O cst lerdir :D
O cst lerdir :D
Ya abi pek tecrubem yok fakat cst lastikleri şimdi değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü dün baya yatırmak zorunda kaldım viraja dallamanin biri genisten girince ben de terse kaçmak zorunda kaldım. Asfalt 10 yıllık ve tozlu olmasına rağmen hiç kaymadi diyebilirim. Ama o an aha gittik dedim.
Kayma lastik basincina bağlı olabilir mi. Çok az (2-3 psi kadar) inik benim lastikler malum stabilize yolda sürüyorum. Amortisorler de biraz sert. Umarım yanlış yapmıyorum.
Orjinal lastikler sambriyelli mi tubeless mi
Tubeles benim 2ps dusuk basinclari yere daha iyi yapisiyor bnm 16 binkmdir kaymadi dogru durust bnde degistirmedim lastiklerini
Guzel fotolar
Massallah xenon olayıda iyiymis araba gibi aydınlatıyor Mertcan kards kac tlye maloldu bu xenon olayı lastik konusunada bir sey demeyelim 2 bin km cst 3 bin kmdirde Mishele kullanıyorum cstlere acımadım attım bi kenarıya
Hocam bu xenon kaç watt yahu? kaca aldın, iyimiş. Kazasiz belasiz.
Mertcan, hangi marka nereden aldın kaç gaymeye mal oldu ? SYM 250 alacaktım, vazgeçtim :D kalan parayla bari külüstüre yatırım yapalım.
Mertcan arkadaşım bir baksana o dediğin vida hangisi bulabilirsen söyler misin?
Performans ateşleme bobinini sipariş ettim bakalım ne değişecek
Birde ayna aldım peşin fiyatına 3 taksidinen
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7652263/detay/
Hadi inşallah hocam değişen herhangi bir şey olursa duymak isterim. Kaç akçe sıkışmış?
Marka hic bilmiyorum 35w ampulu 100 tlye taktik hala ustundeki lastikleri kullaniyorum cst leri orasi cok karisik ya sol tarafra krenajn orda ic taraf kablolarin orda olmasi lazim onun
Bizim servisten aldim xenon u
arkadaşlar motorumu bugün yere düşmüş halde buldum ne oldu bilmiyorum sağ tarafa doğru yatıktı sadece ayna kırılmış ve gidonun sağ tarafındaki kolu çok az sallanıyor gevşemiş gibi ama nasıl sıkıcağımı keşfedemedim yardım edebilecek varmı ?
Geçmiş olsun öncelikle. Aynı durum benimde başıma gelmişiti.
Aynayı orjinal alırsan 50 tl ye satılıyor çift olarak. Tek bulamazsın. ama http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-mh-drift-modifiye-racing-ayna-black-siyah-8-10mm-ayarli-147652263/detay/ bu aynaların çifti 25 lira. Görünüş olarak daha iyi fakat arkayı nasıl gösteriyor yada titreşimi var mı bilmiyorum.
gidon nereden sallanıyor tam olarak tarif edermisiniz yada resim atın. Benimde gidonun sol takımların olduğu taraf yamulmuştu usta el yordamıyla düzeltti. Seninki nereden oynama yapıyor söylersen yardımcı olabiliriz.
Gecmis olsun bnm motor suruklendgi halde ne ayna kirildi ne gidon camurluk ayaklik ack yamuldu asfalt yerdeydik demekki dusmeden dusmeye cok fark var gecmjs olsun
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)