Birde şunu izleyin sonuna kadar 9:44 sn den sonrasına dikkat :D
Birde şunu izleyin sonuna kadar 9:44 sn den sonrasına dikkat :D
Hocam bu niye böyle bilerek yapilmamistir degil mi. Şahsen ben devir saatinin böyle olmasını istemem. Bozuk falan mı acaba?
Kafayı sağa sola sallayinca ibre değişiyor
Servisi arasaniza en iyisi. Burda yanlış bilgi falan alınır. Sonuçta klavye. Yazarken akıl gidebilir.
Bilen varsa eminse yazsın. Hayırlı sabahlar.
sservis söylemez egzos 13-15 emme 10 -12 olması lazım bna öyle dediler :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
sen yapma ama subap ayarı direk garanti dışı kalırsın
2.000 kmden sonra servise gitmedim zaten 2 sene yada 30.000 km diyor garanti dısı kalmısmıdır
Servise sorsam oda bana sorar pisikletciden bozma servis zaten göz kararı yapar heralde bu gibi islerde özel yerleri tercih ediyorum
en iyisi benim servis 12-15 egsoz 10-12 emme demişti
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
o sakal yazın motora hararete sebeb olmazmı bna öyle gelio :D
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Elinize sağlık. O kademeyi ölctum öyle çıktı parklarda arka gerilimi biraz düşürüyor. Fren sıkınca kökluyor. Ben zener le roleyle le yaptim meğer roleyi acıyor kapatmiyormus. Sonra cikardim bir deniyim 1n4004 u.
Dün akşam tek teker denedim. Oldu gidiyordum. Kalktı kontrolü kaybettim yine bir beş altı metre kadar gittim öyl. Nabzim o anda 1200 oldu nerdeyse bir süre yutkunamadim. Ama düşürmeden motoru. Galiba biraz sansliyim.
sabah sabah motor akü kesti yav şansa bak :D
akü kesmemiş berket kutup başı yukarı dogru kaymış aşşa vurdum düzeldi :D
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Brand-New-Dirt-bike-Motorcycle-Universal-Vision-Headlight-motorcycle-headlight-blue-lightting-Guaranteed-100/713915810.html
Görüntüsü hoşuma gitti aldım.Motorun görüntüsü de değişti.Far ayarlarını daha yapmadım.Zaten şu an 2 vidayla tutturdum.Yaza doğru motoru bakıma aldığımda hepsini yapıcam.Farın biri mercekli.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)