Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ekim 2013, 23:24
COMTAN adlı üyeden alıntı
kaç yıl bineceksin motora geçen yıl kurban bayramında aldığım motor senesini doldurmadı şu anda 12000km de bakım masrafları dışında (yağı,lastik vs)masraf çıkarmadı yolda bırakmadı.bir günde 450km yaptığım oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım bütcen sınırlıysa ekipman vs yoksa drift tavsiye ederim kalanla ekipman alır,artanıylada bir güzel gezersin,karar senin...
Motora ne kadar binerim bilmiyorum. Kendi motorumu askerlikten dolayı(kasım) geçen hafta sattım ama motorsuz yapamayacağımı anladım. Ekipman vs her şeyim var sadece motorum yok. Yarın bir motorcuları da gezeceğim hangisi aklıma daha çok yatarsa onu alacağım, kısmet artık.
Teşekkürler ilginiz için.
Reklamlar
-
11 Ekim 2013, 00:08
karbüratörün en altında bulunan benzin toplanan kısmın tahliyesini boşalttık. 8000 devirde kesmiyo artık. ama 5. viteste de 8000 deviri yani 100 km. yi geçmiyor yine.. Düzde 120 diyenlere imreniyorum..
-
11 Ekim 2013, 12:12
tozluklu adlı üyeden alıntı
karbüratörün en altında bulunan benzin toplanan kısmın tahliyesini boşalttık. 8000 devirde kesmiyo artık. ama 5. viteste de 8000 deviri yani 100 km. yi geçmiyor yine.. Düzde 120 diyenlere imreniyorum..
dostum düzde 120 diyenlerede pek imrenme yani sürekli 120 ile gitmeye içimde elvermiyor açıkçası motor parçalıyor kendini, yani ben bir iki kere görmüş olmak için gördüm o hızı ama doğal hızı bence 90 100 arası, gerisi scooter gibi 7000 e dayayıp gitmenin manası yok bence.
-
11 Ekim 2013, 17:38
arkadaşlarr açık hava dneeyen varmı bizim karburatörün ordaki boğaz kaç mm bilen varmı acaba
-
11 Ekim 2013, 19:54
800 km deyim titreşim çoğalmaya başladı arkadaşlar koruma demiri fırlayacak gibi titriyor subap ayarlarını kontrl ettim emiş 0,05 eksoz 0,07 bundan başka neden yapıyor olabilir ?
-
11 Ekim 2013, 19:59
baki_95 adlı üyeden alıntı
800 km deyim titreşim çoğalmaya başladı arkadaşlar koruma demiri fırlayacak gibi titriyor subap ayarlarını kontrl ettim emiş 0,05 eksoz 0,07 bundan başka neden yapıyor olabilir ?
balansör,dişli,seti,problemiveya,motor,civataları, gevşek,veyabalansör,dişlileri,sentesi,kayık,subab, ayarı,ileilgisi,yok,usta,buraları,kontrol,etsin.
-
11 Ekim 2013, 20:00
800 km çok erken subap ayarı için hor kullanmadıysanız böyle neden yaparki alamıyorum
-
11 Ekim 2013, 20:10
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
arkadaşlarr açık hava dneeyen varmı bizim karburatörün ordaki boğaz kaç mm bilen varmı acaba
Açık hava filtresini nereye takacan siyah kutuyu iptalmi edecen ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Rahatsız etmeyecek kadar titreşim olması normal oda ayak koyma yerlerinde bu kadar titreşim olmaması lazım bende motoru yeni almıştım 4200 oldu egzozla oynayınca titreşim felan kalmadı artık
-
11 Ekim 2013, 20:21
evet onun gbi bişi yapmayı planlıyorum
-
11 Ekim 2013, 20:23
Siyah kutunun içine uydurdum ben 502 ile yapıştırdım
-
11 Ekim 2013, 20:26
bu gün subap ayarı yaptırmaya gittim beyaz kotu giymiştim cebi ufak ne param warsa düşmüş boş geri döndüm şansa bak ya :D açık hava bulayım takıcam bklm ne farketçek bide yağ buharı tahliyeyi nereye takacam acaba onuda düşüncez :D
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
11 Ekim 2013, 23:47
Arkadaşlar ikinciye far kesti benim motor. 10 tl ye yenisini takıyorlar. Fakat aydınlatma zaten berbat. Uzunlar uzaylılara bakıyor. Kısalar da yetersiz. Daha yüksek watlı ampül nerden bulunur acaba. Sanayideki oto elektrikçileinde yoktur diye düşündüm. Bİrde uzunları düzeltmenin bir çaresi var mıdır..?
-
12 Ekim 2013, 09:35
bnmde motor far kesmeden önce idare ediyodu far değiştirdim kısalar uzayı uzunlar yeri gösteriyodu dedim olmaz böle xenon taktırdım çok rahat oldu bütçen varsa taktır derim yada philipsin ampulleri war70 liramı ne beyaz ışık onlarda süper
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:39 ----------
uzunlar yukarı bakıyosa dirkesiyonu direksiyon kilidinin o yöne çevir farın orda bi tane yıldız civata var ordan aşşağı indirebilirsin
-
12 Ekim 2013, 12:45
Tam olarak neresi anlamadım. Far kafasını tutan 4 yıldız birde altta bir civata var. Bunlardan başka mı dediğiniz. Uzunlar gökyüzüne baktığı için xenon düşünmemiştim. yine bi işe yaramıycak diye.
-
12 Ekim 2013, 12:47
Tam olarak neresi anlamadım. Far kafasını tutan 4 yıldız birde altta bir civata var. Bunlardan başka mı dediğiniz. Uzunlar gökyüzüne baktığı için xenon düşünmemiştim. yine bi işe yaramıycak diye.
far tasının tam arkasında siyah olan kısımda sol taraftan bakınca görülür yıldız vida sağa veya sola çevirerek ayarlayabilirsin
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
12 Ekim 2013, 12:47
yok bakın 4 civata var kabloların orda bi tane yıldız civata var görüceksiniz zaten sol tarafta direksiyonu sağa çevirin ayarını yapın göstercemde hafıza kartı okuyucu arkadaşta pc ye resim atamıyorum
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
12 Ekim 2013, 13:23
Anladım şimdi. Evde montaj var. Bitince garaja inip bakıcam. ayarlanısra xenon taktırırım. Aküye sıkıntısı olur mu acaba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Birde karbüratör değiştiricem. Mondialin yedek parça sitesinde en ucuz fiyata bulunuyor. ama orasıda servise gönderiyor parçayı burdakiler adam yerine koyabileceğim tipler değil. Hiç muhatap olmak istemiyorum. Üstüne birde fiyat farkı koyarlar kafalarına göre eminim. Mondial in fiyatından nereden temin edebilirim karbüratörü.
-
12 Ekim 2013, 13:44
Anladım şimdi. Evde montaj var. Bitince garaja inip bakıcam. ayarlanısra xenon taktırırım. Aküye sıkıntısı olur mu acaba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Birde karbüratör değiştiricem. Mondialin yedek parça sitesinde en ucuz fiyata bulunuyor. ama orasıda servise gönderiyor parçayı burdakiler adam yerine koyabileceğim tipler değil. Hiç muhatap olmak istemiyorum. Üstüne birde fiyat farkı koyarlar kafalarına göre eminim. Mondial in fiyatından nereden temin edebilirim karbüratörü.
dostum fiyat farkını parçacılar koyar, mondial yetkili satıcı be bayiiler koymaz.
-
12 Ekim 2013, 15:41
100-110 da giderken aynaya baktığımda arkamdaki arabaların titrediğini görüyorum geçen eksozu söktüm kaçırıyo gibiydi birde ne göreyim eksoz contası ip gibi olmuş eksozun içine girmiş bi çıkardım 30-40 cm vardı şimdi yenisini aldım taktım titreşim bazen çoğalıyor bazende azalıyor neden yapıyo anlmadım eksozun neresiyle oynadında titreşim kesildi ??
bide arkadaşlar ben sert ön fren yaptığımda ön camurluğun önü sağ tarafa esniyor bütün driftlerde varmı bu yoksa sadece benim motorda mı var
-
12 Ekim 2013, 16:05
100-110 da giderken aynaya baktığımda arkamdaki arabaların titrediğini görüyorum
geçen eksozu söktüm kaçırıyo gibiydi birde ne göreyim eksoz contası ip gibi olmuş eksozun içine girmiş bi çıkardım 30-40 cm vardı şimdi yenisini aldım taktım titreşim bazen çoğalıyor bazende azalıyor neden yapıyo anlmadım eksozun neresiyle oynadında titreşim kesildi ??
bide arkadaşlar ben sert ön fren yaptığımda ön camurluğun önü sağ tarafa esniyor bütün driftlerde varmı bu yoksa sadece benim motorda mı var
titreşimin eksozla alakası yoktur,motorla alakası vardır.bahsi geçen sorunların hiçbirisiyle karşılaşmadım ,belkide uygun yağ ve subap ayarıyla sorunun düzelecektir
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)