biraz bizede laf geldi galiba :D foto atarsan iyi olu abi banada lazımm türkiyede adam gibi telefon tutucu diyie geen parça bulamadım yurt dışında var bende biraz sabırsızım 1 ay kargo bekleyemem :D
biraz bizede laf geldi galiba :D foto atarsan iyi olu abi banada lazımm türkiyede adam gibi telefon tutucu diyie geen parça bulamadım yurt dışında var bende biraz sabırsızım 1 ay kargo bekleyemem :D
Yok abi yok size birşey dediğim yok herkezi kendim gibi gorduğum için konuşma tarzım bazıları kaldıramıyor özür dilerim, öyle ahım şahım birşey değil ama benim işimi görüyor, gorduğunde bune la dersin çakma olmuş gibi.
3 haftadır motora binmiyorum elim ayağım dolaştı şerefsizim sizdede buna benzer benzetmeler oluyormu ?
Çin işi çakma olurya o yüzden çakma bir telefon tutacağı yaptım işimi goruyor.
time shift benim motor 1 hafta yattı marete bile gitmek istemedim :D
abi o tutacağın resmini atsana bi bana
yarın halledeyim, bilgisayarla ilgili bir sorun yaşıyorum. resmi yükleyeceğimi söylemiştim ama yamuk yapıyor. yarın ilk işim resmi atmak olucak.
ah o bilgisayarlar bendede bi takoz var ugrastım adam edemedim yumrukladım.
Takoz kadar olmasada yavaşlayınca yumruk atıyorum, yumruk attığım yerde hard disk var sonra gıyk gıyk diye ses yapıyor yani mokoko oluyor hard disk, yarın atarım resmi.
yok sizinkine demek istemedim benimki gene aklıma geldi o yüzden sistem iyi ama google chrome açarken kasıyor harddiske iyi davranın paket olmasın ben üstüne yumruk atıyorum yamuluyo sadece bu arada resim için teşekkürler
benim kaçıncı paket oldu sizin haberiniz yok, şu ana kadar aldığım bilgisayarlarda 10 olmuştur değiştirdiğim hard disk sayızı.
Bu zamana kadar 2. el eski kasa YBR'de baktım - Sıfır YBR ESD'de baktım, Bajaj Discovery'de baktım, Salcano Wolf'te baktım bakmadığım motor kalmadı, 2. El Drift baktım beğenmedim.
Bugün Mondial bayisine gittim Drift'i epey inceledim, 3.500 TL + kredi kartına 9 ay taksit 0 faiz'e karar kıldım kartımın ekstre tarihi geçince ( yani önümüzdeki ayın ortasına doğru ) sıfır drift almaya karar verdim, artık nasipse bu son kararımdır.
F/P olarak bana en uygun olacağını düşündüğüm motor, hem sıfır sıfırdır iyi bakarım motora bakımları düzenli yapılır sanırım sorun çıkarmaz.
Zaten pek bir beklentim yok beni sorun çıkarmadan istediğim yerden istediğim yere götürsün yeter.
Drift'e 3.500 verilmez diyordum ancak Bajaj Discovery olmuş 4.300 - Yamaha YBR ESD şuan 4.900 2015'de 5.300 felan olacak sanırım bana tek yol Drift.
Aklıma tek takılan şey yan siyah kapakları kırmızı ( motorun rengine ) boyamışlar siyahken daha güzel gibiydi sanki oralar.
1 ay daha bekleyip 2015 almak var aslında ama bayi muhtemelen ocak'ta bir zam daha gelecek dedi.
Neyse şimdiden bana hayırlı olsun diyelim.
Bana bir kullanım kılavuzu lazım nereden bulabilirim acaba internet'te pdf felan bulabilirmiyiz ?
Hayırlı günler.
mondial drift kullanma kılavuzu diye aratın bulursunuz, ama gerek yok ki zaten alırken vericekler size. yan kapak derken benzin deposu altındaki iki kulaktan mı bahsediyorsunuz yoksa sele altındaki yan kapaktan mı, yan kulaklar ise yenisini alırsınız satılıyor zaten değiştirirsiniz. şimdiden hayırlı olur ve kazasız belasız kullanırsınız, bende bu gün itibari ile drifti satmış bulunuyorum, üzüldüm ama ben şimdi pulsarı nasıl evde park edeceğim onu düşünüyorum, park yerim biraz sorunlu.
şimdiden hayırlı olsun bugün driftimi tamı tamına toplattım egsoz kapağı da geldi bide ön taraftaki kahverengi camda çizik vardı oda geldi
tşk ederim, buralardayım bir yere kaybolmuyorum ha. takipteyim.
Sayın @kdiner hayırlı olsun, sizin yokluğunuzda Mondial Drift bölümü epey yavaşlayacaktır sanırım
Pulsar aldık diye drifti kuçumseyecek değilim, 5500 km kullandım şu arızası var yaptır gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım beni yolda bırakmadı bende onun 600km de bir yağını değiştirdim mct250 den sonra memnun kaldığım ikinci motor Allaha çok şukur sınırlarımı bilerek kazasız belasız kullandım, inşallah satın alan arkadaşta kazasız belasız kullanır, bir yere gittiğim yok takipteyim birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum ister özel ister mesaj kısmında.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)