Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Kasım 2013, 15:09
arkadaşlar bu fiyattan bile henüz kimse aramadı ama, yani satılması fiyatını koydum, olmazsa aşşasına vermeyeceğim...
Reklamlar
-
13 Kasım 2013, 18:05
Atakan,
Ön farın altında bazıları peçe gibi yada takım renklerinden ip bağlıyorlar, eğer sende o ipten varsa çamurluğa vuruyor olabilir. Ayrıca koruma demiri yada sakal taktırdıysan o da vuruyor olabilir. ÜStünde istediğin kadar tepin değmez ama 50 km hızla giderken ön freni asılınca evet bir vurma sesi geliyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Arkadaşlar Motosiklet montu almak istiyorum, 4 mevsimlik montlar ile kışlık montlar arasında fark var mıdır acaba? Ben yağmur olmadığı müddetçe her türlü soğukta binmek istiyorum, e yazında kullansam aynı montu fena olmaz hani :D Ne önerirsiniz ?
-
13 Kasım 2013, 18:29
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
Atakan,
Ön farın altında bazıları peçe gibi yada takım renklerinden ip bağlıyorlar, eğer sende o ipten varsa çamurluğa vuruyor olabilir. Ayrıca koruma demiri yada sakal taktırdıysan o da vuruyor olabilir. ÜStünde istediğin kadar tepin değmez ama 50 km hızla giderken ön freni asılınca evet bir vurma sesi geliyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Arkadaşlar Motosiklet montu almak istiyorum, 4 mevsimlik montlar ile kışlık montlar arasında fark var mıdır acaba? Ben yağmur olmadığı müddetçe her türlü soğukta binmek istiyorum, e yazında kullansam aynı montu fena olmaz hani :D Ne önerirsiniz ?
ben bunu aldım kardeşim memnunum suda geçirmeyen model, bak istersen.
http://www.feyizoglu.com/Sport-Motosiklet-Montu_47507.html#0 fiyatta uygun hani.
-
13 Kasım 2013, 18:38
Caner,
Kışın ANkara soğuğunda giyebilirmiyim acaba ? Ben haziran ayında kayseriden izmire gittim, inan yolda üzerimde uzun kollu tekstil bir ceket olmasına rağmen sudan çıkmış it gibi titredim. bacaklarımın titremesini zaten saymıyorum bile de :D
Bu montu alsak kışın kullanabilir miyiz? Yaz önemli değil kışlık + bahar kullanacak bir model arıyorum
-
13 Kasım 2013, 18:43
Caner,
Kışın ANkara soğuğunda giyebilirmiyim acaba ? Ben haziran ayında kayseriden izmire gittim, inan yolda üzerimde uzun kollu tekstil bir ceket olmasına rağmen sudan çıkmış it gibi titredim. bacaklarımın titremesini zaten saymıyorum bile de :D
Bu montu alsak kışın kullanabilir miyiz? Yaz önemli değil kışlık + bahar kullanacak bir model arıyorum
hocam bu modelin içliğide var, ben onu çıkarıp giyiyorum şu anda, ve hiç soğuk geçirmiyor, şu ara istanbulda soğuk, ve etkilenmiyorum hiç, hele bide içliği takınca terlerim heralde
-
13 Kasım 2013, 20:00
agrasiwe adlı üyeden alıntı
hocam bu modelin içliğide var, ben onu çıkarıp giyiyorum şu anda, ve hiç soğuk geçirmiyor, şu ara istanbulda soğuk, ve etkilenmiyorum hiç, hele bide içliği takınca terlerim heralde
Feyizoğlu ile bir ortaklığınız yok demi :D
-
13 Kasım 2013, 21:05
4riders 4 mevsim çeket'e bak derim güzel birşey gibi TR malı.
-
13 Kasım 2013, 21:46
Feyizoğlu ile bir ortaklığınız yok demi :D
ben feyizoğlundan almadım hocam, sirkeciden aldım zaten ordan alma orda pahalı sirkeciden 180 e aldım ben
-
14 Kasım 2013, 00:26
ulan aksam aksam motorsuz kaldım ya, hayret bişey arkadaş, motoruda sattım :( gelen arkadaş hemen aldı ya. hayret bişey.
-
14 Kasım 2013, 00:32
ulan aksam aksam motorsuz kaldım ya, hayret bişey arkadaş, motoruda sattım :( gelen arkadaş hemen aldı ya. hayret bişey.
hayırlı olsun kaça gitti?
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
14 Kasım 2013, 15:45
astorojna adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kaça gitti?
saol dostumda, adam geldi 1750 liradan aşşa vermedim zaten ilanıda öyle yazmıştım, adam alıcı ama gidince ben tekrar aradım, bir kredim var yarn onaylanırsa seni ararım, hallederiz dedim, onaylanmazsa maalesef satamicam dedim, saolsun adam anlayışlı olur dedi, yani hem sattım hem satmadım gibi bişey krediden haber bekliyorum şimdide, birazdan gelir haber.
-
14 Kasım 2013, 21:15
Arkadaslar bu gün driftim le giderken önümde belediyenin açıp bir duba dahi koymadıgı asfalt çalısmasından gectim tahmini hızı 70 idi sanırım çukur 7 8 cm filandı ama malesef arka ve ön cantlar ölü durumda cantların bu hale gelmesi normalmi...
-
15 Kasım 2013, 01:38
Herkese merhaba bendeyeni uyeyim pek anlamam motordN ama mondia 125 znu almayi duunuyorum bazi arkadaslarida asya ostalji diyor e yapmaliyi sizce
-
15 Kasım 2013, 01:55
CeVHeR54 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bu gün driftim le giderken önümde belediyenin açıp bir duba dahi koymadıgı asfalt çalısmasından gectim tahmini hızı 70 idi sanırım çukur 7 8 cm filandı ama malesef arka ve ön cantlar ölü durumda cantların bu hale gelmesi normalmi...
Geçmiş olsun. Sadece ezilme varsa normal ama çatlama kırılma varsa janttanda şüphe ederdim.
-
15 Kasım 2013, 02:37
dodoedda adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba bendeyeni uyeyim pek anlamam motordN ama mondia 125 znu almayi duunuyorum bazi arkadaslarida asya ostalji diyor e yapmaliyi sizce
O motorların sayfalarına sorularınızı yazarsanız, daha sağlıklı bilgi alırsınız.
-
15 Kasım 2013, 08:46
Arka Jant ın bir kolu kırık ve aşırı derecede yamukluk var ön ise kenarında bir yamulma var ön e şamrel atıp kurtarıcam fakat arka pert olduğu için değiştiricem belediyeler sağ olsun işlerini süper yapıyorlar....
-
15 Kasım 2013, 22:40
slm arkadaşlar.. artık driftimle vedalaşma zamanım geldi .. hayırlısıyla bugun sattık motoru akşam üzeri olunca devrini veremediğim için iki gün daha birlikteyiz ilk göz ağrımla..
100 lira kaporamızı aldık pazartesiye de devri ve geri kalanı halledeceğiz..
artık garajda yatan koca oğlanla wakit geçireceğim..
tekeriniz düz yolunuz açık olsun arkadaşlar..
-
16 Kasım 2013, 19:20
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar.. artık driftimle vedalaşma zamanım geldi .. hayırlısıyla bugun sattık motoru akşam üzeri olunca devrini veremediğim için iki gün daha birlikteyiz ilk göz ağrımla..
100 lira kaporamızı aldık pazartesiye de devri ve geri kalanı halledeceğiz..
artık garajda yatan koca oğlanla wakit geçireceğim..
tekeriniz düz yolunuz açık olsun arkadaşlar..
hayırlı olsun kardeşim, bende sattım dün ama pişman oldum, yeni aldığım ss tarzı hiç bana göre değilmiş ya valla yeniden alacam gibi ama dur bakalım.
-
16 Kasım 2013, 22:32
hayırlı olsun kardeşim, bende sattım dün ama pişman oldum, yeni aldığım ss tarzı hiç bana göre değilmiş ya
valla yeniden alacam gibi ama dur bakalım.
teşekkür ederim. bu arada sana da hayırlı olsun.. ben cruiser tarzı almıştım konfor olarak serilik olarak drift ten kat kat iyi.. eğer uzun yola gidiyorum diyorsan 250 cc bi motor almanı tavsiye ederim..
drift klasmanı motorlardan sonra 250 cc çok güzel oluyor.. üstünü tahmin bile edemiyorum..
2-3 yıla kadar hyo gv650, shadow vt750 c, suzuki volusia , yamaha dragstar bunlardan birini istiyorum bakalım artık hayırlısı..
allah herkesin gönlüne göre versin..
-
16 Kasım 2013, 23:52
restherock adlı üyeden alıntı
benim motorda da var aynı durum. Sebebini bilirsek hepimizin işine yarar diye düşünüyorum. Bu arada bana Balıkesir' de bir usta söyleyebilecek kimse yok mu daha
bu sorun bendede vardı bendeki sorun servis dısı bi bakım yaptırdım artık hiç yok uzun yol yaptıktan sonra gitti ama bende acemi oldugum içindi ayağım vitesin ustundeyke dokunmaktanmıs alıstım düzeldi komik
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
utkan35 adlı üyeden alıntı
kardeşim düz yolda 110 rüzgarda 95 normal bir değer bende dün düz yolda rüzgarda en fazla 107 yaptım xenon olayına gelicek olursak motosiklet zenonu taktır sıkıntı cıkartmıyor xenon taktırmassanda philipsin bir ampülü war baya aydınlatıyormuş 12 tl di sanırım
bende test ettim hız merakım yoktur 110 goruyor bakımdan sonra daha bi rahat çıkar oldu kim ne derse desin motorun iyi gideri 90
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)