Ön disliyi bir büyügü ile degis egzoz susturucusunu iptal et rüzgara karsı gitsen bile görmen lazım 8 devri bende ilk zamanlar göremiyordum sonradan görmeye basladım
Yeri geliyor 120 yapıyorum yeri geliyor 90 nı gecemedigim zamanlar oluyor
Ön disliyi bir büyügü ile degis egzoz susturucusunu iptal et rüzgara karsı gitsen bile görmen lazım 8 devri bende ilk zamanlar göremiyordum sonradan görmeye basladım
Yeri geliyor 120 yapıyorum yeri geliyor 90 nı gecemedigim zamanlar oluyor
tipi aynı içi değil bizim burdanda özdinçten aldılar performans kaybı oldu bnm egzost çıkma bi abiden aldım seside farklı o özdinçtekilerden
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
ben saat değiştim fabrikadan bu seferde devir saati bozuk geldi usta hangisi kalsın dedi dedim km sağlam olan yani yeni gelen kalsın tekrar gösterge istedik gelcek inş beyin değiştiriyoruz bu sefer devirde çalışıyor ama 3-4 bin devri gçemiyor bşka beyin takıyoruz devir düzgün motor düzgün ama sınınca stop ediyor çalışmıyor D:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
xenon çok güzel oldu eski farlara göre
pazar günü ehliyet sınavına giricem kısmetse hadi hayırlısı :D
4200 kmye geldim yag degisiminden sonra subap ayarı yaptırsam iyimi yapmıs olurum ?
Castrol 10-50 kullacagım gene?
bnm motor 12 bin km oldu halen subap ayarı yaptırmadım :D castrol 10-50 kullanıyorum bnde memnunum montla eldivenleri aldım dün bi dizlik kaldı lazım olan ls2 kask prohel eldiven prohel mont
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
hadi hayırlısıyla inş
tabi soğuklar geldi kimse motoru çıkarmıyor dimi :D çakallar
Valla hocam ben satın alacagım günü bekliyorum 24 kasımdan sonra bayburtta bide artık ne kadar soguk olur bilemem :D
hayrlı olsun kardeşim, valla youtube de yağmurda motora binilirmi diye arattım videolar çıktı, hiçbirisinde binilmez demiyordu, hatta iyi koruma sıkı giyinme ile rüzgarın r sini bile hissetmezsiniz diyorlar uzmanlar bende şimdi tabi korumalı motor montum yok o halde bile biniyorum, yaza göre biraz daha yavaş ve dikkatli gidiyorum sorun olmuyor, ani hareketler yapmıyorum dikkat et soğuk felan dinlemez motor sevdası
Beyler arka lastik pilot street mi almam gerekir kaymaması için yoksa başka lastik tavsiyeniz var mı ?
Ön arka birlikte değişmesi gerekir diye biliyorum.2013 michelinlerin desenleride gayet hoş olmuş.Asfaltta kaymaması için de lastiklerin ısınması gerekir.
Benim ön pilot street
Arka pilot sorty
İkiside yagmurda sorun cıkarmaz
beyler bişey sorucam, şimdi ben bir iki haftaya ehliyeti alıcam, yağmurluda olsa motorla işe gitmeyi planlıyorum yalnız bir konuda kararsız kaldım,
şimdi motor için deri mont felan alıcamda, iş yerinde genelde spor giyiniyorum, kot giyerim genelde ama motor sürerken yağmurdan felan etkilenmiyeyim diye çamur su felan gelmesin diye ne giymem gerekir, hadi pantolonda aldım diyelim, iş yerinde onu giyemeceğim ya nasıl olucak peki, yani kullananlar vardır elbet nasıl yapıyorlar, bir fikir verin ya size zahmet.
beyler 3.4.5. viteste dip gazda yüksek devirlerde tekleme sorunu yaşayan varmı.sanki arkanızdan biri çekip bırakıyormuş gibi oluyor cok rahatsız edici bi tekleme.ne yaptıysam çözemedim herkes kafadan dolma bilgiler söylüyor.bu tekleme sorunu cbf150lerdede kronik coğunda.çözen varsa yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler....
Aynı sorun benim de başımda vardı 6-7 bin devirde motor kesiliyodu bi kapanıyo gibi oluyodu sonra canlanıp devir yapmaya devam ediyodu. bunun için ilk baş karbüratörü temizlettim sorun devam etti beyin bobin değiştirdim yine çözülmedi son denemede statörü yeniledik ve her şey ortadan kalktı şuan bi problem yok büyük ihtimal senin sıkıntında budur. statör arızalı olunca yüksek devirlerde yeterli ateşlemeyi sağlıyamıyor motora özellikle motor ısınınca daha çok kesiliyosa statörü değiştirmelisin. ;)
aynen kardeşim ısınınca daha da cok artıyor.inş statördür.bıktırdı artık beni
Arkadaşlar aranızda debriyaj balatası değiştiren var mı ? Balata bitiyor gibi kendim değiştirmek istiyorum fakat bizim motorlarda debriyaj göbeğini sökerken çektirme aparatı gerekiyor mu yoksa normal somun mu?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)