Benim motor gibi 8000 devir 100 km. videodaki ile aynı gidiyor.. :D Bence benim motordan çok ses geliyor. Traktör motoru gibi çalışıyor. Keşanda bir ustayla görüştüm. Elinde olduğu zaman karbüratör deniycez.
Benim motor gibi 8000 devir 100 km. videodaki ile aynı gidiyor.. :D Bence benim motordan çok ses geliyor. Traktör motoru gibi çalışıyor. Keşanda bir ustayla görüştüm. Elinde olduğu zaman karbüratör deniycez.
Bugün deneme yaptım diğer viteslerde de 8000 deviri geçmiyor benim drift. Kesme yapıyor. gaz keser gibi. Ne ki sorunu yaa. kafayı yedircek bana..
Bir ay kullanmadığım motorumun aküsü düzeldi sanmıştım fakat gene gitti , kick-starta kuvvet garantiye gidiyim dedim ama bekletmelerinden ve kullanıcı hatası cart curt demeleriyle uğraşmamak için , monero marka akü taktırdım 55 tl kitlediler bidaha kullanmıycağım zaman akünün (+) kutbunu kesinlikle söküp , yatırıcam motoru ders oldu
jikle ortadaymış. yarın yine deniycem..
drift yuvarlak far uygulamasını gerçekleştirdim aydınlatma güzel ybr farı ve braketiy le 10 dakikada bitti kesim işlemleride oldu tabi
şimdi xenon 12000k arıyorum motorsiklet parçacılarında 8000k ya kadar mevcut bulabilir isem 8000k ve 12000k aydınlatma mesafesini yayınlayacağım.[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Hacı delirtti ya , oksitleri temizledim epey uzun süre kullandım düzeldi bi gün iki gün sonra gene cortladı Herkesin içinde tekme at at çalıştırana kadar millet bana baktıkça ben kasıldım heralde akü son demlerini yaşadı , merkezde ustaya götürdüm. Dedi akü bitmiş , bidaha yatıracaksan motoru akünün (+) kutbunu sök öyle bırak hiç bişi olmaz. Bir musibet bin nasihattan iyi derler ya o hesap , seninde aklında olsun
herkese iyi akşamlar arkadaşlar bişi sorcam bizim motorların karburatörden hava filktresine giriç kaç mm açık hava takmayı planlıyorumda nasıl olcak merak ediyorum :D
125 mh drift kullanıcı arkadaşlarım tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Ayda yaklaşık 2bin km yol yapıyorum. İkinci el iki motor var. Mh drift ve cbf 150. Mh drift 1000km'de, cbf 150 3500km'de. Aralarında 2bin civarı fark var. Mh drift beni yolda bırakır, beni pişman eder mi? Hangisini almalıyım sizce? Hondalara fazladan marka parası vermek istemiyorum ama bir yandan da verdiği güven var.
kaç yıl bineceksin motora geçen yıl kurban bayramında aldığım motor senesini doldurmadı şu anda 12000km de bakım masrafları dışında (yağı,lastik vs)masraf çıkarmadı yolda bırakmadı.bir günde 450km yaptığım oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım bütcen sınırlıysa ekipman vs yoksa drift tavsiye ederim kalanla ekipman alır,artanıylada bir güzel gezersin,karar senin...
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
bnm motor 5. aya geldi 12 bin civarında 1 kez yolda kaldım benzinim bitti :D hiç stop etmeden 500 km de yaptığım oldu daha subap ayarını yaptırmadım bi yağ koydum bi xenon bide koruma demiri tank pad bşka hiç bi masraf yok
:DD ortalama değeri hesaplamadım ama boşta durunca canım sıkılıyor gezmeye :D:D
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)