o ring zincir takan yokmu..dişlileri de degişecem dişli büyütme diye bişi duymuştum..17 mi ne yapılıyomuşş..sizce ne yapayım yardımcu olun arkadaslar..orjinal dişlisini mi takayım..bu zincirin ebatı ölçüsü varmıdır.????
o ring zincir takan yokmu..dişlileri de degişecem dişli büyütme diye bişi duymuştum..17 mi ne yapılıyomuşş..sizce ne yapayım yardımcu olun arkadaslar..orjinal dişlisini mi takayım..bu zincirin ebatı ölçüsü varmıdır.????
arkadsaslar zincir degiştirenler varsa yazabilirmii..zincir degişirken dişlilerinde degişmesi gerekiyomu..orjinal dişli mi taktıram büyügünümü veya küçügünümü..hızı yükseltiyo diyolardı dişli büyüldtünce..bide bu zinjirin ölçüsü nedir..cvp yazarsanız sevinirim çarşamba zincir degişecem de
dişlinin orjinali 15 numara. Ben daha büyüğü olan 17 numarayı taktırdım. Uzun yolda yakıt sarfiyatı düştü. Birde 1. vites çok seriydi şimdi daha güzel oldu. Tavsiye ederim. Ama zinciri değiştirmedim bir sorunla da karşılaşmadım zincirle ilgili.
zincir alırken 428 deyin veririler
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Ayipsin topragim antalya da olur marmariste farketmez yarin bakacagim
nasipse olur insallah burdur merkez de misin bi tanisalim musait olursan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Ozele msj attim
burdurda mh sayısı 10 u geçmez ben ilk alanlardanım. yolda karşılaşsam mhci durdurup muhabbet ediyorum. bi arkadaş burdur dan çıkıp bodrum yapmış hiç bi problem çıkarmadı çok da rahat dedi. ben en fazla ıspartaya gittim dağ yolundan 30 git 30 gel 60 km. acemiyim bide iyi tecrübe oldu virajlara nasıl girilir, nasıl çıkılır öğrenmeye çalışıom. buğun yağmur yağdı lastikler yağ gibi kayıyo bide acemilik var.
mesut ben merkezde oturuyom burkentte. bahçeli evlerdeki bimde çalışıom mağazanın önüne koyarım genelde.
bir an evvel mümkünse lastik ve zinciri degiştirin ben duz yolda kayıyor hissine kapılıyordum kendi kendime duz yolda kayarmı bu dedim sonra arkadaş binince sordum lastikler kayıyormu oda bana diyecekmiş bunlar neden kayıyor diye
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Samsunlu olan yok mu aranızda :-)
Selam arkadaşlar bende bugun aranıza katıldım. Bi mh drift aldım hayırlısıyla yarın ilk sürüş deneyimimi yapacam. 12 taksitle koruma demiri ls2 kask plaka ruhsat ıcınde 3600 TL ye aldım sızce iyimi ? Ve motorda ne gibi değişiklik yapmam gerek. teker kayıyor dıyosunz fren yapncamı kayıyor yoksa normal yolda giderkenmi ? hangi tekerı almam gerek.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiy le evet lastik kayiyo yolu tutmuyo güvenli sürüş vermiyo eğer daha önceden motor tecrüben varsa üzerine binince anlarsın saten dikkatli kullanman lazım
hayırlı olsun h.geldin aramıza..ilk olarak tekerler çok kayıyo yagmurda veya frenajda. alacagın teker mişhelin veya prelli mt 65.prelli dura traktion da olabilir hangisi ucuzsa onu al..3600 bana biraz pahallı gibi geldi.acaba zammı gelmiş bu motora.plaka ruhsatsız 2800 lira diye biliodum ben plaka ruhsat 300 olsa 3100 lira..hımm talsit olunca fark koymuşlar ozaman beya..
---------- Post added at 01:06 ---------- Previous post was at 00:09 ----------
samsunlu yok ama sinoplu var :) gerçi istanbulda yaşıoz ama
1. vites gerçekten çok rahatsız edici şekilde seri. Gereksiz bence bu kadar seri oması. Ön dişliyi büyütünce daha rahat oluyor kullanmak. Bneden söylemesi
motora o ring zincir taktırdım..dişlileri degiştirmedim.usta gerek yok dedi sorun yok dedi dişlerde..ama önü degişmem lazım 1. vites çokseri trafikte zorluyoo..
peki diger viteslerdede düşüklük yaparmı degiştigimiz zaman dişliyi ???
ben ön dişliyi 16 yaptım zincir dişli kapağına sürtmeye başladı çıkarttım hemen.
ama 17 dişli takanı bile duydum ama onlar nasıl dişli kapağına sürttürmeden kullanıyolar anlamıyorum...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Ben Mondial servisinde 17 dişli taktırdım. Sürtme falan da yok. 16 diş nasıl sürttü, eray anlamadım doğrusu. Bence senin gittiğin servis becerememiştir takmayı
---------- Post added at 10:56 ---------- Previous post was at 10:53 ----------
Özellikle devir düştüğü için uzun yolda daha az yakıt tüketir, motor fazla yorulmaz. Bizzat tecrübeyle sabittir. Ön dişliyi büyütemiyorsan arka dişliyi küçültebilirsin
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)