rica ederim
rica ederim
mertcan kartın limitini doldurmuşum :D sabahtan beri motora bişiler aldım, açılınca senin kasktan bi tane antalyada satan buldum ondan alıcam 170 liraya :D
:D bnm aldığım kişi kesin :D bnde antalyadan aldım :D
moto life ? :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
bir şey sorucam benim arkadaşım 2008 model ybr alıcak muayenesi 2011 de bitmiş bi daha yapılmamış 2 senelik vergisi ve sigortası var bu motoru arkadaş satın almak için ne kadar masraf yapması gerkeir
Kac ay gecikmisse her ay 5 liradan hesapla ve uzerine 82 lira ekle..
Ornegin
24*5=120+82=202 lira civari vize masrafi tutar
100 lira uzerine alim satim
Sigorta kisiye ozel oldugu icin satis yapildiktan sonra kendi uzerine yaptirir. Fiyatlarida yasina yasadigi ile gore farklilik gosterir.
Badrole gelince de bu satan kisiye aittir borcu olursa satisi gerceklestiremez. Haa anlasirken bandrolu de siz odeyecekseniz once vergi dairesine gidip odeme yaparsiniz. 1-3 yas arasi 50 lira 3-6 yas arasi 35 lira 6-10 yas arasi da 25 lira gibi hatirliyorum. Tabii 6 aylik 6 yas katagorisine girerse 35*4=140 lira birde 5-10 lira civari gecikme faizi alirlar. Saygilarimla
bu arada yok mu drift isteyen. Shad canatli cakmaklik sarj girisi sirt dayamali sali gunu yeni motoruma kavusuyorum aksilik olmazsa driftim satilik aksesuar haric hic bir oynamaa soz konusu degildir ve kurus masrafi yoktur
irtibat 543316 06 01
slm arkadaşlar şu alüminyum çanta kilit ve menteşesi nerde bulurum
Arkadaslar cok dikkatli olmanizi tavsiye ederim, bugun caglayan adliyesinin onunde guvenligin oraya biraktim motorumu tam metrobus grisinin altina aksam isten cikip almaya gittim, bagladigim kilit sanirim dandikmis kirmislar, mars kablolarinida kesmisler ayak marsiyla calistirmaya calismislar ama basaramamislar bir kacgundur bahsettigim aku sorunundan dolayi calismamis olabilir, demek ki motoruma su oldu bu oldu memek lazimmis, her iste hayir vardir, Allahtan motoru calamamislar, siz siz olun kalitesiz kilit kullanmayin iki tane saglam kilitle kilitleyin motorunuzu, disk kilidi mutlaka olsun, direksiyon kilidinizide calisir olsun benim ondada sorun vardi, o yuzden kitleyemiyordum, alarmda sart arkadaslar ihmale gelmiyor benden dmeesi allahtan verilmis sadami varmis....
arkadaşlar bu arada kafalıgın ordaki kablolardan bi soketi cıkarınca motor ayak marşıyla çok cabuk calısıyor haberiniz olsun o kabloları iyi gizleyin ortalıkta durmasın...
ee hadi öldümü forum kimse yazmıyor bişeyler hava kötü diye motoramı binmiyorsunuz yoksa
bu videodaki motor bizimkiyle aynı yapıya sahip detaylı şekilde nasıl yapıldığını anlatıyor.ben yağ olarak sürekli castrol 10/40 motosiklet yağı kullandım şimdiye kadar bir sorun oluşturmadı gayet memnunun
Pazar gününden beri motora binmiyorum bunalıma girmis gibi oldum :[
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)