bugün prosev mont aldım air system diye nasıldır varmı kullanan
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Prosev-Racing-Motor-Montu-Full-Koruma-Kisa-Ceket_5580.html#0
bugün prosev mont aldım air system diye nasıldır varmı kullanan
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Prosev-Racing-Motor-Montu-Full-Koruma-Kisa-Ceket_5580.html#0
Arkadaşlar düşük devirde 4000 4500 e kadar sabit gazla gitmiyor motor. Tekleme yapıyor. Belki yüksek devirde hissedilmiyor olabilir ama 4500 e kadar teklemeyi hissediyorum. Sebebi ne olabilir acaba..
Arkadaslar forum cok sessiz kalmıs hic gezen ykmu
Merhaba beyler. Ben 3.5 aydır drift kullanıyorum daha öncedende vardı ama onu satmak zorunda kaldık sattık yenisini aldım. Ama bunda aldığımdan beri ufak bi çukura girdiğimde ön amortisörterden biri birbiri 'taakk' sesi geliyor biri birbiri türlü çözemedik sıkıntıyı servisteki ustada yok normal o amortisörlerde bir şey diyor. Ne yapmalıyım ben soğudum motordan bildiğiniz binesim gelmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz ??
Bende öyle bir sorun yok tümseklerden sert geçince bazen oluyor bazen belediye yolları kazıyor doğal gazıydı bilmem nesiydi orlarda bile öyle bi sorun yok hani hızım çoksa yavaşlamak yerine peglerin üzerine hafif ayağa kalkar gibi yapıyorum no problem
Bende neden oluyor deli oluyorum ya soğudum bildiğin motordan.
ARKADAŞLAR MOTORUMU SATMAYA KARAR VERDİM, YANİ ACİL SATILIK DEĞİL AMA SATILIRSA CALİBRE, SPİTZER FELAN GİBİ 250 CC LİKLERE YÖNELİCEM, SATILMAZSA ZATEN MEMNUNUM BİNİYORUM, AMA BİRAZ DAHA HIZLI OLSUN İSTİYORUM, MALÜM HERGÜN GAZİOSMANPAŞADAN - ATAŞEHİRE YAKLAŞIK 30 KM OTOBANDAN GİDİYORUM, ZORLAYA ZORLAYADA 110 LA GİTMEK İSTEMİYORUM HEP SAKİN 80-90 LA GİDİYORUM BUDA TEHLİKELİ OLUYOR BİRAZ, SÜREKLİ YOL VER FELAN... NEYSE
İLAN NO: #143501606
FİYAT: 1750.TL YAZDIM HİÇ SORUN YOK, OLACAK GİBİDE DEĞİL. MAŞALLAH ZATEN OLANLARI YAZDIM, HALLETTİM...
atakan ön amortisör üst civatayı sök icinde alyan anahtarla sökülen yayı içeri iten bir somundaha var o smunuda sök altta bir burç var yaklaşt5-7 cm arası bu burcun aynısından 4 cm daha yaptır ve çift burç olarak tak yay birazdaha sertleşecek ve bu tak sesi kaybolacaktır.
Amortisörleri nasıl indiriyoruz arkada piston var bunu nasıl kısaltırız ön amortisörleride aynı şekilde biraz indirmeyi düşünüyorum kısaca tarif edebilecek varmı ?
amörtisorleri söküyorsün. Bunun için ilk kafa sökülüyor sonra amortisörlerin içindeki burgulu yayları çıkarıp kesiyolar 2-3-4 diş herneyse nekadar indirmek istiyorsan ama sonrası biraz felaket olabilir Canım Türkiyem de kazmadıkları yer yok çünkü.
evet biraz piyasaya göre ucuz ama, isteyerek vermedim, motorum önceki sahibinde forumda konusuda var, kanarya57 nikli savaş abimde bir hafta süre boyunca çalınmış, o sürede hırsız siyah yerleri beyaza boyamış onun dışında motor tertemiz hiç sıkıntısı yok, ama insanlardaki ön yargıdan dolayı fiyatı aşağıda tuttum...
Fiyatı aşağıda tutarak daha fazla ön yargılara neden oluyorsun hocam bende yani çalıntı motor satmaya çalışanlar çok o sitede maalesef 1.400'e Drift satanlar var sen düşün bu motoru sıfırı 2800 iken 3200'e geliyordu sigorta + plaka + ruhsat ile şimdi 3500'e geliyor..
Yukarda arkadaşın dediği gibi 2.000 ederi bu motorun hayırlı satışlar..
Bence de fiyatı makul bir seviyeye çekmelisin kardeşim , satışında plakasında ruhsatında sorun olan ve masraflı olan motorları o fiyattan satıyorlar.
kısaca tarif etmek gerekirse ön maşaları şaseye bağlayan 4 tane kelepçe gibi bişey var ön kafada 4 tane ikisi ''12''lik diğer ikisi ''13''lük civata olmak düzere 4ünü birden gevşetip tek yapman gereken amortisörü kafaya doğru iteklemek belli bi yerden sonra gitmiyor bunun için de gidonla oynaman lazım uğraş ister yani 3-4 cm felan indirmiş olursun koruma demiri varsa tavsiye etmem çünkü ben orjinal haliyle bile koruma demiri varken stoppie yaparken koruma demiri az bişey değiyor ön çamurluğa
bu arada arkadaşlar bizim motorlarda kesici varmı???
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)