2.9 lt yakıyorum ,d
beyler driftine 120 70 18 lastık takan varmı.varsa özelden ulaşsın bana.
Bu alarm bizimkine olurmu sadece alarmı lazım
http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-B...item1e828fbb52
Barkin abi bu konuya deginmsti. Fazla geniş lastik takınca jant küçük kalıyor. Lastiği buzuyor. Tehlikeli yani.
Benim 3.2 lt civarı yapıyor. Da bayaa basiyorum ama
Koltuğun altındaki sokete, siyah alarm beyninden gelen soketi tak. Daha sonra ses çıkaran aletide beyine tak. Çift taraflı bant ile deponun sele ile birleştiği yerin altındaki boşkuğa sok. Açıkta kalan kabloları elektrik bandı ile izole et.
Kurulum 5 dk, 1 yıldır kullanıyorum hiç akü problemi çıkarmadı. Motoru boşta bırakırsan, sen mont ve kaskı giyerken evde kumanda ile marş alır, sen gelene kadar ısınır. Yan ayaklık çekili bile olsa kumandadan marşa basarsan çalışır. Yağmurda sensöre su gidince motor stop ederse bile kumandadan çalışır. Aynı zamanda titreşime karşı alarmı var.
If you want to be happy for a day, Drink; If you want to be happy for a year, Marry; If you want to be happy for a life time, Ride a Motorcycle.
Arka plakanın altına çakarlı kırmızı led bağlamak istiyorum. Ama farları açınca sürekli yansın, topcase arka stopu kapatıyor.
Bunun için çakarı parklara bağlamayı düşünüyorum ama arka frene basınca daha güçlü ışık çıktığı için acaba parklara bağlarsam yeterince güçlü yanmayabilir mi diye düşünüyorum. Biraz elektrik özürlüyüm :D
Yoksa direk araya açma kapama ve sigorta koymak şartı ile aküden mi çekeyim ? Bu seferde sıpalar oynayıp aküyü bitirmesinler ? O zaman bana kontağı açınca 12V akım verecek bir kablo lazım gençler. Hangi kabloyu kullanmalıyım?
Ayrıca bonus :D http://www.ebay.com/itm/LED-Spot-Fog...-/281299209948
alın 2'şer tane, lazım olur.
Şehir dışına çıkmadık sürece fazla basmıyorum birde çevre yolları var yük ağırlıkda önemli
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
Sürekli vitesde kaldığı için uzakdan çalıştırmaya gerek yok gelince bi şekilde takarız ,
Haklısın aslında çok fazla etken var. 70 kiloyum. Dağ bayir gezince yüksek devir lazım oluyor.
O soketten çıkan kahverengi kabloyu çıkarın artisina eksiyi zaten sasiye baglarsin. Mükemmel olur.
Beyler yakıtınız ne alemde. Drift i alalı 3 haftayı gecti 40 km yapmışım. Bugün hava güzel hafta sonu seçim dolayısıyla kullanamadığım hafta iznimi bugün kullandım. 160 km yaptım. Yedeğe geçince trip metreyi sıfırladım 10 tl lik 1.95 lt yakıt aldım shell den; tekrar yedeğe geçtiğinde trip metre 90,8 km gösteriyordu. 1 lt ile 46 km yapıyor. 5 bin devri geçmedim ve gittiğim yol şehir dışı sayılmaz. Yakıtı ybr den iyi geldi. Ybr ile 1 lt ile en fazla 41 km yol yapmıştım.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
İdeal devir araligı 6.000 de 81-82 kmh hız ne yavas ne hızlı diyebilecegin bir devir ve hız aralıgı hep 20 tllik benzin aldigimdan yakit tuketimi hesabı yapmadim hangi devir araliginda ne yakiyor normalde seyredilmesi gereken ideal devir hız araliklarini detaylica ölcmek lazim
herkese iyi akşamlar driftçi dostlar motorumu satıp mcx 150 alayım diye düşünmüştüm sırf biraz daha torklu diye. sonra vazgeçtim. asıl sormak istediğim bizim driftlere mcx silindiri takan bir sürü kişi var. burda da varsa ne kadara mal olduğu, yakıtın ne kdr arttığı ve performanstaki değişiklikleri yazabilirse çok memnun olurum. şimdiden tşk ler...
Bugün tekyıldız motosiklete gittim. Michelin pilot sporty değil, pilot street vardı takım olarak. sizce nasıldır performansı taktırayım mı? set olarak 250 TL
Benim demir de ybr ninki zaten de birsey sormak istiyorum.
Başına gelen var mı bilmem ama geçen yol dardi arabayla yolu paylaşmak zorunda kaldım . Bir evin pencere sacagina takıldı demir. Baktim sanki kagit buker gibi yamuldu. Kendisi sağlam fakat bağlantı parçaları sağlam değil gibi. O ana tanık olduktan sonra pek güvenmiyorum. Yerde suruklense falan yan yatıp korumayacak gibi hissediyorum. En kisa zamanda guclendircem. Belki dusersem sasiye zarar verir ama benim kolumdan bacagimdan kıymetli değil.
Demir sağlam bağlantı yerlerini iyice sabitle araya lastik felan at
Bende 2 side var ön street arka sporty sport kesinlikle daha yumuşa çok daha çabuk ısınıyor temiz asfalt istiyor anlıyacağın street &30 daha sertmiş memleketimin dandik yollarına street daha uygun dura traction var her yola geliyormuş biraz dişli bir lastikmiş pirellide tercih edilebilir
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)