Arkadaşlar motorun 0-100 kmsini ve 135i rahat geçtiğini video ile göstereceğim fakat kayıt aparatı siparişi verdim bekliyorum.
Arkadaşlar motorun 0-100 kmsini ve 135i rahat geçtiğini video ile göstereceğim fakat kayıt aparatı siparişi verdim bekliyorum.
motorumu 1 aydır göremiyorum çok özledim :(
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım siyah mh alarak motoru 2. el aldığımdan kitaçığı falan yok anlamadığım yerler var jikle soğuk havada aşağıdamı olması lazım? yedek depo mandalı hangi konumda olmalı?(dik oluncamı yedek aktif?) birde bu motorda direk boşa atma varmı? kar dolayısıyla tam kullanma imkanım olmadı
jikle hep aşağıda olsun ki karbüratöre tam hava gitsin rahat çalışsın, depo mandalı yukarı olunca yedek depo, aşağı olunca asıl depo çalışır. Tam 1.vitesdeyken yarım yukarı çek boşa atar, 2.vitesteyken yarım aşağı indirirsen boşa atar.
Bu arada benim motordan resimler Maşallah kendisi 10000 kmyi yeni bitirdi ve Trabzon'dan İstanbul'a beni taşıdı
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
arkadaşlar mcx sadece kırmızı ( bordo ) değil siyahıda var. hem internet sitesinde hemde bayide bizzat kendim gördüm
masallah güzel km yapmıssınız..17 000 km boyunca hangi sorunlarla karsılastınız yazabilirmisiniz..ailemi ikna edebilirsem bende alacam bu motorda..simdi hondaya ybr ye 3000 verecek param yok ..ikinci el düsünüyorum ugrasmak istemiyorum rodajla..ayrıca burda satan varsa uygun bi fiyata almayai düsünürüm..sizden ricam 17 000 km boyunca yasadıgınız sorunları veya artıları yazabilirmisiniz
pek sorun yaşadığım söylenemez uzun yok bile yaptım 500 km lik yollar oldu bunlar forumun daha evvel ki sayfaları okursan orada da yazmıştım detaylı şekilde.
bi sıkıntım pis benzin almıştım ondan karbüratör pislenmişti onu da temizletince sıkıntı kalmadı.
başka arkadaşların sıkıntısı varsa anlatsınlar...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
çok teşekkürler siyah önce cam ile xenonu var, beyaz park ledleride mevcut. Yaklaştın 10000 kmye sende güle güle kullan.
ben şuan bu motor ile 20000 kmyide devirmiştimde artık eskisi gibi gezmiyorum , jant şeridini camcılar felan eliyle düzgün şekilde yapıştırıyorlar ısıtıcı ile de çıkmaması için destek yapıyorlar. Saol inşallah sende 20000 kmyi devirirsin
benim motorum mevcut resimleri istersen satabilirim, ben çok memnunum ama satıp 250 lik kawasakiye geçeceğim. 125 ve 150 lik makinelerde bence sport touring adına çok güzel ve az yakan bir motor. Sakın boşyere o kadar para verme japonlara, parayı büyük kaliteli japon motora ödeyeceksin, ninja 250r, yamaha r6 vs... gibi. 125 ve 150 ccleri japonların çok pahalı misal yzf r125 9100 tl 9000 de değil bizim burada bir arkadaş aldı yzf r125 başa baş onla kalkış denedik 10 15 metre geride bıraktım ki hızlanması ve toplam hızı ondan daha iyi, iyi bir tercih yapmış olursun, istersen sıfırda alabilirsin ama ben 1000 tl ucuza satıyorum, sıfırdan farkı yok sana motorumu satmak için bunları yazmadım, iyi bir tercih yaptığın için söylüyorum.
Motoru kullandığım ilk ay karbüratörü söktüm içinde avuç içi dolacak kadar kum vardı malesef shellden başkası yalan
geri dönüş yaptım telefon gönderdim dönüş yaparsan sevinirim
leons motorun ilk günkü gibi duruyor maşallah. arkadaşlar bir şey sorucam motorun 500 1000 2000 bakımları dışında yine göstermek lazım mı. ben çok acemiyim bu motor bakım konularında. benimki daha 450 kmde. ben öğrenci olduğum için binemiyorum garajda yatıyor öyle
sağol, kitapçıkta tüm bakımların kmsi mevcut aksatma ve bakımlarını yapan servis mutlaka mondialin internet sitesinden bakım yapıldı diye onay alsın. Yoksa garanti dışı kalabilir.
bana kitapçık filan vermediler ki
o kadarda önemli degil ilk 500 km yag degişimi sonra 1000 kmde ve bütçen yeterse her 1000 km de yagını degiştir gevşeyen yerleri sıktır ama en önemlisi kesinlikle internetten bu formları kaydettirin ve formu muhakkak alın
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
arkadaşlar insallh yakında aranızda olacam kafaya koydum bu motoru alıcam insallha aileden izin alırsa suan biraz inat ediolar ama yapacam bişiler
şimdi ne desem boş kış ayları oldugu için pek binemiyorum aydan aya 20 tl benzin almıyorum bile ama tahminim 130-140 yakar
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
125mh nin lastiklerini kalın lastikle değiştirsem sorun olurmu?
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)