acaba geremedilermi benimkilerde orjinal zinciri ama 18 bin km oldu uzama yyaptı değiştirmek gerek dişlilerde bitti gibi iyi bişi bakıyom yolda sıyırmasında yumuşak dmeir gibi geliyor bu 30 tl neki
acaba geremedilermi benimkilerde orjinal zinciri ama 18 bin km oldu uzama yyaptı değiştirmek gerek dişlilerde bitti gibi iyi bişi bakıyom yolda sıyırmasında yumuşak dmeir gibi geliyor bu 30 tl neki
öyle sakat dişlinin bilyasınıda bozarsın biraz gevşet zinirini :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
az önce subaplara baktım baya boşluk varmış el ile boşluğunu aldırdım ama gene acık subap boşluğu bıraktım boş zamanda iyi bi ayar çekicem egsoz patlatması aza indi şuanlık
Arkadaşlar bugün motoru baya bir çamura soktum yarın resimleri yüklerim, yedek depoya düşmeden 460km gittim yolumuz uzun olduğu için mecbur benzin aldım biraz daha gideri vardi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Lastik hava basıncını ölçen zımbırtılardan alacağım ebaydan 8 tl piyasada 30 tl
Ufak hava pompaları var ayakla basılan onlar bizim lastikleri sisirirmi
Birde usb çıkışı lazım telefona kullanmak icin daha oncexen yapanlar varsa kısaca anlatabilirmi bu usb cukısı ile ilgili ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Sure dolmus mesajı düzenleyemedim usb çıkışı yapacagım gidonun o aralara nasıl yapılacağını bilmiyorum d:
http://www.google.com.tr/url?sa=i&rc...02355996536890
bu ürünü aldım daha gelmedi, ama + kısmı - kısmı karşılıklı olarak aküye bağlıyorsun oluyor.Kendi sigortası var zaten içinde. Gidonada istediğin yere çift taraflı bantla yapıştırabılırısn
Dünkü yapmış olduğumuz gezi resimleri Bajaj Boxer, Honda Ace125 ve Mondial Drift, Baxer' ın egzoz düz olduğu için çamurlu sudan geçerken komple sudan geçiyor ace125 o biraz daha az çamurla birleşiyor driftimde isi hiç bir şey yok. Ama çamurda ne ön tutuyor ne anka vızır vızır kayıyor. Kadrajda ben yokum nede olsa resim çekiyoruz, çamurdan geçtikten sonra video çekme işi aklımıza geldi ama geri dön tekrar geç yapmayalım diye yolumuza devam ettik buda resimleri. Baxer ı fazla kadraja almamışım nasıl oldu bilmiyorum.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Buda rivaya giderken çektiğim resim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
bu gün biraz gezeym dedim gps le 119 gitmişim en son bu eğim fazla yoktu yolda otalama 115 civarı vuruyor düzde sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
karburraötür söktüm bugün boşum canım sıkıldı 92 lik meme varmış motorun üstünde çift benzin filtresi kullandığım için gram pislik çıkmadı içinde tekar bi yıkadım taktım yerine
Motor bir yıldır yatıyordu geçen gün gittim lastikleri dahi inmemişti, boşalmasın diye aküyü sökmüştüm o dahi bişey olmamış neyse depoyu boşaltmıştım, doldurdum biraz ayak marşıyla filtreye benzin çektim sonra tek marşla çalıştı vallahi hayret ettim.
Arkadaşlar lastik tavsiyelerinizi bekliyorum ne taksam diye düşünüyorum uygun fiyatlı ama kaliteli.
mıchelin metzeller pırelli ırc ırc son tercih olmalı metzellerin uygun modeli varmı bilmiyorum ama iyi lastik markasıdır mıchellin in ön 2.75 takılıyor ama janta uyuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
arkadaşlar bizim motorlara uyan 4 tırnak bosch marka buji bilen varmı ve link verebilirmisiniz
kullandığınız grs programını bende merak ediyorum bilgi vermeniz bekleniyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
eğer el beceriniz varsa bir adet usb çakmaklık alın, bir adet araçlarda kullanılar sigorta alın aküden artı kısmı alın sigortanın bir ucuna bağlayın, sigortanın diğer ucundan çıkış alın aldığınız ucu usb çakmaklık ucuna bağlayın, tabi çakmaklığı nereye yerleştircek seniz ona göre kabloyu uzatın buraya kadar tamam. akünün eksi kısmınıda alın direk usb çakmaklık göbek kısmında bulunan tel kısma (tek kısım sağ ve sol olmak üzere iki tanedir bazen sadece birinde şase oluyor ona göre bağlayın işlem tamamdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
ben navigasyon araç soketini kullandım giriş kısmı telefonum olan nokia lumia 520 ye uyuyor o kısmında sorun yok, çakmaklık dirişi ise giriş kısmını kestim artı-eksi bağlantısını yaptım tıkır tıkır çalışıyor sorun yok.
Selam millet,motoru satılığa çıkardım fakat,sahibinden.com da fiyatlar çok düzensiz.Fikir açısından siz olsanız ne fiyat istersiniz.Değiştirdiğim bütün parçaların orjinalleri duruyor,lastikler michelin ve üzerindekilerle beraber 3 adet var.42 lt topcase birde.Model 2012 km 12900
A.s abi hayırdır aramızdan ayrılıyomusun :S abi hiç fiyat düşünmemiştim ne desem yalan olur senden birşey isticem bizim motorlara uyan zincir dişli takımı satan biliyorusun nette bi site bide bosch 4 tırnak buji satan bi site
El becerim yok bi şekilde yapacam ,
Akü + kısmından kablo çekip usb çakmaklığın ucuna bağlıyacağım arayada sigorta tesisatı felan yakmayalım birde onla uğraşmıyalım sigorta bunlardanmı olmalı
Telefon tutucuda lazım oda böyle bir şey
Usb çakmaklığa su gelmemesi için ne yapmalı komple siyah bantlasak bantlasak olurmu
sigorta böyle birşey olur olmasınada aldığın usb bağantısı voltajı düşürüyormu usb çıkışlar standart 5 volt sizdirek telefonunuzu usb ile bağlıyacaksanız gerilim fazla gelir bizim motorlar 12 volt çünkü
evet sigorta bu artı kısmından gelen kabloyu sigortanın bir ucuna diğer uçtan aldığın kabloyu çakmaklık kısmının artı ucuna bağla eksi kısmı aküden direk veya şasiye monte olan cıvatadan alıp çakmaklık göbeğindeki tel parçaya bağla bu kadar sakın artı kutbundan aldığın kabloyu motora değdirme kısa devre yaparsın kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
araçlarda aynı usb de volt düşürücü var zaten arabada nasıl kullanıyorsanız motorda aynı.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)