pilot sporty ler yakışmış.oğlunuz galiba resimlerdeki.büyüyünce iyi bir motosikletçi olacağı kesin.sizin gibi bi babası olduğu için şanslı
pilot sporty ler yakışmış.oğlunuz galiba resimlerdeki.büyüyünce iyi bir motosikletçi olacağı kesin.sizin gibi bi babası olduğu için şanslı
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Evet oğlum.O olmadan pek gitmiyorum gezmeye.Elimden geldiği kadar her şeyi öğretmeye çalışıyorum.Bizim yaptığımız hataları yapmasın diye çabalıyorum.Bilinçli kullansın ileride kullanacaksa.
bu motorla bakımları yapılarak en fazla kaç kmde gördünüz acaba ?
benimki 10.600 oldu ama 30 bin yapıp sattım diyeni duymuştum
100/90/18 tak 110 biri takmıştı virajda yanaktan atmış kaza yapmıştı yinede sen bilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------
turkish39 geçen günler lüleburgaz yoluna gittinizmi sizin motora benzeyen bi motor gördüm acaba sizmiydiniz
teşekkür ederim arkadaşlar, motor 4 gün oldu çok güzel maşallah, aldığım gün 20 liralık benzin attım hala biniyorum bayağıda gezdim sigorta konusunda canım sıkıldı, ben daha önce iki tane scooter alıp yazın binip kışın satmıştım, birde arabam olmuştu onuda aynı şekilde kışın binip yazın satmıştım, bu yüzden sigorta konusunda yüksek çıkıyor allianz sigorta en uygunu verdi oda 350 küsür verdi varmı önerisi olan başka sigorta firmaları felan.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
çevre yolunun ordan gittiniz demi tredaşın oralarda gördüm sizi galiba
ora nere yaw ben keşandan gelirken gördüm sizi bu gösterge epey canımı sıkıyor yeni göstergemi alsam radara girmişim ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
maşallah maşallah :D iyi foto almışın yalnız :D
savaş abi sendemi burdasın :D abi ben burayı pasif takip ediyordum motoru verince sen aktif takipçi oldum, saol abi eksik olma motor iyi şu anda, eksozuda yaptırdım, mis gibi oldu, şimdi tıkır tıkırda abi, şeyi merak ettim abi bu kontak kilidi varya, onu kitlediğim zaman normal kilit çıkıyor ama direksiyon nasıl oluyorda dönüyor anlamadım tutması lazım değil mi ya ?
arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim yeni bir drift kullanıcısyım fakat eski bir mondialciyim istanbuldan saygılar
1 hafta önce yeni motorumu aldım motorsuzluk çok kötüymüş 1 ay bile ne kadar uzun geldi
bütün ekipmanımı vermiştim onlarıda baştan aldım.merak edenler için fiyatlarınıda yazıyım.
koruma demiri ve çanta demiri aldım=100
kappa k35 çanta=160
Kask agv k-3 chicken =430
Mont venom air 3 kat=230
Dizlik venom mafsallı=50
Eldiven prohell=35
halen rodajdayım o yuzden cok fazla motor hakkında yorum yapamıcam ama genel anlamda torklu ve az titreşimli bir model.titreşim sadece peglerde.yakıt tuketımı aladıgımda fulledım su an yarım depo ve 250 km oldu.
deponun konumu guzel dizlerle kavranabılıyo rahatca.
gıdon kılıdı kontaktan olsa guzel olurmus.
şimdilik evrak almayı beklıyoruz maalesef vergi daırelerındekı sorundan dolayı evrakları alamıyorum plaka ve ruhsat için beklemedeyim :S
Hayırlı olsun arkadaşım.Güle güle kullan.
maşallah çok güzel :D kazasız belasız bin inşallah hadi hayrlısı.
Bu motorun ikinci eli zayıf satılık bir sürü motor var alan yok anlamadım nedendir?
sizin dediğiniz çantadan ben kendim yaptım suni deriden su geçirmez biçimde
fakat bana yetmiyo oğlumla seneye 1 hafta tur yapacaz çadırdı felan sığmıyor
ben yana yatmak için çadır+ kampet+kampetin altına deniz yatağı gibi + malzmeleri koyucam 1 nevi eşşek yukler gibi yuklucem
onumuzdeki hafta inip sanayiye bi bakıcam nedir ne değildir
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
bi resimde ben atıyım şimdi yıkattım yepyeni bi motor çıktı kirin altından
arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun lastiklere çok dikkat edin şuan düz yolda motor kayıyor o kadar diyorum yani bi an önce değiştirin derim
O daha iyi olms yagmurda fln sknti yapmaZ.dengeyi biozmadiktan sonra yukeleybildigin kdr yukle hic bana msn demiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
Haklisin kardesim lastik sart.michelin tek gecerim
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)