Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Eylül 2013, 21:10
Reklamlar
-
18 Eylül 2013, 22:05
arkadaşlar acil cevap verirseniz sevinirim, motorum bir yasında 6800 km de bugün sorunsuz kullanırken şirinevlere gidip kağıtahaneye geldim tekrar, sonra marj az basmaya başladı, sonra hep gitti ayak marşı ile de çalışmıyor sadece vurdurunca çalışıyor, sürüyorum ama şarj etmiyor hiç, çalışınca sorun olmuyor, farlar felan az yanıyor gaz verince çok yanıyor... motorcuya gittim sargı deişecek dedi, 85.tl ymiş normal mi fiyat arakadaşlar. başına gelen varmı nedir bu durum.
-
18 Eylül 2013, 22:21
dadas607 adlı üyeden alıntı
Bende böyle giderse Roadracer yerine drift alıcam ha
al hocam pişman olmazsın.roadracer in driftten güçlü olduğu dogru ama yakıtı da fazla bilgin olsun.
yok mu artıran gelsin fotolar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
agrasiwe adlı üyeden alıntı
arkadaşlar acil cevap verirseniz sevinirim, motorum bir yasında 6800 km de bugün sorunsuz kullanırken şirinevlere gidip kağıtahaneye geldim tekrar, sonra marj az basmaya başladı, sonra hep gitti ayak marşı ile de çalışmıyor sadece vurdurunca çalışıyor, sürüyorum ama şarj etmiyor hiç, çalışınca sorun olmuyor, farlar felan az yanıyor gaz verince çok yanıyor... motorcuya gittim sargı deişecek dedi, 85.tl ymiş normal mi fiyat arakadaşlar. başına gelen varmı nedir bu durum.
benzer bi olay benimde başıma gelmişti kardeşim düzelttik hiç sargı muhabbeti geçmedi 5 tl ye çözmüştük.sigorta patlatıyo mu yada şase var mı bi yerde? benim problemi sigorta yatağını değiştirip düzeltmiştik.motor çalışırken farlarda kornada aksaklık yapıyo mu?
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
18 Eylül 2013, 22:25
dr.asc adlı üyeden alıntı
al hocam pişman olmazsın.roadracer in driftten güçlü olduğu dogru ama yakıtı da fazla bilgin olsun.
yok mu artıran gelsin fotolar
http://j1309.hizliresim.com/1f/l/su1v7.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
http://j1309.hizliresim.com/1f/l/su1xf.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
benzer bi olay benimde başıma gelmişti kardeşim düzelttik hiç sargı muhabbeti geçmedi 5 tl ye çözmüştük.sigorta patlatıyo mu yada şase var mı bi yerde? benim problemi sigorta yatağını değiştirip düzeltmiştik.motor çalışırken farlarda kornada aksaklık yapıyo mu?
kardeşm sigorta patlatmadı ama korna bir iki haftadır dediğin gibi dengesizdi az çalıyordu bazende çok çalıyordu, dediğin olay denir hocamç.
-
18 Eylül 2013, 22:34
-
18 Eylül 2013, 22:40
kardeşm sigorta patlatmadı ama korna bir iki haftadır dediğin gibi dengesizdi az çalıyordu bazende çok çalıyordu, dediğin olay denir hocamç.
hmm sorun farklı olabilir.o sargının arızalı olduğu kesin miymiş yoksa oyle mi tahmin ediyorlar? bence farklı bi motorcuyada göster 85 tl az para değil hele ki sorun farklı bi yerdeyse boşuna vermiş olma. akü sağlam mı peki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
turkish39 adlı üyeden alıntı
valla özellikle yapmadık izinde memlekete geldim çorum a baktım burda da herkes drifte biniyo öyle tanıştık geziler falan baya takıldık güzel oldu.
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
18 Eylül 2013, 22:42
hmm sorun farklı olabilir.o sargının arızalı olduğu kesin miymiş yoksa oyle mi tahmin ediyorlar? bence farklı bi motorcuyada göster 85 tl az para değil hele ki sorun farklı bi yerdeyse boşuna vermiş olma. akü sağlam mı peki?
valla arkadaşa uğramıştım gelirken, onun yanında çalışırken marş az az çalıştı, sonra hiç çalışmadı sonra ayak marşına bir kere basınca tak birden full çalıştı sonra tekrar tekrar azaldı gitti, kornada zaten dengesizlikler vardı... gerçi motorcu hiç bakmadı ki sadece kornaya dokudu korna basmadı aküden dedi, aküyü şarj etmemiş dedi ee dedim sargı değişcek dedi bu kadar.
-
18 Eylül 2013, 22:44
İyiymiş valla süper görüntü çıkmış ortaya.Lastikler ne marka acep?
-
18 Eylül 2013, 22:46
lastikler michelinin yeni seri pilot street modeli.güzel baya ben begendim.3 gün önce de acayip virajlı bi gezi yaptık.kaymayı bırak ürkütecek bi hareket bile yapmadı yani ..
-
18 Eylül 2013, 22:48
lastikler michelinin yeni seri pilot street modeli.güzel baya ben begendim.3 gün önce de acayip virajlı bi gezi yaptık.kaymayı bırak ürkütecek bi hareket bile yapmadı yani ..
Desenleri daha hoş olmuş bizimkinden.Ön ve arka aynı ölçama aldın farklı mı?
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
18 Eylül 2013, 22:53
valla arkadaşa uğramıştım gelirken, onun yanında çalışırken marş az az çalıştı, sonra hiç çalışmadı sonra ayak marşına bir kere basınca tak birden full çalıştı sonra tekrar tekrar azaldı gitti, kornada zaten dengesizlikler vardı... gerçi motorcu hiç bakmadı ki sadece kornaya dokudu korna basmadı aküden dedi, aküyü şarj etmemiş dedi ee dedim sargı değişcek dedi bu kadar.
motorun şarj edip etmemesini kontrol eden bi alet var onunla baktı mı? eğer o alette sarj etmediğini gösterdiyse adam haklı olabilir. bide o parca harbiden 85 tl lik bi parça mı onu bi araştır derim .. mondial kullanıyoz dimi sonuçta
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
turkish39 adlı üyeden alıntı
Desenleri daha hoş olmuş bizimkinden.Ön ve arka aynı ölçama aldın farklı mı?
ön 2.75-18 arka 90-90-18 hocam.desenleri baya güzel duruyo evt.bide ön lastik orjinalden daha ince ve diğeri çok kaba duruyodu bu daha hos durdu cidden
-
18 Eylül 2013, 22:54
-
18 Eylül 2013, 22:58
haklısın adam hiçbi şekilde bakmadı neyse hafta sonu felan bakıcam artık bi şekilde hallederim insallah saol kardeşim güzel yardımların için.
-
18 Eylül 2013, 23:04
-
18 Eylül 2013, 23:05
biz ne yaptık ki kardeşim.hallolur ins..
-
18 Eylül 2013, 23:23
bi resimde benden pazar günü çektim
Uploaded with ImageShack.us
-
18 Eylül 2013, 23:28
başıma gelmedi ama mantık yürütecek olursak bobin arızalı olsa motorun hiç çalışmaması gerekmiyor mu ? motorunun sorunu ya aküden yada bobinden gelen elektriği dağıtan konjektör de dir. motorun parçalarını sökebilir misin ? eğer sökebilirsen git bir oto elektrikçisine konjektör büyük ihtimalle benzin deposunun altındadır. sorununu anlat böyle böyle diye o ölçüm yapar. hem akünü şarja bırakırsın hem konjektör arızalı çıkarsa yensini alırsın. 20 lira konjektör olsa 20 lirada akü şarjından alsa 40 lira ya çıkarsın işin içinden büyük ihtimal
-
18 Eylül 2013, 23:39
arkadaşlar şu jant şeritlerine gıcık olmaya başladım 3 . ye çekiyorum durmadna açılıyor bunlar ya çekmenin bi yöntemimi war ne bnmi beceriksizim
-
18 Eylül 2013, 23:44
boora adlı üyeden alıntı
başıma gelmedi ama mantık yürütecek olursak bobin arızalı olsa motorun hiç çalışmaması gerekmiyor mu ? motorunun sorunu ya aküden yada bobinden gelen elektriği dağıtan konjektör de dir. motorun parçalarını sökebilir misin ? eğer sökebilirsen git bir oto elektrikçisine konjektör büyük ihtimalle benzin deposunun altındadır. sorununu anlat böyle böyle diye o ölçüm yapar. hem akünü şarja bırakırsın hem konjektör arızalı çıkarsa yensini alırsın. 20 lira konjektör olsa 20 lirada akü şarjından alsa 40 lira ya çıkarsın işin içinden büyük ihtimal
dostum zaten şu anda hiç çalışmıyor, mesela yolda giderken kısa süreliğine stop ettirince ayak marşıyla çalışıyor ama biraz bekleyince onlada çalışmıyor sadece vurdurmak gerekiyor... yalnız motoru sökemem heralde kardeş hiç anlamamda.. göstericez artık. saolç
-
18 Eylül 2013, 23:50
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şu jant şeritlerine gıcık olmaya başladım 3 . ye çekiyorum durmadna açılıyor bunlar ya çekmenin bi yöntemimi war ne bnmi beceriksizim
düz değilde oval olandan alıcaksın. jantı benzinle temizleyip kuruladıktan sonra yapıştıracaksın. ne kavlar nede atar.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)