Drift ne kadar yakar Roadrace ne kadar yakar arada cok fark olur mu ?
o garanti işleri karışık biraz ustaların ne diyeceği belli olmuyor ama bence girmesi lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
drift in 14-15 lira yaktığı mesafede roadracer 20 yakıyo demişti 150 lik kullanan bi arkadaş burdaki yazısında
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
cross ta yapmadık demeyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
akü bağlantılarını kontrol et bağlantıda gevşeklik olabilir.
diğer bir sorun motorun çalışmaması subap ayarından olabilir bir başka durumda benim motor soğukken gaza basarken birşey yok birden bıraktığın anda stop ediyor dengesiz çalışması mevcuttu en son hepsini yaptım düzelomedi subap ayarını motorcu arkadaş yaptı motorda hiç sorun kalmadı.baktır derim...
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
http://www.rialli.com/10530__jant-se...orlu-18-mavi/#
ben bu siteden alıyorum. satıcı güvenilir. farklı renk seçenekleri mevcuttur.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Ehliyetsizmi geziyon gene Mertcan _)
Gecen hafta 2 sefer cevirmeye girdim ehliyet olmasaydı
1407 lira + 1407 lira iteliyeceklerdi :]
aynen ehliyetsiz geziom mecburen yaş tutmuyor ya
Bende ehliyetsiz 5 sene binip 9.000 km yol yapmistm ama hep kask eldiven mont la bindigim icin hic durdurmadilar. Sonra ehliyeti alip ozellikle cevirmede durup yol sordum suraya nasi gidecez gibisinden
:D bn bu sene 12 bin km gezdim driftle 4 ayda ve 1407+1407+ bide radar 166 ceza yedim 1407 ler iptal oldu ama radar devam ediyor :D
duran motora ceza yazdı bn taksit ödemeye girmiştim bi dükkana adam arkamdan gelmiş koymuş bnm vitesin ordaki ayaklığa ayağını bni beklio :D bnde gördüm öle kataloglara bakıyom çaktırmadan :D sonra görd ü bni çağırdı kaskın nerde dedi fatura ödicez ya kaskı takmamıştm hiç direk eve gidicektim :D kask yok dedim ehliyet ruhsat çıkar dedi plakayıda o gün çıkartmıştım berkeet :D ruhsat yanımda ehliyet yok dedim :D sonra motorun üstündeki anahtarı aldı git ehliyetini al gel dedi sonra hiç yok dedim ruhsatı kafama vururken şunları söyledi bi daha seni burda görürsem kafanı kırarım bu seferlik böyle olsun filan dedi ruhsatı verdi ama anahtarı vermedi bnde güldüm o arada anlaşılan sana iyilik yaramıyo dedi wer ruhsatı motor annemin üstüne ona bde bna 1407 yapıştırdı :D neyse babama söledim ack azarladı öle laflarken duran motora ceza yazamaz dedi işte avukata gttik babamın çalıştığı yerin avukatı bi şekilde haletti nası olduysa :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
2 kişi 4.viteste hafif bayır çıkıyorum 110 lu hızlarda düze çıkınca 120 ye yaklaşıyorm sonra dik bi bayır gene 100 :D
Allah allah aklıma baska motor takılıyor sonra geliyorum buraya mh drift mi alsam diyorum :D yapmayın arkadaslar :D roadracer arazide nasıl gider acaba cünkü erzurumdayım ben köye giderken bayagı bi yokus tırmanıcam daha ivmeli mi olur hic anlamıyorum motordan :D
dadas bn köyde kullanıyorum motoru durmadan keşana gidiyorum bayırlara bakıyorum dursam kalkamam diyorum burda vallahi :D hiç stop etmeden 400 km gidiyorum daha tık yok drift alsanda olur bi bayır var %6 eğim 3 km 2 kişi 5 ten 4 e en sonunda 3 e iniyorum :D
Keşana mı gidiyon :D bende şuan keşandayım Keşanda oturuyorum :D hmm bende hani arada drift ile roadracer'ın 27 cc bi fark var 2 sinide almaya müsaitim almışken yakısıklısını mı alayım güclüsünü mü aklım karıştı
kesandamısın :D hayrabolu onun üzerinden malkara ordnada keşan :D malkaraya giderken bi bayır war 3km yaw :D
mertcan39 :D alemsin, hadi ehliyetin yok (benim gibi) polise niye gülüyon, ben öyle yakalansam valla yalvarırım abi :D
demin buldum kaskın önemi...
http://www.yazete.com/video-galeri-y...ki-vardi-8181/
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)