Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Eylül 2013, 23:27
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
daha onaylanma sürecinde biraz bekle atayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
linki yerine ilan nosu 103406750 onaylanınca bakarsın
Reklamlar
-
28 Eylül 2013, 15:27
-
28 Eylül 2013, 18:32
agrasiwe adlı üyeden alıntı
askadaşlar hafif rampada trafik ışında beklerken sabah sabah kendime güveç almaya gidiyordum, debriyaja kendim ayar çekmiştim, rampada debriyaj bırakmayınca motor aniden savduldu düştüm, ufak bir düşmede kaskım vardı ama korumalıklarım yoktu olanlar bunlar :D
Geçenlerde benimde başıma geldi. Kollarımın üzerinde sürtünmeden kaynaklı yanıklarda vardı.
Tamamen geçene kadar Madecassol pomad ve Bepanthen Plus karıştırarak sıyrık ve yanıklara sürmeni tavsiye ederim.İz kalmasını engelliyor.
Geçmiş olsun .
-
28 Eylül 2013, 19:27
realbyshadow adlı üyeden alıntı
Geçenlerde benimde başıma geldi. Kollarımın üzerinde sürtünmeden kaynaklı yanıklarda vardı.
Tamamen geçene kadar Madecassol pomad ve Bepanthen Plus karıştırarak sıyrık ve yanıklara sürmeni tavsiye ederim.İz kalmasını engelliyor.
Geçmiş olsun .
http://j1309.hizliresim.com/1f/w/t2x9r.jpg
saol kardeşim teşekkürler ama ben aslında böyle kesikler olsun yarıklar sıyrıklarda bişey sürmüyorum hiç valla yıkamadm bile ama acaba iz kalırmıki hocam ?
-
28 Eylül 2013, 20:37
geçmiş olsun. motor debriyaj bırakmayınca savruldu derken ? anlayamadım merak ettim şimdi
-
28 Eylül 2013, 20:42
Rampada niye debriyajı saldınki
Gaz verecegin zaman hafif sal debriyajı bir anda bırakma
-
29 Eylül 2013, 01:31
saol kardeşim teşekkürler ama ben aslında böyle kesikler olsun yarıklar sıyrıklarda bişey sürmüyorum hiç valla yıkamadm bile ama acaba iz kalırmıki hocam ?
Normal sıyrıklarda belki kalmaz, çocuklukta düşüp yaralamadığımız yerimiz kalmamıştır Ama bacağındaki yanık gibi duruyor iz kalabilme ihtimali var , ayrıca iyileşme sürecinde kabuk bağlayan yara rahatsız ediyor , kuruyor , eklem yerlerine yakınsa hareket ettikçe geriliyor kanıyor.Kremler yarayı yumuşatıyor , nemli tutuyor daha kısa sürede ve daha rahat iyileşmeyi sağlıyor.
-
29 Eylül 2013, 03:54
boora adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun. motor debriyaj bırakmayınca savruldu derken ? anlayamadım merak ettim şimdi
valla hocam en üstte kavrıyor diye bu debriyaj kolunun ordan vidaları felan sıktım sonra ortalarda felan kavramaya basladı ama rampada devriyajı saldım takıldımı naptı tel salmadı salmayınca bende gazı yanlıslıkla fazla verdim heralde birden tak diye attı debriyaj kolu motor kafa kaldırdı felan, yana doğru devrildim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Rampada niye debriyajı saldınki
Gaz verecegin zaman hafif sal debriyajı bir anda bırakma
rampada trafik lambasında durdum hocam, kalkmak için debriyajı yavaşça salmamız gerekiyor ya olmadı işte kol takıldı mı naptı atmadı bırakınca birden attı.
-
29 Eylül 2013, 18:20
-
29 Eylül 2013, 18:25
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
29 Eylül 2013, 18:28
Motosiklet kullanmak bir sanattır. kamil55
-
29 Eylül 2013, 18:29
kamil55 adlı üyeden alıntı
olsada bende satsam :D
satandan al ozaman
olur inşallah tez zamanda. ben gt250r alacağım için satıyorum
-
29 Eylül 2013, 20:47
astorojna adlı üyeden alıntı
satandan al ozaman
olur inşallah tez zamanda. ben gt250r alacağım için satıyorum
valla bende seneye bir tane gt250r alıcam hocam ama satamayacağım bunu :D gt yi uzun yolda bunu şehir içinde kullanıcam kısmetse hayırlısı olsun.
-
29 Eylül 2013, 22:00
valla bende seneye bir tane gt250r alıcam hocam ama satamayacağım bunu :D gt yi uzun yolda bunu şehir içinde kullanıcam kısmetse hayırlısı olsun.
maddi imkanım el verse inanki bende satmam. benim gözümde driftin ayrı bir yeri var.
-
29 Eylül 2013, 22:33
Performans egzozu taktım performans düştü
Egzozun kendisi degil ama egzoz borusu cok ısınıyor el deymeyecek kadar bununla bi alakası olabilirmi?
-
29 Eylül 2013, 22:40
Performans egzozu taktım performans düştü
Egzozun kendisi degil ama egzoz borusu cok ısınıyor el deymeyecek kadar bununla bi alakası olabilirmi?
orjinal egzoz da perdeler var içinde o yüzden gaz çıkışını biraz geciktiriyor ve egzozun içinde basınç oluşturuyor. egzoz subabı daha verimli çalışıyor bu sayede. senin taktığın egzoz gazı direkt dışarı verdiği için performansın düşer basınç yok çünkü. sert subap yayı takarsan eski haline gelir ya da orjinal egzozu takacaksın verim için
-
30 Eylül 2013, 10:32
boora adlı üyeden alıntı
orjinal egzoz da perdeler var içinde o yüzden gaz çıkışını biraz geciktiriyor ve egzozun içinde basınç oluşturuyor. egzoz subabı daha verimli çalışıyor bu sayede. senin taktığın egzoz gazı direkt dışarı verdiği için performansın düşer basınç yok çünkü. sert subap yayı takarsan eski haline gelir ya da orjinal egzozu takacaksın verim için
bnde performans egzozu var 2 aydır geçen gün canım sıkıldı orjinal egsozu taktım motor gitmemeye başladı nedense :D 110 da kalıyor performansla 120 lere gelior ara sıra 130 a da gelior orjinali çıkarcam galiba bu gidişte :D
-
30 Eylül 2013, 11:39
Ben devire bakıyorum hıza değil 8 devire çok çabuk gelmesi lazım ama daha 3 viteste kendini belli ediyor egzozun içi boş egzoz borusu her zaman sıcak egzoz borusunun egzoza giren kısmı alyan vidalı orayı bi açıp kurcalasammı :d
Orjinal egzozun son susturucusunu söktüm çok faydası oldu ses arttı performans arttı
Şimdi egzozun ağzını kestirip yeni pul kaynattıracam ağzı daha geniş olanlarından hem ses artacak hemde egzoz patlaması çok olacak
Şöyle bir şey
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
bnde performans egzozu var 2 aydır geçen gün canım sıkıldı orjinal egsozu taktım motor gitmemeye başladı nedense :D 110 da kalıyor performansla 120 lere gelior ara sıra 130 a da gelior orjinali çıkarcam galiba bu gidişte :D
Egzozlarda aynı nedense Özdinç motordan almıştım bnde gökkuşağı rengi
Egzozun içinde bi kaç tane daha susturucu var onlardan birini iptal ederiz olmazsa :d
-
30 Eylül 2013, 18:38
Ben devire bakıyorum hıza değil 8 devire çok çabuk gelmesi lazım ama daha 3 viteste kendini belli ediyor egzozun içi boş egzoz borusu her zaman sıcak egzoz borusunun egzoza giren kısmı alyan vidalı orayı bi açıp kurcalasammı :d
Orjinal egzozun son susturucusunu söktüm çok faydası oldu ses arttı performans arttı
Şimdi egzozun ağzını kestirip yeni pul kaynattıracam ağzı daha geniş olanlarından hem ses artacak hemde egzoz patlaması çok olacak
Şöyle bir şey
http://www.anadolcivata.com/images/s...2-uni-6592.gif
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Egzozlarda aynı nedense Özdinç motordan almıştım bnde gökkuşağı rengi
Egzozun içinde bi kaç tane daha susturucu var onlardan birini iptal ederiz olmazsa :d
hocam, bu 8 bin devire hemen çıkar demişsin ya, bende deniyorumda bende de orjinal var ama inan 7 bin devire zor geliyor sebep nedir ki ! yani çokta zorlamıyorum aslında ama ben 8 bin deviri neredeyse hiç görmedim diyebilirim.
-
30 Eylül 2013, 19:00
hocam, bu 8 bin devire hemen çıkar demişsin ya, bende deniyorumda bende de orjinal var ama inan 7 bin devire zor geliyor sebep nedir ki ! yani çokta zorlamıyorum aslında ama ben 8 bin deviri neredeyse hiç görmedim diyebilirim.
benim motorda peformans eksoz var faydası varmı bilmiyorum fakat daha dün denedim 2kişi=170kg düzde rüzgarsız yolda 8500-9000dd devir çevirdi
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)