[Öff canım pörtlüyo :()
havalar ısınmadı gitti bu nedir ya motor daha 45 km de ya.
Motosiklet pantolonu ve kışlık motosiklet montuyla gezmeye devam,yapacak bişey yok
herşey var ama üzerindeki lastiğe güvenipte dışarı çıkamam, şimdilik değiştirecek durum yok havaların düzelmesini beklcez.
Bence olsa şimdiye cevap yazmıştı. Pişman olunacak bir motor değil zaten. Ben pişman değilim.
Merhaba geçen mh drift kullanıcısı biriyle bir muhabbetimiz oldu konuşma sırasında bana 7000 kmden sonra kendini salmaya başladı dedi,söylediğine göre dökülüyormuş doğruluk payı nedir ?İnsanın aklını karıştırıyorlar sürekli ,bilip bilmeyen konuşuyor bende bilenlere sorayım dedim
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Nokia usb den ne çektim be ya bir türlü yapamadım nedir bu nokia'nın bağlantı şekli, her şekli denedim yok çin malı telefon şarz oluyor ama nokia olmuyor.
Bence en iyisi Nokia'nın kendi parçalarını kullanarak yapmak. Bende de bir gps vardı usbye takınca sarj olduğunu gostermiyodu ama sarj oluyordu. Belki böyle bir durum söz konusudur. Aklıma geldi söyliyim dedim.
Lg G2 telefon var navigasyon gibi kullansam telefonu mundar etmiş olurmuyum
kendi usb kablosunu kullanıyorum çalışmıyor yine nokianın kablosunu kullanıyorum çin malı telefonu şarz ediyor. kablonun içindeki bağlantı şeması nasıl bir şekilde ise anlamadım gitti. en son priz girişli adaptörünün içini açıp o şekilde bağlantı kısımlarına bakıcam başka çarem kalmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
neden mundar ediceksin ki çizmeden zarar vermeden sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Bence siz o kadar güvenmeyin en azından bi pleksi kasa yapin/yaptırın on kısmı açılabilir olsun. Öbür türlü bi taş gelir. Çamur vardır kayar.
Usb den kastım adaptör tarafı. Nokia'nın kendi üretimi yok mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
Dediginiz de olur. Ama o sekilde de olmayabilir. Çünkü bir pile giden bir de pilin şarj olduğunu cihaza bildiren kablo var. Inşallah yaparsınız.
Telefonu şarj etmeyiversin çok yavaş şarj olur o zaman , tablet için yapmamışmıydınız bu usb yi ?
evet tablet için yaptım, tablette sorun yok tıkır tıkır jarz ediyor olmuşken oda çalışsa ne olur, adaptör uçlarını kontrol edicem yarın motora 220voltluk adaptörmü taksam ne bir o kadı yapıcak zaten halledicem canım zaman istiyor galiba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
ne yaptıysam olmuyor bende böyle bıraktım. tablet çalışıyor yeter bana. Dahada uğraşmam.
Tablete interneti nasıl bagladınız acaba evde olsak wifi ile felan baglarızda sim kartlı felan mı bu tabletler
bendeki tabletin telefon özelliğide var hem tablet hem telefon sim kart girişi var normal bildiğin telefon gibi kullanıyorsun sadece 7 inç ekrana sahip biraz büyük diğer samsung telefonlara göre cebe sığmıyor yani. yukarıda resimde var zaten tablet telefonum ordan bakabilirsin.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Motorla giderken debriyajı sıktığımda ön dişlinin ordan tark tark tark diye ses geliyo nedenini bilen varmı ? Zincir çarpmıyo biyerlere sadece sağa sola oynama yapıyor oda normal diyolar. zincir gergin değil fazlada sıkı değil nedeni nedir
Telefona gpsden hız ölçme programı indirdim baya stabil calışıyor hem dijital hem ibreli olanlar var yaptıgın kmyi bile besaplıyor navigasyon olarak kullanmasanda hız göstergesi olarak devamlı kullanabiliriz
Kel kör bi tablet bulabilirsem böyle bir sey yapmak gibi niyetim var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)