arkadaslar gunaydın nasılsınız benım motor 9220 kmde gecen bakımı vardı gıtmedım ozel servıse gıttım ankara da tayfun motorda emrah var gıdın oraya hakan ın selamı var dıyın drıftcı eskıden mct cı ıdı dıye soyleyın o anlar 10 numara ısınızı gorur cocuk neyse reklamı gecıyım goturdum zıncır degıstırdım orıng almıstım 2000 km yapmadan cortladı
emrah usta abı ıyısı var 85 racıng takılan dedı 80 e taktı yagı dısardan aldım po 20/50 27 lıraya 3lıtre bedava bujı dısardan 5 lıraya aldım arka dıslı degıstırdı on dıslı dısardan aldım ellerınde yoktu debrıyaj balatası degıstırdı toplam maalıyet
debrıyaj 20 cbf e takılandan
bujı 5
yag 3lt 27 *** 1lt sı 9 lıra
on dıslı dısardan 10
arka dıslı 15
zıncır 80
arka fren balatası 10
kapak contası ucretsız toplam malzeme 149
gelelım ustamın yaptıgı ıslıgın karsılıgına
toplam cocuk benden 30 lıra aldı sımdı ben servıse sordum
debrıyaj balatasına 35-45 lıra ıstedı daha motorun yagına 15 bujı 7,5 en ucuzu ne ettı 62,5 zıncır dıslıler vs katsam rahat 150 bıde servıs kafadan 30 alacak bakım ıcın buna zıncır balata degısımıde eklıyecek sok tak vs 30 bakım + 50-75 ona cıkarcatak ortalama toplam : 250
yuh yanı bu servısler bısı yamadan bızı keklıyorlar ben de gıttım ustaya surayı kasele dedım sagolsun kırmadı 5 lıra sıgara parası sıktım o ıs tamam oldu