epey model varmış. hoşuma gitti doğrusu çeşitde çok linkini verdiğim ilanda hoşmuş.
http://www.aliexpress.com/item/Free-...327009462.html
epey model varmış. hoşuma gitti doğrusu çeşitde çok linkini verdiğim ilanda hoşmuş.
http://www.aliexpress.com/item/Free-...327009462.html
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Yazarsanız çok makbule geçer. Ama galiba ortadaki hariç bagladiniz. Su anda bende böyle bağlı. Yani far veya parklar açıkken yanmiyor. Diyotu aldım bu gün. Bakalım nasıl olcak. Hazır elim degmisken. Sinyalleri de halletmeyi düşünüyorum. Led yapcam onları da. Aldım bir metre yeter herhalde. Hem cantaya da takarim sinyal. Bunları yapıyorum amma garanti dışı kalir miyim dersiniz.
65 tl yapıyor fiyatı uygun gibi ben beyendim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Mercekli far xenon etkisimi yapıyor
Hem mercekli hemde şekilli diyebilirmiyiz kısaca .d
Kullanma Kılavuzunu bulamıyorum arkadaslar. Km 480. 450 de gitmeyi planliyordum klavuzu bulamadım. nerden bulcam şu kağıdı yaa. Bir şeyler önerin cildirmam yakindir. Sorun olur mu bilmiyorum ilk motorum. Ama gelirken bunla gel dediydiler. Yardım edinn.
evet ona bakımlara gittiğinde kaşe basıp imza atıyolar kesin lazım
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Ya durup dururken dert açtım başıma. Umarım bulurum. Evde bakmadigim yer kalmadı gibi. Müşteri Hizmetleri nasıl bir çözüm bulabilir sizce. Acaba yeni belge gonderir mi dersiniz?
Ya birsürü fatura vergi belgesi vesaire var çok saçma degil mi kullanma kılavuzu olmazsa garantiden çıkması neden böyle ki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Çok teşekkür ediyorum cevaplar için sitemim size değil sisteme
Km bakımları fabrikaya bildiriliyorsa niye garanti dışı kalsın satarken mesela alıcı sıfırsa kullanma kılavuzunu isteyebilir Müşteri hizmetlerini ara
Garantide sorun olmaz mı yani. Ohh. Yine de en kısa zamanda aricam mhyi.
Umalim ki istemesin. Öyle bir şansım yok gibi. Ama ben söylerim yarin mhye. Sonra ararım gideceğim yeri böyle böyle derim kayboldu. Olmadı ben bakarım motora bir süre
Arkadaşlar motorum 1900 km de 920 km de ilk bakım yapıldı sonra bakım yapılmadı geçen ilk defa uzun yola gittim 60 km kadar bi yol motor iki kişi 105 i geçmiyor. bilgi verir misiniz.
arkadaşlar birkaç gündür bir arkadaşımın 2012 model daha 700 km yol yapmış cbr 125r' sini kullanıyorum. motor yatmış epey aldım biraz açayım dedim motoru ama kesin motor açılsın derken bel fıtığı olacam bu nasıl bir rahatsızlıktır. Hele bir de iki kişi binince yok böyle bir zulüm. Benim driftle hiç durmadan 130 km yol gidiyorum artçıyla bundakinin 10 da 1 i kadar yorulmuyordum. sizlerden de kullanan var mı acaba? neler düşünüyordunuz bu konuda? son olarak DRİFTTT SENİ ÇOHHHKK SEVİYOMMMM NE OLUR GERİİİ DÖNNNN diyorum gideyimde garajdan çıkarayım bebeğimi
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
400 lira harcadım bugün motora değer mi değer
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
o-ring zincir,xenon, dişli, akü, balata, buji, 4 adet kırmızı led sinyal, kırmızı led park, led stop car curt derken, şekil açısından da değiştiricem sade bi güzellik katıcam tabii apaçi olmadan
Zincir, xenon , gerekli tabi diğerlerinde sıkıntı yoksa fuzuli harcama olmuş ama olmasıda iyi bi yönden
Mutlu olduktan sonra harcamalar keyfe keder olsun...
aynen kardeşim gözüm parada kalmadı yani ustaya da helal olsun ne istediysem dört dörtlük yaptı altımda bi güç var hissediyom asıldım mı kaçıyo :-) ayrıca kırmızı led parklar harika oldu arkadaşa verdim karanlıkta karşıdan gelirken çok hoş duruyor dikkat çekiyor bilmeyen der ki kırmızı gözlü bişey geliyo ama ne :-)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)