Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Alan arkdaşlar tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa iyi olur yakıt tüketimi nasıl düşük devirde yüksek devirde. iyi viraj alıyor mu frenleme nasıl far aydınlatması yeterlimi son hız kaç gerçi o konuda şüpheliyim ama 140la giden çin malının yanından 120 ile geçiyorum
Reklamlar
-
belo adlı üyeden alıntı
Evet etkili servis arkadaşım daha aldıgım gun dedi degiştirelim bunlarıda bi ara satarız diye oyle aman aman bir far yok
aslında 160cc MC motorunu isteme sebebim uzun yolda 160cc motorun 135cc ye göre daha az zorlanacağı motorun daha rahat çalışacağı için istiyorum yoksa dediğin gibi bu iki motor arasında aman aman bir fark olacağı bende sanmıyorum
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
karayılan adlı üyeden alıntı
aslında 160cc MC motorunu isteme sebebim uzun yolda 160cc motorun 135cc ye göre daha az zorlanacağı motorun daha rahat çalışacağı için istiyorum yoksa dediğin gibi bu iki motor arasında aman aman bir fark olacağı bende sanmıyorum
162 cc hakikaten yorulmuyor.ben sürekli avcılar-gebze yapıyorum(yaklasık tek yön 100 km)
motor 6400-6500 devirlerde 100 km hıza ulaşabiliyor.
zaten max torkun elde edildiği devir aralıgının altında bir değer.
-
Adrion adlı üyeden alıntı
Alan arkdaşlar tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa iyi olur yakıt tüketimi nasıl düşük devirde yüksek devirde. iyi viraj alıyor mu frenleme nasıl far aydınlatması yeterlimi son hız kaç gerçi o konuda şüpheliyim ama 140la giden çin malının yanından 120 ile geçiyorum
Çok dikkat etmedim ama 100 lira yakıyordur düşük devirlerde torku iyi ybr si olan bi kurye kalkışta patinaj çektirmeyi becerdi virajı super havalı amortisorler çok iyi far aşşagı bakıyor gibi ama aydınlatma iyi sorun yok tek kişi 120 yapar belkide gecer çift kişi 110 yapıyor tabi ibre dedigin gibi dogruysa motorda yuksek hızlarda bile vibrasyon yok bence iyi secim yaptım
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
belo adlı üyeden alıntı
i far aşşagı bakıyor gibi ama aydınlatma iyi sorun yok
Farin yüksekligini alcakligini ayarlayabilirsin...
-
atiturhan adlı üyeden alıntı
Farin yüksekligini alcakligini ayarlayabilirsin...
bende bu üşengeçlik olmasa hey yavrum heyde ah bi üşenmesem vitek pegini aşagı alacagım ona bile elim gitmiyor
elverengin@gmail.com
-
belo adlı üyeden alıntı
bende bu üşengeçlik olmasa hey yavrum heyde ah bi üşenmesem vitek pegini aşagı alacagım ona bile elim gitmiyor
üsenenin cocugu olmazmis ona göre
-
-
-
Bizim buradaki Edremit Mondial Bayiisine MC ve beyaz MH getirmisler. Görünce sevindim.
-
-
ben aldıgımda grisi de beyazıda yoktu ben beyaz istedim gri geldi
motora başka yerde bakıp inceleniştim
elverengin@gmail.com
-
elverengin@gmail.com
-
01 Aralık 2010, 23:54
son msjınızdan pek birşey anlayamadım
-
01 Aralık 2010, 23:59
Adrion adlı üyeden alıntı
son msjınızdan pek birşey anlayamadım
aynen kardeş bende anlayamadım
-
02 Aralık 2010, 02:56
Olay şu butun motorlar bu sitede satılıyor ve gerçekte olduklarına bakın bu sadece bilgilendirme
elverengin@gmail.com
-
02 Aralık 2010, 17:18
belo adlı üyeden alıntı
[URL=http://img151.imageshack.us/i/28112010181.jpg/]
Kardes. bir sey dikkatimi cekti, aynalarin disariya dogru acilmasi gerekmiyormu? Sanki görme acisini daha genisletebilirsin gibi geldi bana.
Yani aynalari disa dogru cevirmen gerekmiyor mu?
-
02 Aralık 2010, 18:17
kapıdan gecmiyor surtmesin diye içe katlıyorum
elverengin@gmail.com
-
03 Aralık 2010, 16:26
ya bende ilk çıktıgından berı baya ınceledım bu modelı. su an plaka masafrları falan dahıl kac tl bu motor?
-
03 Aralık 2010, 17:23
mz 301 adlı üyeden alıntı
ya bende ilk çıktıgından berı baya ınceledım bu modelı. su an plaka masafrları falan dahıl kac tl bu motor?
2750/ 12 taksit
35 sigorta 20 takipciye dosya hazırlatma 108 evrak 13 plaka + yol = 180 tl
Şimdiden kazasız belasız kullanman dilegiyle
elverengin@gmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)