Resimde kuyruk altında görünen şase uzantısı bükülebilir mi?
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/812/szr6.jpg
Var mı temiz drift arayan talihli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4415611/detay/
98' Honda CBR600 F3 Repsol
07' Fz6 Fazer -> 08' Cbr600 RR -> 98' Cbr600 F3
Sa arkadaslar ben driftle vulture arasinda kaldim ve vultureyi aldim acaba hata mi yaptim ?
selam arkadaslar.
başına gelen varmı bilmiyorum.motorum normal hızlanıyo fakat 80 e gelince bi ara tekliyo gazı keser gibi oluyo sonra tekrar hızlanıyo neden olabilir?
Tahliyeden karbüratör suyunu boşalt..
herkese iyi akşamlar. driftimi yakın bir zamanda almıştım ve son bir haftadır yoğun kullanıyorum. öncelikle motor çok seri bir anda 80 leri 90 ları görebiliyorsun, hızlı gitmeyi sevmememe rağmen bu özelliği hoşuma gitti. sessiz ve titteşim olarak tatmin edici denilebilir. görüntüsüne ise hiç laf edemem her gören hayran kalıyor. motorun fiyatına inanmıyorlar çünkü kaliteli duruyor gerçekten. tek ve en büyük sıkıntı tekerlekler hani bahsedilmiş çokça ama tekerlekler cidden felaket kayıyor. iki kere kalydırdım heralde ilk fırsatta değiştireceğim tekerlekleri. sizlerle bir kaç sıkıntımı paylaşmak istiyorum.
öncelikle titreşim az ama bir ses oluyor azda olsa titreşimden kaynaklı bir zınlama var deponun oralardan geliyor ne olabilir.
ikincisi bazen vites 2 ye geçmiyor ışıklarda yolun ortasında kalıyorum öyle. bu benim mi acemiliğimden kaynaklanıyor acaba.
uzun far çalışmıyor garanti kapsamına girer mi ki.
yağını daha önce söylenmiş okumuştum ama geçmiş sayfalarda bulamadım hangi yağ değiştireceğim castrolün hangi yağını koymam gerek.
@turkish39 hocam size özel bir soru sormak istiyorum motorunuz maşallah çok güzel, bakıyorsunuz kerataya fotoğraflarda deponun kaplı olduğunu gördüm siz mi kapladınız yoksa kaplattınız mı? size maliyeti ne kadar oldu acaba.
herkese iyi forumlar.
Birden ikiye takarken ilk başlarda bende geciremiyordum. Ikiye atarken tatlı sert ve istikrarlı yukarı çekin zaten debriyaji bırakırken ayaginizla itmeye devam ederseniz mutlaka alıyor.
önümüz yaz 10w40 uygun olur. Ama herkesin de söylediği gibi vitesli motosiklet yağı olmasi lazim.
arkadaşlar ben ilk aldıgımda değişmedim ondan hep dustum siz siz olun aldıgınız gibi paraya acımadan arka tekerleri deisin
Lastikler gerçekten sıkıntı. Ben degistirmedim. Sadece 2-3 PSİ inik kullanıyorum ne kayma yaptı ne yatarken sorun çıkardı arka lastigin yanaginin sonuna kadar yatirsam bile kaymadi. Bunda belki lastiği isitmadan hızlı gitmemem çok yatik ve hızlı viraj donmememle sagladim. Bilmiyorum eğer CeSeT lastikler böyleyse güzel hamurlu lastik ne güzel olur. Nnylon sonucta. Önce kotuyle kaymamayi ogrenmeli ki teçhizat tam bile olsa kul yapım. Barkin abinin dediği gibi yatırımı kendinize yapin.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Dağ taş bizim buralar. Hem toprak hem asfaltta tutacak lastik lazım. Şimdilik is görüyor. Bir eskisin duratraction takcam on arka.
Tamam CeSeT le dolas simdilik cöpe atılacak lastige bir eskisin sonra takarm diyorsun daha ne diyeyim
Ya hacı sen de haklısın tabi hem de sonuna kadar. Belki bakıma gittiğimde taktiririm arkaya. Böyle soylememin nedeni en fazla iki kere kaydı. Elbette güvenmiyorum. Idare etsin biraz daha bütçeyi tamamlayip halletcem. Benim de içime sinmiyor. Daha aldığımda söyledim lastiklerin kötü durumda olduğunu.
Debriyaj hafif kavramiyordu. Tam kavricak ciyt diye bir ses çıkıyordu. Dedim eğer 200 km de bitcekse yandik.
Çok kullanıyorum debriyaji. Yani hizlanacagim zaman hafif avans veriyorum debriyaji açıyorum. Devir artıyor sonra saliyorum yavaştan. Uçuyor. Acaba bundan mi diye düşündüm. Sonra debriyaj kolunu aşağıdan biraz çektim. Son hızım bile arttı. Demek ki boşluk varmış devrin birden yukselmesinden anlamaliydim. Degistirsem mi sizce. Ön fren diski hafif meyilli galiba fıst fıst otuyor bazen onu da sorarım.
Plan çok amma bütçe bu aralar yok. Olsa en kral lastiği en kral yağı dn kral zinciri ben de takmak koymak isterim.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Bakım için gerekli bütçeyi ayarladim. Ekstralar için butcem yok malesef. Bir ay icinde lastiği de ayarlarim. Hepsini yapmaya calisacagim. Sonucta beni tasiyor ustunde. Zaten bu aralar pek kullanamıyorum. Okul falan evde olmuyorum. Ilginize teşekkür ediyorum. Hayırlı günler.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)