[QUOTE=ümit_150_zc;2609984]tesekler önceki scoterim de mishelin almıştım gerçekten çok güvenli idi ..aslında para varken hepsini zincir mincir yaptırayım diyorum..bi servise gideyimde bakacam hepsine
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
Ybr tarzı demirler dize çarpıyor acısını tarif edemem ve evet ses aynalardan geliyor yada ön kafadan geliyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
bugün veya yarın motoru 6000 bakımına getirecem.yapacakları
lastik degişimi(pirelli mt 665)
ön koruma demiri
yag ve hava filtresi degişimi
birde arka firen pedalı egzoza degiyo sizinkindede degiyormu ?hepsindemi aynı
eger para artarsa zincir ve dişliyi degiştirecem
ayrıca jantlara şerit çektirecem sizce gri motora hangi renk şerit daha güzel olur beyaz iyi dururmu
---------- Post added at 05:59 ---------- Previous post was at 05:18 ----------
sabah sogukken çalıştırmada ilk marşta alıyor ama gazı bıraktıgımda stop ediyo.ilk çalıştırmada ciklenin konumu ne olmalıdır üsttemi ortadamı ??rolantiye geçince en alta mı aalmalıyım cikleyi??
Bu da benim motorum
güzel motor..lastikler dublex mi..dubleks yanaklara beyaz yanak oluyo mu ?
Çok şık olmuş. Beyaz far kaça maloldu?
Çok Güzel Anlatmışsın Bendede Var Eksi Yanları Lastikler Vede Far Orjinal Farı Kullanarak Yıldızları Saymak Mümkün Orjinal Lastiklerlede Kayıp Düşmek Mümkün Pirelli 4 Mevsim Lasti Ve Xenon Kullanıyorum Hiç Bi Sorunum Yok Almayı Düşünen Arkadaşlar Parasının Tam Karşılığı Bir Motor iyi Sürüşler Herkeze
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
Arka Fren Pedalı Hızlı Bırakınca Egzosa Çarpıyor Vede Sabah İlk Marşa Bastığında Cikle Üstte Durup Motorun Isınmasını Bekmeden Kullanabilirsin Eğer Isınıncada Sürekli Kesme Yapıyorsa Ya Bujinde Problem Var Yada Sibob Ayarlarına Baktır.
ısınınca kesme olmuyo ama ilk 3 dk elimi gazdan ceknce stop ediyo..cikle yukarda olsada biraz gaz vermem lazım..
arkadaşlar bu arka amortisörleri indirmek veya kaldırmak mümkünmü?
motoru aldık ama kullanamıyorum daha..motoru olupta kullanamamak çok kötü bişi..
---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
arkadaslar ayak fireninin oldugu yerde büyük bi yay var.bide onun yanında küçük bi yay var o ne işe yarıyo baktım bi baglantısı var bende o kopmuş???
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
fotoğraf yükleme denemesi bir deneme birkii sesss
sanki yukardaki 3 ikon bana gülüyormuş gibi pis bi his var içimde
sag olasın emre..o ilk iki resim ilk aldıgım gün çektimn o şekilde motoru satan çocuk kullanıyomuş..son resim benim kullandıgım şekilde yatay..yani ben yatay kullanıyorum..
bugün bakıma gidecektim tekerleri degişcem koruma demiri taktıracaktım ama gidemedim çünkü göze alamadım çok uzak bi yer degil ama göze alamadım...yav ben biraz tırstım galiba benzin almaya bile gidemedimm..yarın bidonla gidecem sanırsam::)
valla hiç güleceğim yoktu
alışırsın zamanla merak etme
ne demiş atalarımız ''alışmadık g*tte don durmaz''. alışırsın alıştırmanı yap orta ayakların üzerinde hatta motor çalışırken yap ama öne doğru ver ağırlığını yoksa fırlar gidersin ileri doğru
kimse anasında vitesli motorla doğmadı
sende öğrenirsin merak etme
Ümit Arkadaş Ynaklarıda Boyadınmı 10 Numara Olur haa Bende Mh Almayı Düşünüyom Çok Güzel Görünüşünden Ve Hızından Dolayı Ama Mc-x TORKU 14.7 Hp si ve Arka diski beni Cezbediyor Kararsızım Önümüzdeki ay hangisini alacam dur bakalım
Sado
sattıgım zc yi çok güzel modifiye etmistimm.dirift içinde yapacam bişiler..boya olmuyo sanırım geçen forumda bi arkadaş yapmıştı hüsranla sonuçlanmıştı..dublex tekerede olmuyo sanırım yanak..benim düşüncem beyaz serit çekip cantlara lastik yanaklarınada lastik kalemi ile ordaki yazıları boyamamak ..o daha sade ve güzel olur diye düsündüm şuan dublex oldugu için çözüm bu gibi..ama lastigi degişince yapçam bunu..ayrıca arka amörtisör yaylarınad şerit çekmei düsünüyorumm.ama beyaz şeritmi yapsam diye kararsızım sizin önerileriniz nelerdir.._?
mc x i bende düsündüm eren ama biraz fazla yaktıgını duydum okudum..hemde driftin görünüsü cezvetti beni .
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)