Hocam sag fren kolunu biraz asagiya indirdi alyenlik bi yer goremedim ben orda?
Arkadaşlar bu pati izlerini nasıl silebilir yok edebiliriz, wd-40'la silince o an temizleniyor ama yeniden izler belirginleşiyor.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Giderkeb takir takir ses gleiyo anahtarliktanmi acaba dedim baktim degil sol elcikin ucundaki metal kisim gevsemiz allen anahtar gerekiyor nasil gevserki 3 gun oldu alali?
Kemal abi bu kedi pati izleri hakkında ne düşünüyorsun
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Motor kısmı hariç tüm cıvata ve somunları kontrol edip sıkın yoksa somun veya civata aramak zorunda kalırsınız, forumu isterseniz baştan sona okuyon birçok bilgi elde edeceksiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
Şimdi beni çok kötü yerimden vurdun, buna hiç çalışmamıştım vallahi ibo ne desem yalan olur bir bilgim yok deterjan falan bunun gibi temizleyici denedin mi limon veya sirkede olabilir, bir telefon görüşmesi yapim arkadaşın bilgisi varsa geri dönüş yaparım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Arkadaşın dediği cifle silsin olmazsa mster mash ne far sprey şeklinde onu sıksın biraz beklesin sonra silsin dedi böyle bir başlık okudum gibi forumda bir arama yaparsan veya google amcadan yardımda alabilirsin bu kadarı elimden geliyor kusura bakma iyi akşamlar.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Arama yaptım ayıpsın genelde kedi kovucu yöntemlere denk geldim, Karabiber, naftalin, sirke vs gibi yöntemleri söylemişler
Neyse artık bakacağız bir çaresine abi
Bir de subap ayarı vs yaptırmak gerekli mi ? benim makine şuan 7.150 km de izindeydim 2 gün önce geldim. Motor yaklaşık bir ay gibi zamandır kullanmıyorum, gittim çalıştırdım sorun yoktu temizledim sildim öylece duruyor, müsait bir zamanda yağını değiştirmeyi düşünüyorum.
Motorda bir sorun yoksa ayar yaptırma zaten motor ses olsun gidiş olsun kendisini belli eder kullanma kitapcığında 5000 km diyor sanırsam sibop için, sorun yoksa devam et öyle her insana da sibob ayarı yaptırılmaz. Drifti sattım pulsar aldım, eğer ihtiyacın olursa ayna takımı verebilirim inşallah olmaz da lazım olursa soylemen yeterli.
Tşk ederim. Bismillah dedik zaten. Allah daha kotusunden korusun.
Amin inşallah abi.
o alyanı söktükten sonra sıkarkan dikkatli sıkın yoksa yalama yapabilir ben yaşadım vida kastı kestirip kaynakçıda çıkarttırmayı denedim ama olmadı içinde kaldı sağ tarafı komple değiştirmek zorunda kaldım.
Bir depo benzin ile kaç kilometre gittiğini hesaplayan var'mı acaba hiç ?
arkadaşlar videoya bakabilirmisiniz arka tekerlek oynuyor gibi geldi bana eğer oynuyosa ne yapmam gerekiyor kendim sıkablirmiyim anahtar takımı falan var evde?
evet arka teker biraz oynuyor gibi ama bu lastik yanaklarından olabilir bir de arka teker bilyası bozuk veya arka teker mili yamuk olabilir bunları kontrol et.
Ustaya getirdim simdi yesil cizgiye bakma onlar hava yokken ciziliyo hicbisey yok dedi
Rodajda mineral yağ mı? Sentetik yağ mı?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)