http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73512205/detay
adamın motor 2 viteste 130 yapıyormuş... boşuna biniyoruz demekki bu motorlara.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73512205/detay
adamın motor 2 viteste 130 yapıyormuş... boşuna biniyoruz demekki bu motorlara.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Isterse 500 bassin birseyin orjinali neyse bence o olmali. Motorun eti ne budu ne yani adam 135 lik motora 250cc yapmis pehhhh.. o motor o tekerlerle fiziki yapisiyla o cc yi o hizi kadirabilecek mi. sonra cok hiz her zaman tehlike arz eder motorda sanki abs veya daha emniyetli sistem varmis gibi bir de 250 cc yapmis vs vs diyer uzar gider bu durumlar ama bence gerek yok. Zaten kendi gurubunsa motor 125 liklerin yaninda 135 lik olarak karsimiza cikiyor bu da yeterlidir. Eger ki yuksek cc almak kullanmak isteyej varsa gitsin o tipte ozellikte motor alsin. Adam yazmis ki iki bin lira masraf ettim falan hemde motor 50 bin de yani. ne gerek var o masrafi koy motorun uzerine git yuksek cc li baska motor al pasa pasa bin.
Hadi kalin saglicakla.
5. vites 600 ha vay be türkler çıldırmış olmalı ne akıllı vatandaşlarımız var be caponlarda motor yapıcaz diye k.larını yırtıyor sorsalar bizim türk insanına iş biticek ama nerde onlarda bu akıl, bizimkiler yapmış. Tendy vendy frendi bitti gitti.
ben şaka amaçlı yazmıştım arkadaş 2 ile 130 yapıyorsa geriside böyledir kanımca :D
arka lastiğim mefta olmaya başladı kışa bu ay içinde pirelli almam lazım ve kilometre saatini değiştirmem gerek ama maaşı bekliyoruz )
bizim insanımız öyledir hep kendini üstte görmek vesayre
bugün çift şerit sıcak asfalt çok güzel yol trafik falan filan yok sağ şeridin sağından gidiyorum 70 ile adam belki 120-130 ile benim sağ şeridimden hemen yanımdan vın diye geçiyor be güzel kardeşim sol şerit bom boş adam şerit değiştirmeye bile kalkmıyor aynada göremeden geçip gidiyor tuttu önüme ani bişey çıktı sola doğru kayıcam kafa kafaya gircez bizim türk milletini anlamıyorum
burası türkiye nolmaldir. suç sizde adamın yolunu neden işgal ediyorsunuz.
o adamı yakalarsam varya ) 20 mayıs 2013 te almışım motoru eski mesajlara döndüm bu motor 10 bin ddevri nie geçmiyor die sormuşum :D
arkadaşlar drift'in yağ filtresi var mı varsa nerde? Filtreden kastım süzgeç )
Tel süzgeç var. Ama ben acamadim o pasoyu. Time_shift açmıştı. Motorun sol kısmında 22 anahtarlik bir paso var.
Benzin ve hava filtresi nasıl tdmizleniyo. Temizliğinde özel bir malzeme var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
Isin garibi kitapcikta yağ tipasi diye bu pasoyu gösteriyor.
saolsın kardeş
Önceden wd 40 - vs sıvı gres sık ne olur ne olmaz vidanın kendisi hafif , dandirik döküme benziyor elinde kalabilir ama süzgec bildigin kıyat filtrelerden degil tel süzgec var kıymık felan süzeceği aşikar
Vidayı takarkende vida başı ve cevresini bezle temizle vidayı takacagın yuvanın agzınıda bezle temizle tak geç
alt tıpasında mıknatıs var tuttu tuttu yoksa tel filtre den geçecek pislik büyük değilse zaten tutmaz. bana da döküm gelmişti. arkadaşta boxer var belki onun yağ filtre süzgeci bizimkine olabilir o daha iyi denemek lazım. ben herhangi bir sıvı sıkmıyorum her hangi bir kaçak ta şu ana kadar yaşamadım.
Ben geçen hafta pazar günü yağ, buji ve hava filtresini değiştim. Zinciri komple söktüm güzelce temizledim ön dişli ve arka dişlileri de güzelce temizledim. Pazar günü olduğu için her yer kapalıydı elimde yağlayıcı pas sökücü sprey vardı bir kabın içinde zincire güzelce sıktım ve tertemiz oldu içine akan spreyi de diş fırçası aldım dişlileri ve pis yerleri temizledim cıncık gibi oldu dişliler falan.
Sanayiye gittim zincir için yağ falan bakmaya sprey gres yağı buldum aldım ve güzelce sıktım zincire ve sıkıntı olmadı. Bir de WD-40 gördüm ve bir baktım 10 lira hemen aldım. Kipa da falan 15 tl ye görmüştüm başka yerlerde 20-25 tl bile satan var.
Orjinal parça satan bayilerde malzemeler ucuzdur arkadaşlar Mondial hava filtresi aldım 3.5 tl verdim. Buji de Delta Force diye bir marka vardı 5 tl ye ondan aldım.
Yağ olarak castrol actevo 4t 20w/40 yağ koydum direk fark etti zaten vites geçişleri falan.
Şuan motosikletim de tek eksik olarak lastikler kaldı onlarda baya baya yeni çünkü aktif olarak motosikletim kullanılmadığı için yıpranmamış ama yavaş yavaş şehir dışı gezilerine başladım ve devam ediyorum. Malum fabrika lastikleri kötü bunu yorumlarda da okudum e yolda da az çok hissettim gördüm neyin ne olduğunu.
Ön ve arka tekerlek olarak memnun kaldığınız ekonomik olan markalar neler var arkadaşlar öneri ve tecrübelerinizi söyleyebilir misiniz ?
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)