http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-tam-kask-ls2-ff-384-moby-beyaz-gunes-vizorlu-plusucretsiz-kargo-133532905/detay bu kaskı aldım inş güzeldir motorum 6000 bin km oldu dün bakımını yaptırdım
Performans egzozunu taktım ama olmadı
Ses egzozdan değilde karbüratörden geliyor 4 devirde felan helikopter gibi ses çıkıyo egzoz borusunun karbüratöre bağlanan yerinden kaçırıyor sanırım gaza bastıkça kenarlardan hava gibi bişey üflüyo dışarı aradaki contaya baktım tekrar taktım ama olmadı
Egzoz borusunun karbüratöre giren kısmı sanırım köylü tarzı cgler ile uyumlu benim motora olmadı egzoz
ben o egsozu inceledim ama almadım dediğim gbi uzun boru olması lazım bnm egzoz bi tanıdıktan sesi gayet iyi
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...5519238/detay/
Egzoz bu valla bunu aldım
biliyorum inceledim bnu ben bnu almadım uzun boru mu die sordun evet uzun dedim bnm aldığım sınıf arkadaşımın abisi siyah egzoz tipi aynı işlevini bilemem bnm sesi hoşuma gitti
Egzoz borusunun girişi ile alakalı olmalı normal egzoz orda yuvası var tam karbüratör girişinde tam oturuyor
Ama bu performans egzozu öyle deyil karbüratörün içine kadar giriyor ucunda contada var ama kenarlardan kaçırıyor
Karbüratörün içine kadar girmemeli bu egzozu takınca karbüratör patlıyacak gibi çalışıyo
Adam kekledi beni bu köylü tarzı cglere uyumlu
bir yanılgıyı ortadan kaldıralım eksoz karbüratöre girmez .eksoz silindir kapak üzerindeki eksoz çıkış portuna takılır arasında genelde bakır conta olur .sen aldığın eksozla orjinalini karşılaştır boğazlarda bir farklılık varsa oturmayacaktır yada aynıysa kasıntı olduğundan tam oturmayavilir ve kaçırır.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
usta ya conta da bi sorun var yada 2 vidası bulunur tekini fazla sıkıp sonra ötekini sıktıysan tam oturmaz ses yapar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Herkesin bayramı en içten dileklerimle kutlarım hayırlı bayramlar kazasız belasız sürüşler dileğiyle
Motorcuya bi götüreyim olmassa iade felan yapacam yanlız contadan ziyade kelepçenin altına atılan 2 metal zımbırtı var 2 parça olduğu için kenarlarda boşluk var 2 cm kadar belki ondandır
yarım ay şeklinde iki metal var benim motorunda egzozu bağlatırken almıştım usta o parçaların boyunu kısalttı yanlız bende egzoz daha iyi otursun diye.. eğer o ay' şeklindeki parçaları kısaltmadıysa ustanız kısalttırın 1 cm kadar kalması yeterli.. ;) bide egzoz yeniyken verdiği sesle biraz kurumlandıktan sonra verdiği ses arasında dağlar kadar fark oluyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
bayramdan sonra paslaşalım dostum ;)
Cvplar icin tsk ederim
Karburatorun girisinde egzoz borusunun kendi yuvasi var normalde oraya oturmasi lazim ama bu egzoz borusunun ucu karburatorun icine kadar giriyor
Kelepceyide sıkınca egzoz borusu icerde kalıyor hemde kelepcelerin kenarlarından acayip ses geliyor
Arkadaşlar motorumu satıyorum.. Almayı düşünen arkdaşlara sıfır gibidir motorum. Biraz pazarlık payı vardır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2822294/detay/[COLOR="Silver"]
Beyler ben hala motordan istediğim performansı alamadım tek kişi 90-100 geçmiyor ama yanımdan başka bir drift iki kişi geçti gitti.Gazı kökleyince böyle tekleme gibi bir sorun yaşıyorum bende tam gaz gitmiyorum sorun ne olabilir.Bakımları düzenli yapılıyor ama bi değişen olmadı.
En fazla 8 bin - 9 bin oluyor zaten ondan sonra da yükselmiyor.Bunun dışında 200 km yolda 40 lira 8 litre yaktı, biraz fazla geldi bana 100km/4 litre yakmış 80-90 hızda.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)