Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Haziran 2014, 23:41
Benim demek istedigimde bu ben elektrik okuyorum ondan sordum direk usb port mu bagliycak yoksa aparat olarakmi onu ogrenmek istedim
Reklamlar
-
10 Haziran 2014, 23:45
kdiner adlı üyeden alıntı
evet sigorta bu artı kısmından gelen kabloyu sigortanın bir ucuna diğer uçtan aldığın kabloyu çakmaklık kısmının artı ucuna bağla eksi kısmı aküden direk veya şasiye monte olan cıvatadan alıp çakmaklık göbeğindeki tel parçaya bağla bu kadar sakın artı kutbundan aldığın kabloyu motora değdirme kısa devre yaparsın kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
araçlarda aynı usb de volt düşürücü var zaten arabada nasıl kullanıyorsanız motorda aynı.
direk usb port bağlayacak sanıyordum, 15-20 tl ye satılan çakmaklık girişli usb portlar kullanacaksa olur o zaman. ama 10 dolara ebayda hazırı var zaten.
-
10 Haziran 2014, 23:47
Usb cakmaklıga takacaz telefonu ,)
-
10 Haziran 2014, 23:49
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
A.s abi hayırdır aramızdan ayrılıyomusun :S abi hiç fiyat düşünmemiştim ne desem yalan olur senden birşey isticem bizim motorlara uyan zincir dişli takımı satan biliyorusun nette bi site bide bosch 4 tırnak buji satan bi site
2007 den beri Pulsar takıntım var,bu yılda satışa çıktı ve kısmetse pulsar almak istiyorum.Dirifti uzun yıllar kullanmak için almıştım ama pulsar gelince plan değişti.İmkanım olsa dirifti satmam.Ama o kadar ilgilendiğim bi motoru da 2000 tl ye vermem,şartlar ne kadar zorlanmamı gerektiyorsa zorlarım.Kısmet artık.2850 fiyat biçtim,çok denildi.bilemedin 2750.Ama hepten de 2500 altına vermem,emeğe yazık.
Kalyoncumotor kendi sitesi de var sanalpazar.comda dükkanıda var.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
10 Haziran 2014, 23:51
Aynen haklisin abi 2600 civarina ver bncede hayirliyla geni motoruna kavusursin abi kalyoncu motora bnde baktim zincir disli 30 tl diyor hepten hamur gbi cikmasindan korkuyom
-
10 Haziran 2014, 23:53
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Usb cakmaklıga takacaz telefonu ,)
o zaman bir tane usb kablosu alıyorsun
2 tane kablo
sigorta,
nah bundan,
waterproof olması için ise allaha dua ediyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
turkish39 adlı üyeden alıntı
2007 den beri Pulsar takıntım var,bu yılda satışa çıktı ve kısmetse pulsar almak istiyorum.Dirifti uzun yıllar kullanmak için almıştım ama pulsar gelince plan değişti.İmkanım olsa dirifti satmam.Ama o kadar ilgilendiğim bi motoru da 2000 tl ye vermem,şartlar ne kadar zorlanmamı gerektiyorsa zorlarım.Kısmet artık.2850 fiyat biçtim,çok denildi.bilemedin 2750.Ama hepten de 2500 altına vermem,emeğe yazık.
Kalyoncumotor kendi sitesi de var sanalpazar.comda dükkanıda var.
Çin malı olunca 2. el ölüyor ne yazkki abi, 2500 e satarsan bence çok çok iyi. Hızlı gitsin dersen 2250-2000 e kadar düşmen lazım.
-
10 Haziran 2014, 23:55
Driftlerin ikinci eli kirklareli ve cevresinde tutuluyor 2.500 e gider rahatla benim motor 18400 km de 2 ye ver direk alayom diyolar turkish39 un motor bnmkinden daha bakimli
-
11 Haziran 2014, 00:07
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Driftlerin ikinci eli kirklareli ve cevresinde tutuluyor 2.500 e gider rahatla benim motor 18400 km de 2 ye ver direk alayom diyolar turkish39 un motor bnmkinden daha bakimli
Valla motor bakımlı da alıcılar çok düşük istiyor.Orjinal bütün parçalar elimde mevcut.Topcase ve bir adette michelin lastiğim var kenarda.Olmazsa şartları biraz daha zorlayabilirsem iki motorum olmuş olacak Dirift diğer çinlilerle kıyaslanacak motor da değil bence.
http://www.kalyoncumotor.com/mondial...i#.U5dk_3J_u-k
Orjinalin yerini tutarmı bilmem ama hiç değilse oringli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
http://www.kalyoncumotor.com/mondial...e#.U5dmdXJ_u-k
Oha çok ucuzmuş la
-
11 Haziran 2014, 00:08
Abi oluculere vermede motoru yada dedigin gibi biraz bekle iki motorun olsun Tutar heralde ya ben bunu bi alayom bide disli seti takayim disliler oldu iyice yakinda siyircak
-
11 Haziran 2014, 01:24
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Ebaydakiler daha iyimis mobilden bakamıyorum bilgisayarda kapandı açılmıyor link olsada baksak ,"
-
11 Haziran 2014, 10:42
turkish39 adlı üyeden alıntı
Valla motor bakımlı da alıcılar çok düşük istiyor.Orjinal bütün parçalar elimde mevcut.Topcase ve bir adette michelin lastiğim var kenarda.Olmazsa şartları biraz daha zorlayabilirsem iki motorum olmuş olacak
Dirift diğer çinlilerle kıyaslanacak motor da değil bence.
http://www.kalyoncumotor.com/mondial...i#.U5dk_3J_u-k
Orjinalin yerini tutarmı bilmem ama hiç değilse oringli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
http://www.kalyoncumotor.com/mondial...e#.U5dmdXJ_u-k
Oha çok ucuzmuş la
işte bende bundan bahsediyorum 30 tl zincirimi dişlilermi bunu neyden yaptılar tekere kalkarken dişliyi sarıp dümdüz olmasın
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
11 Haziran 2014, 12:49
merhaba arkadaslar yarın beyaz 0 km drift sahibi oluyorum yeni baslıyorum honda cbr125r ile hyosung arsında kalmıstım sonra en dogru karar drift dedim daha yeniyim ankaradan alıyorum sıfır alırken nelere dikkat etmeliyim simdiden tesekkürler
-
11 Haziran 2014, 21:00
ulasgncrock adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar yarın beyaz 0 km drift sahibi oluyorum yeni baslıyorum honda cbr125r ile hyosung arsında kalmıstım sonra en dogru karar drift dedim daha yeniyim ankaradan alıyorum sıfır alırken nelere dikkat etmeliyim simdiden tesekkürler
eve geldiğinde tüm sıkılması gereken somunları sık motor ve karbüratör ayar vidası hariç hepsini elden geçir, depo altında sağ ve sol kısımd birer adet kulak var onun kelepçesini orantılı şkilde ayarla yoksa 3.gun çatlamış olduğunu görürsünüz, hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip ettin. İlla sıkıcam diye somunları zorlama.
-
11 Haziran 2014, 23:32
Kargo şaşırtıcı bir sekilde bugün dağıtıma verilmiş. Yarın alırım büyük ihtimalle. Amma velakin sag el baş parmagimi incittim. Uc hafta boyleyim.motoru surebiliyorum ama on fren kullanmadan. Bayadir yazamıyorum buraya son sinavlarim vardı nasılsınız gorusmeyeli?
-
12 Haziran 2014, 00:12
atamert35 adlı üyeden alıntı
Kargo şaşırtıcı bir sekilde bugün dağıtıma verilmiş. Yarın alırım büyük ihtimalle. Amma velakin sag el baş parmagimi incittim. Uc hafta boyleyim.motoru surebiliyorum ama on fren kullanmadan. Bayadir yazamıyorum buraya son sinavlarim vardı nasılsınız gorusmeyeli?
geçmiş olsun.
-
12 Haziran 2014, 00:30
Teşekkür ederim. Sağolun. El zor ya.
-
12 Haziran 2014, 09:26
Arkadaşlar Merhaba... Arkadaşla beraber motorsiklet almayı düşünüyoruz.
Honda ace 125 ile drift arasında kaldık. fiyat olarak arada 140 lira gibi bir fark var. Siz hangisini önerirsiniz?
-
12 Haziran 2014, 10:59
ahmet198 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba... Arkadaşla beraber motorsiklet almayı düşünüyoruz.
Honda ace 125 ile drift arasında kaldık. fiyat olarak arada 140 lira gibi bir fark var. Siz hangisini önerirsiniz?
Honda ace ön fren kampana-4 vites-vites ve devir göztergesi yok ama sizin hangisini canınız istiyorsa onu alın sonuçta motoru kullanıcak olan sizsiniz ama güzel motor şekli benim hoşuma gitmesede. Eğer görüp deneme şansınız varsa ikisinide bir deneyin ona göre alırsınız şimdiden hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
12 Haziran 2014, 17:27
merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda çok şükür bende beyaz driftime kavuştum aranıza katıldım, 2 gündür 63 km yol yaptım ben bu keyfi ybrde bile almadım asla pişman değilim
-
12 Haziran 2014, 21:39
kdiner adlı üyeden alıntı
Honda ace ön fren kampana-4 vites-vites ve devir göztergesi yok ama sizin hangisini canınız istiyorsa onu alın sonuçta motoru kullanıcak olan sizsiniz ama güzel motor şekli benim hoşuma gitmesede. Eğer görüp deneme şansınız varsa ikisinide bir deneyin ona göre alırsınız şimdiden hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.
Drift in duruşu bambaşka göstergeye gelince ace 125 te devir saati bile yok ama honda deyince de sağlamlık geliyor akla. karşılaştırmasını çok yaptık. Mondial drift biraz daha üstün geliyor... seçeneğimiz şu an için drift gibi görünüyor farklı birşeyler söyleyecek arkadaşlar yoksa ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)