:D birseycik olmaz sıkı giyin :D
:D birseycik olmaz sıkı giyin :D
aynen abi bende mz lere bakıyom jawa da olabilir bi ara inazumaya bileniyodum gv 250 falan diye düşündüm sonra ardından pulsar ilgimi çekmeye başlamıştı şimdide mzlere
Drift'ten inip MZ'ye binmek bana biraz saçma geliyor açıkçası
Pulsar iyi bir motor ama ne bileyim 8 bin çok geliyor gözüme, hadi Drift'e 3.500 veriyoruz çok bir şey beklemiyoruz A noktasından B noktasına götürsün diyoruz ancak bir motora 8 bin lira verince beklenti artar, Pulsar bu beklentileri karşılayabilir'mi ? Bilinmez, ben olsam muhtemelen başka markalara yönelirdim
Edit: Büyük konuşmamak lazım kim bilir belki yarın bir gün bende Pulsar sahibi olurum
8 liralara umdugumuz cinsten motorlar yok 11-12 model cbr 250 ler bile 9-9.500-10,000 liralara satılıyor 3 sene önce 9.000 tlye aldı birde simdi kar koyup satıyor Mz lerde bedava 2-3-4 liralara bulunuyor yakıtı fazla evet 250 cc icinde 4 ltleri gözden çıkartıyorum Mz 4.99 lt yaksa kabulümdür şeytan diyor git zx9 al 9-10 liralara var alırsam tertemiz bakar yatak odama bile çıkartırım
Bizim burda zx7 var görünüşü iyi egzoz boyana boyana mundar olmuş cıkma egzoz manet elcik birde fren hidrolik sıvısı kutusu degistimi daha çok iş görecek motora benziyor ne bileyim o yaşda motor yaşını almış olgunlaşmış koca karı gibi dır dır edebilir alacam alacam diyorum son anda vaz geciyorum fiyatıda oldukça uygun
Motor zevki başka seylere benzemiyor gercekden yat kalk motor oldum inşallah yaşlanıncaya kadarda bu zevkden mahrum kalmıyacam
Aman hiç sormayın motosikletimi sattım satalı beynim yanık halde geziyorum, Yebere'mi Cebefe'mi Drift'mi
Sonunda kararımı verdim ama zamanını bekliyorum, nasipse bu ay ortası gibi sipariş çekeceğim, ay sonu gibi kavuşmuş olurum
Fotoğraf atın oğlum yok mu fotoğrafı olan
arka bagaj 44 litremi? benimki 33 litrede yetmiyor bendemi biraz büyüğünü alsam acaba diye düşünüyorum.
abi seninki gene iyi pizzacılara ne demeli motorlara acıyorum adamlar çizme ile dağıtım yapıyor
evet kışın onların işi çok zor :S
Hafta sonu pulsarı Belgrad ormanına soktum neler yaşadığımı bir ben bilirim, çamuruda öptü orman içinde patika yola da girdi yapraklardan patinaja düştü fan bile devreye girdi ama çok güzeldi resimler pulsar başlığında görülebilir.
güzelim motor çamur deryası olmuş :D arka çamurlluk tekere yakın gibi geldi dikkat edin çamur toplayıpta kırılmasın bu arada botlar iyimiş iki renk kahve ve siyah :D
Belgrad da az koşmadım yarışmalarda motor ne yapsın o araziye dev gibi ormana ve yollara
Cumartesi hava açık görünüyor bir aksilik olmazsa Çanakkale şehitliğe gitmeyi düşünüyorum.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)