Fazladan kedi gözlü çıkartmalardan alıp plakanın oralara yapıştırırım artık
Sen bi montajı bağlantıları yapta daha sonra bende senden bakaraktan yaparım
Fazladan kedi gözlü çıkartmalardan alıp plakanın oralara yapıştırırım artık
Sen bi montajı bağlantıları yapta daha sonra bende senden bakaraktan yaparım
Zuzuuw nickli arkadaştan bağlantı hakkında yardım bekliyoruz ;)
Aynen öyle oldu gidondaki 2 vidayı gevşettim fren manetide oraya birleşik ileriye doğru hafif itince düzeldi
Çakar kablosunu resimdeki gibi baglarsan parkları açtığında arka farda guc düşmesi yasamazsin üstelik daha sağlıklı olur. kahverengi kabloya sabit yanan kabloyla baglican. Eksi kablosunu bir vidayi cozup altına sokup sıkarak sasiye baglican. Parklarda sabit frene basınca Çakar yancak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Sürekli yanan cakara polis ceza yazabilir veya cikartman konusunda diretebilir. Yasak çünkü.
Şunu bir resimli anlatan olsa ne güzel olacak
Resim 521. Sayfada var motora uzak olduğum için motordan fotoğraf cekemiyorum. Sarı yeşil kabloyu kesiyorsunuz. Bir diyot bagliyosunuz araya. Ondan sonra diyotun gerisine cakari baglicaksiniz hepsi bu.
merhaba arkadaşlar benim motorun çekişi düşük neden olabilir?
Debriyaj da ayarsiz olabilir.
elektrik bandı ile sarılı olduğu için göremiyorum şu an, ama yarına hala yapamamış olursan söker bakarım, sana yazarım.
sen parkları açınca ha bire çakar yansın istiyorsun, normalde çakar sönük yansın, frene basınca şiddeti artsın mı ? yoksa hep en güçlü şekilde çakar yapsın mı stiyorsun ?
O zaman çakar kablosunu kahverengi kabloya baglamayi dene. Eksiyi sasiden al.
arkadaşlar elimde bi alarm var koltuk altındaki sokete bağlayacağım. ancak sinyallerin kablosu hangisi bilgisi olanınız var mı? elektrik şemasıda iş görür.
kullanma klavuzunda elektrik şeması var mıdır acaba? malum 2. el aldık klavuz hak getire.
Subap ayarı gibi duruyor ama önce bir de karbiratoru tahliye edin musluga bakın belki tıkanmış yeterli benzin gitmiyor olabilir.
kullanıcı kılavuzu ingilizce.
http://hazydistance.blogspot.com.tr/...on-manual.html
ingilizce incelemesi: http://www.zontes.co.uk/images/PDFs/..._editorial.pdf
Soketi taktıkdan sonra baska bisey yapmana gerek yok tak fisi bitir isi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Zuzuuw su isi teknik detaylara girmeden bir anlat sase kablosu hangisi diyot kullandınmı bi resim yükle bari bakarak yapalım bu islere aklım ermiyor
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)