şuan motorum 6300 km oldu uzun yol olarak 250 git 250 gel yaptım arada hiç stop etmeden gittim gbi döndüğüm oldu yakıtını daha hesaplamadım bakımını yaptırıp bindim sağolsun daha hiç sorun çıkarmadı performans bndede takılı polis 1407 tl ehliyetten yazdığında egzoza bişi dememişti :D
Sen Bizim Buraya Gel Önce Eskiden Bizim Burda Yunus Vardı Adı Serkan Bergama'lılar Bilir Onu ;) Onun Önünden Geç Bakalım Performans Egsozuyla + Bir Hikaye Anlatıyım 2 Sene Önceydi O Zamanlar 100 Cupum Vardı Bir Gece Arkadaşlarla Sohbet Ediyordu Bir Anda Serkan Geldi Dediki Şu Egsozdaki Kapakları Sökün Bizde Söktük Sonra Aramızdan Birine Dedi Git Şurda Kaldırım Taşını Getir Arkadaş Gitti Getirdi Taşı Sonra Kapakları Yan Yana Dizdi 3 Tane Kapak Sonra Kaldırım Taşını Tam Kapakların Üstüne Bir Attı Kapaklar Dümdüz Sonra Alın Geri Takın Dedi Gitti + Ben Kaçarım Felan Dersin Şimdi Boşuna Kaçayım Deme Ayağıyla Bir Tekme Atar Kendini Yerde Bulursun ;)
Kaza En Ağır Cezadır...
bizim burdada yunus var çok fena ne rişvet alır nede affeder bi yakalasın motoru alana kadar öldürür ama bi kaç kez rastladım ses çıkarmadı şansadır belki :D
Anlattiklarini şok icinde dinledim. Polisin boyle bir hakki yok. Eger kuralina uymayan bisey varsa ceza yazar gonderir. Kapaklarin uzerine tas atmak da nedir. Bi daha boyle bir durumla karsilasirsaniz hemen 155' den ekip isteyip tutanak tutturun. Yok ilgili davranmazsa hemen cumhuriyet bassavciligina dilekce ile basvurun. Gorevi ihmal ve mala zarar vermeden yargilanacak. Haklarinizi bilin biraz yahu. Siz boyle yaptikca adamlar kendilerini allah zannediyor.
ACİLLLL!!!!
arkadaşlar motorumun ön gösterge paneline elektrik gidip geliyor. yani vites göstergesi ve gösterge lambaları gidip geliyor bazen hiç yanmıyor kafayı söküp baktım çıkık olan bi kabloda yok sizce bu neden olabilir?
arka stop lambasından elektirik alsam led için sıkıntı olurmu
Hız demişken benim motorda 16 lık dişli, açık hava filtresi ve michelin lastik var.yokuş aşağı 10.000 devirde 145- 150 yi gördüm, yalan değil. hız konusunda bizim motorun kendi klasmanlarına göre çok başarılı olduğu kesin ama sadece hız da öyle.yani gitmesine gidiyo ama ne honda gibi ne de yamaha gibi durabiliyo.yani bu cc ler deki motorlardan yüksek bi hız beklemek yanlış.sen niye bastın o zmn diyebilirsiniz o sadece değişikliklerden sonra motorun nasıl olduğunu denemek içindi
Selamın Aleyküm Bende Bir 125 mh drift almak istiyorum ama daha önce ben vitesli motor kullanmadım bu motora alışmam zor olur mu. Ve başlangıç için bu motoru almak doğru olur mu arkadaşlar.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
anladım kardeşim sağolasın. ama bu ön zincir dişlisinin kapağı dediğin yer tam olarak neresi? yani ben nereyi söküp bakacağım?. bütün kablolara baktım hiçbir sorun yok birde senin dediğin yere bakayım. birde kardeş söyle bi sorun var motor mesela 1.vitesteyken debriyaja basmadan marş tuşuna basıyorum o zaman göstergeler çalışıyor. bi yardımcı olursan çok sevinirim.
kafaya tam oturdu :D
Elimde motorun kitapçığı yok mazur görün bizim jiklenin konumu nasıl olmalı 3 konumu var benim ki orta konumda hep, aşağıda stop ediyor yukarda devir yükseliyor.Birde karbüratörün gaz ayar vidası görünürde ancak hava vidasını bulamadım.
Jikle en aşağıda olacak
Rölantin düşüktür belki 1.000 devre göre ayarla rölantiyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
Performans egzozumu satıyorum 107 liraya aldım 70 liraya satıyorum kargo parasıda benden kapıda ödemeli şeklinde
Al tak kullan trafikte görünürlüğün artsın
Almak isteyen özelden ulaşsın egzoz bu ilandakidir
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1992190/detay/
Egzozdaki susturuculari cikarincada güzel ses cikiyor tavsiye ederim
arkadaşlar 1 haftadır araştırma içersindeyim fakat karar veremedim. sizin görüşünüzü almak istiyorum: sizce mondial mr 150 vulture" mi almalıyım yoksa 125 mh drift mi? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? (görünüş ve performans olarak hanigis ağır basıyor) ?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)