aynen benimkinin km si yüksek ama 2 liraya isteyen var tabi çamurlğu o haliyle istermi bilmem zaten değişçek motora nasıl baktımı biliyor
aynen benimkinin km si yüksek ama 2 liraya isteyen var tabi çamurlğu o haliyle istermi bilmem zaten değişçek motora nasıl baktımı biliyor
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Koruma demirli lastikleri değişik aksesuarlı bulursan hiç kaçırma al hemen
bu kadar insan aynı yoldan geçti ve sana söyledikleri tek şey var. 2. el al. Parana yazık evladım.
bnm motor 4500 km de, 3 kere yağı değişti. Binmek nasip olmuyor. Bu tarz motorlar bulabılırsın. Şimdi satmak istesem 2250 lira belkı eder. ben 3250 liraya mal ettim bu motoru. 1000 lira zararım oluyor. %30 civarı. Ne gerek var ? Al bir tane 2. el kullan işi kapınca 125 yeteyecek ve 250 isteyeceksin zaten. Parana yazık etme.
Hocam bakıcam biszeyler sagolun
Mh drift krom kaplama oldugu icin yagmur altinda kaldiginda gidonda ve egzosda paslanma oldugu dogru mu ?
evet egzozda paslanıyor gidon tarafıda paslanıyor şaside paslanıyor arkadaşlar benim 2013 drift yağmurda kaldı ara sıra egzoz şasi filan paslandı haberiniz olsun. 2 - 3 ay önce drift alan arkadasın bile paslanmış
tamam paslanırda bu kadar çabuk paslanmaz drift fiyatına gore cok iyi motor fakat eksikleri şunlar alcak olan arkadaşlar bilsin yol tutuşu kötü lastikleri değişince güzel oluyor fakat yinede ybr ye göre kötü uzun yol için arkada oturana rahatsızlık verir koltuğu rahatsız yakıtıda fazla geliyor bana onun dışında güzel motor...
benim motor satılıktır bilginize
Yeniden bi egzoz alma niyetindeyim orjinal egzozla oynas-dım ama istediğimi vermedi
Daha önce bu egzozdan almıştım Özdinç motordan gökkuşağı renklisi olanından http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...5272910/detay/
Ama performans düşüşü oldu nedenini ise egzoz borusunun çok fazla ısınmasına bağladım zaten sadece ses için yapılmış 5 hp olayı yalan sesde rahatsız edici seviyede özellikle ani gaz verişlerinde çok bağırıyordu ayrıca her gaz kesişimde egzoz patlaması oluyor kafamı ütülüyordu kısaca
Carbon egzozlarda çift ses olayı varmış bu nasıl oluyor kullanan arkdşlr yardm ederse sevinirim
Şunu almayı düşünüyorum mesela
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6453922/detay/
vanalı egsoz oluyo galiba bunlar bir arkadaş aldı geçmeliyse bu arkadaşınki öyleydi yolda düşürdü egsozu :D özdinç bizim burda adamıda hiç sevmem öyle birşeyler sruyorum şakasına insan azarlamaya kalkıyor kendi çok biliyormuş gibi
performansın dusmesının sebebı motorun kompresörü sıkıştırması azaldıgındandır arabadada bu boyledir egzoz subabı daha boşta çalışır alt devirler ölür bu performans egzoz muhabeti ne zaman işe yarar biliyormusunuz motoru modifiye edersin artık motor o kadar kompresörlü o kadar sıkıdırki üstündeki orjinal egzoz motoru sıkar gitmez ozaman bu performans egzozlar işe yarar
Hocam bu motorla 400-500 km mesafe uzun yol yapanlar var mı?
Canta bagaj ve Tank bag, Gps takinca motor yukun altinda kaybolur mu?
Evdeki hesap çarşıya uymadı normal egzoza göre kendini belli etti perf. düşüşü yüksek devirdede denedim ama devirde yükselmiyordu 7.000 tıkanıyordu ses zaten kulak tıkacı olmasına rağmen sesten başka bi işe yaramadığını düşünüp söktüm isteyen olursa yarı fiyatına satarım Silencerli iken isteklerimi karşılayacaksa carbonlardan almak istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
Gün içinde toplamda 350 kmyi güle oynaya yapmıştım yazı bekliyorum nasip olursa bayram tatilinde 2 günde 1.000 km yapma planım var
Fazla yük yüklemessen iyi olur ne kadar hafif olursa o kadar iyi Düşük cc de her zaman uzun yol olmuyor 100 kmye kadar rahat gidersin mesela 1 sefer mola verirsin o sana yeter
Hocam buyuk ihtimal 2 kisi oluruz motorda 2400 km kadar yol yapacagiz 10-15 gunde, cikis trakya varis akdeniz ( ege uzerinden gidis donus 2400 km felen ediyor. )
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)