Mercek far şimdiye kadar en memnun kaldığım far. Normal xenon da denedim, 50w halojen de denedim hic biri bi mercek değil.
Eksisi az. Biri gündüz selektor pek belli olmuyo. Yardımcı led baglarsaniz uzunlara iyi olur. Elektrik Elektronik bilginiz varsa gayet kolay bir işlem. Eğer isterseniz takildiginiz yerleri fotograflarsaniz yapim aşamasında yardimci olurum.
kendim zaten elektrik okuyorum ve elektronik işine elim baya bi yatkın alet edavat herşey mevcut bağlantıları nasıl oluyor acaba direk orjinal far girişinemi takılıyor mercek birde far kasasına direk oturuyormu yoksa biraz üstünde oynama yapmak gereklimi? Fiyat ne kadara mal oldu?
dediğiniz yere kendi motorumda baktım ama oraya yağ gelmesi mümkün değil, ama zinzir yağladıktan sonra ön zincir dişli kapağından dolayı sıçrama yaptıysa olabilir veya o kısmı çıkardıysanız ve geri takarken civatasını yağlayıp takmışta olabilirsiniz yağda dökülmüş olabilir.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
gelen ürün soketi direk bağlayacak şekilde geliyor. Normal far sadece roleyi tetiklemek için kullanılıyor. Esas elektrik direk akuden alınıyor.
Sadece ccfl angel için kablo kwsmeniz gerekebilir o tesisata soketle bglanmiyor. Fiyatı benim kullandığım far mercegi 120 tl şuanda.
Mercek farın bir modeli varmı varsa linkini verebilirmisin?
Angel farı da o merceğin takılacağı sokete ek mi yapayım?
12v diye tahmin ediyorum angel far ama doğrudur sanırım?
http://m.ebay.com/itm/281349448447
Angel 12 volt ile giriyor regülatöre çıkışı 10000 volt civarına yükseliyor. Angel regulatorune elektrik Parktan gelecek. Yani ek parkın kanlosuna yapacaksınız.
motor çok güzel olmuş hayırlı olsun..
arkadaşlar bu gün ilk kazamı yaptım
tşk ederim. ben 3350 tl ye aldım. kimseyi kandırmaya gerek yok. zam yapıldı diye insanları keklemenin bir anlamı yok ben böyle düşünüyorum. pulsar almak için satılığa çıkardım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4011678/detay/
2 elde deger kaybetmemek icin mecbur3n Honda aldıgını söyleyenler bile var ( cbr 250 2011-2012 deki sıfır fiyatı simdiki 2 el piyasası cbf 150 sini yıkayıp parlatıp yaşına kmsine bakmadan yüks3k fiyata satmaya calısanlar vs vs , sıfır fiyatı yükselince 2 el fiyatıda yükselir bunu Hondacılardan ögrendik
başkalarının ne yaptığı beni ilgilendirmez, benim motoru başkası veya ben başkasının motorunu kullanmıyorum ve satmaya çalışmıyorum. herkez nasıl bir fiyattan satıyorsa o onun bileceği bir iş, gitsin alsınlar sonrada burdan yazarlar abi bunun burasında şunun şurasında bir sorun var. ben motoruma güveniyorum alacak kişi hayrını hayli hayli görecektir.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım cuma günü itibari ile bende drift almış bulunmaktayım ancak motorun rodaj süresince nasıl kullanmam gerektiğini açıklar mısınız ?
buyrun buda benim motorum herkese iyi forumlar dilerim.
fatih581 hayırlısı olsun güle güle kullan aramıza hoş geldin motorun rodajıyla ilgili bilgileri manuelinde bulabilirsin çok zorlamayın şu km de şu deviri geçmeyin falan filan yazar onlara dikkat et.
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin, allah kaza bela göstermesin. ilk 500 km 5000 devri geçmeyin, aynı viteste devamlı kullanmayın, 500-1000 km de 7000 devri geçmeyin. 2000 km ye kadar fazla zorlamadan kullanmaya devam edin. ilk başlarda vites geçişleri serttir boşa alma sorunu vites geçmeme gibi önemsiz sorunları vardır bunlara sorun denmez bunları dikkate alarak kullanın.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)