Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Ocak 2014, 03:06
arkadaşlar gerçekten artık sıkıldım bu motor ne zaman gelicek diye beklemekten yarın arıyacagım eger gelmicekse gidip paramı geri alıcam en geç 2 hafta içinde gelir dediyse yetkili satıcı 2 hafta içinde gelicekti aranıza belirli bir süre daha katılamayacagım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
Bu arada aydından geldigini söyledilerr bugun ama daha tır kalkmamış kalmasını beklicekmişim varmıdır böyle bişey
Reklamlar
-
14 Ocak 2014, 14:57
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bizim bu kısa km ölçen bölümü sıfırlamak için bir yöntem,bir düğme, tuş, vida ne bileyim bir şey var mı acaba? Yoksa korktuğum gibi süs olarak mı yapılmış
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
-
14 Ocak 2014, 15:44
Tripmetreyi sıfırlarsın ama normal km sayacı ile oynarsan km düşürmeye girer
-
14 Ocak 2014, 16:10
restherock adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bizim bu kısa km ölçen bölümü sıfırlamak için bir yöntem,bir düğme, tuş, vida ne bileyim bir şey var mı acaba? Yoksa korktuğum gibi süs olarak mı yapılmış
[IMG][/IMG]
-
14 Ocak 2014, 21:02
turkish39 adlı üyeden alıntı
Depoda full, akşama gelip hortumlasak mı azcık :D
-
14 Ocak 2014, 21:30
atamert35 adlı üyeden alıntı
Fotoğraf makinesinin markası modeli lensi nedir acaba banada böyle resim çeken bi makine lazım
-
14 Ocak 2014, 23:03
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
-
15 Ocak 2014, 12:20
restherock adlı üyeden alıntı
Abi benimkinde öyle bir alet yok ondan beynim yandı benim bulamadım
şöyle bişey sorsam peki cahilliğime verin yanlış birşey söylersem bu gösterge panelini değiştirdiğinizde km sayaclarıda değişir değil mi? Eğer öyleyse sağlam bi kazık yemiş olma ihtimalim yüksek
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
benimkine indim baktım üşenmedim
deliği sağlam ama çubuk sizlere ömür tornavida ucuyla hafifçe oynayıp sıfırladım böyle idare edicez şimdilik
Birde hazır buna bakayım derken hava filtresini de söktüm yıkamak için orada gözüme bir şey çarptı. hava filtresinin bana göre sol tarafında bir sökülmüş bir soket vardı. o neyin soketidir acaba? yerine taktım motoru çalıştırdım bir anormallik göremedim bir sizlere sorayım dedim.
Bildiğim kadarıyla km sayacı fabrikasyon hata vs sonucu , garanti kapsamında serviste değişirse , servisin belirlediği km fabrikaya bildirilir yeni sayaç o km ye ayarlanmış olarak gelir ama sayaç gelene kadar yapılan kilometre hiç olur.Servis dışı değiştirildi ise geçmiş olsun
O sökülmüş soket muhtemelen yan ayaklık müşürünün soketidir.Bir de arka fren müşürünün soketi var orada aman karıştırmayın
-
15 Ocak 2014, 12:52
realbyshadow adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla km sayacı fabrikasyon hata vs sonucu , garanti kapsamında serviste değişirse , servisin belirlediği km fabrikaya bildirilir yeni sayaç o km ye ayarlanmış olarak gelir ama sayaç gelene kadar yapılan kilometre hiç olur.Servis dışı değiştirildi ise geçmiş olsun
O sökülmüş soket muhtemelen yan ayaklık müşürünün soketidir.Bir de arka fren müşürünün soketi var orada aman karıştırmayın
Bende yan ayaklık müşüründen şüphelenmiştim zaten. Taktım ayak açıkken de çalışıyor kapalıyken de bugün işe gelirken ustaya gösterdim yok bu orjinal sayaç dedi bir sıkıntı yokmuş içim rahatladı
-
15 Ocak 2014, 20:47
Benim km 9000 bin km lerdeyken 70 i gecmiyordu fabrikadan garantuden gosterge geldi 0 km olarak ayarli degildi
-
15 Ocak 2014, 23:17
-
15 Ocak 2014, 23:22
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
site güvenilir mi?
-
15 Ocak 2014, 23:25
Emin değilim çoğu şeye indirim diye bağırıyor internetten bakıyorum normal fiyatından bile pahalı fiyatı şişirip normal fiyatını indirimli diye yutturuyor ama bunda indirim var gibi yorumlar olumlu yorumlar bile sahte olabilir
-
15 Ocak 2014, 23:29
şu paspas reklamı olmasa daha iyi olacak bu ne yavv
-
16 Ocak 2014, 12:34
Arkadaşlar benim devir saati ve Km saati bozuktu sonradan kendiliğinden düzelmeye başladı km telini değiştirdim kopmuş normalleşti şimdi devir saati 2 bin devirden yukarı çıkmıyor bazen giderken çıkıyor bazen hiç sorun yok
BİRDE
Servise gittim dedim fabrika hatası bunlar diye değiştirelim dedi ehliyet fotokopisi nufus cuzdanı fotokopi ruhsat fotokopi garanti belgesi fotokopisi bunlara gerek varmı Arkadaşlar
-
16 Ocak 2014, 13:14
Driftmh adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim devir saati ve Km saati bozuktu sonradan kendiliğinden düzelmeye başladı km telini değiştirdim kopmuş normalleşti şimdi devir saati 2 bin devirden yukarı çıkmıyor bazen giderken çıkıyor bazen hiç sorun yok
BİRDE
Servise gittim dedim fabrika hatası bunlar diye değiştirelim dedi ehliyet fotokopisi nufus cuzdanı fotokopi ruhsat fotokopi garanti belgesi fotokopisi bunlara gerek varmı Arkadaşlar
Devir saatinin bozukluğu debrijay kaçırmasından da olabilir. Ayrıca elektronık okuyucu var yanı saatın komple değişmesine gerek yok. okuyucu değiştirerek de sorunu halledebilriler saat bozuk değilse. Garanti belgesindeki bakım kaşelerinin olduğu sayfanın ve ruhsatın fotokopisini vereceksin. Fabrikayı ara, durumu anlat. Servisler garanti işlerinde puştluk yaparlar çünkü tüm bu işlemlerden 10 lira bile vermıyor garantı onlara. Sallar uğraşmak istemez. Bir daha servise gitmeden önce fabrikayı ara, onlar nereleri kontrol etmesi gerektiğini söylerler ustaya, o da kolay kolay kaytaramaz.
-
16 Ocak 2014, 13:46
Motor daha yeni 1600 km de debriyaj kaçırması olmaz gayet rahat debriyajda sorun yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
Motoru stop edince devir saati önceden 8 bindeyse 8 binde kalıyordu ve devir saatinin camına vurarak iniyordu Göstergelerde sorun galba.
-
17 Ocak 2014, 01:41
Benom ruhdatin fotokopisini istediler cektirdm bide kasekettimiz yerleri 0 gosterge geldi bnada
-
17 Ocak 2014, 01:45
Yapılan km bakımları fabrikaya bildiriliyor diye biliyorum el kitabına bakımlarıda kaşelettiysen önce Müşteri hizmetlerini ara sonra duruma göre hareket et
-
17 Ocak 2014, 02:04
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Fotoğraf makinesinin markası modeli lensi nedir acaba banada böyle resim çeken bi makine lazım
S3um pazardan Allah korusun nazardan. Odak iyi olduktan sonra hemen her makine iyi çeker. Mp fotoyu buyuturken devreye giriyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)