebilir orası hiç belli olmaz takip numarası yoksa postanenin eline düştün onlar ne zaman teslim ederse bizim burdaki postane devamlı yogun
yerine görede degisir
Takip numaran varsa raad olursun hiç merak etme
Son siparisim postaneye geldi takip numarasından görüyorum nerde oldugunu 5-6 gün bekledim bekleki postane size gelip teslim etsin olası yok gidip kendim teslim aldım
peki nerden sipariş edecem gerçi satıyorum motoru ama masraf etmesem mi?
-
26 Aralık 2014, 17:46
Ebay alixpressde var sahibinden.comda satanlarda var kargo parasıda ister onlar
Ebay aliexpress sahibinde.com hepsine bak motoru satacaksan boşa masraf etmeye gerek yok
-
26 Aralık 2014, 18:17
Nedense bir türlü ısınamadım şu custom kafa grenajı ve farlara, orjinali daha çekici geliyor bana
-
26 Aralık 2014, 20:58
Alsen helebi bidaha orjinal fara bakmassın
-
26 Aralık 2014, 21:04
Driftin ön farı sadece önüne ve sağ ve sola doğru aydınlatıyor uzağı goremiyorsunuz uzunları açtığınız da ise benimkinde sola uzağa doğru gosterirdi, belki 55w takılırsa biraz daha iyi aydınlatır ama desteklemek lazım sis farları gibi aydınlatmalarla. Hava iyi olursa pazar gunu bir Edirne yapma niyetim var dadaş'a duyurulur, şahsen gelirsem mesaj veya telefon açarım sağlıcakla kalın dikkatli surelim.
-
26 Aralık 2014, 21:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)