http://www.tayomotor.com/EN/ProductShow2.aspx?CarID=964
http://www.tayomotor.com/EN/ProductShow2.aspx?CarID=820
http://www.mychinamoto.com/forums/showthread.php?3133-ZONTE
arkadaşlar bizim motorları çinde haojiang marka olarak satıyorlar ve ön arka disk firen benim çok hoşuma gitti
nasıl olmuş arkadaşlar
sağolasın
drift kullanıcıları paylaşım yok fotoğraf yok yaz tatiline mi girdiniz yawwww.
Bu drift 3.5-4 litre civarı yaktığı halde, nasıl bu kadar kullanıcısı var şaşırıyorum.
Ya gerçekten bu kadar yakmıyor. Ya da drift alanın, yakıta verdiği para gözüne gelmiyor.
Kimi yakıyor, kimi yakmıyor diyor. 3 litre falan yakıyorsa yine iyi.
4 litre mumkun değil kardeş deposunda delik vardır onu diyenin ybr veya klasmanındaki bir motor gibi kulanırsa 2.8-3.1 arası gidio 90 100 km dip gaz basarsan aralıksız ozaman 3.5 e çıkıyor dahada çıkmaz.. sorunsuzsa motoru ayarları yerindeyse..
4 litre mevzusu gecti bi ara burda has kullanıcıları var sagdan soldan duydun sonra drift 4 litre yaktı oluyor
Daha önce de burda yazdım. O zaman kimse itiraz etmemişti. Bende benzin masrafından dolayı başka motosiklet almıştım.
O zaman da böyle karşı çıksaydınız, şimdi bende de drift vardı. Ne ise sağlık olsun. Bir sonraki motosikletimiz drift olur inşAllah.
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:13 ----------
Internette drift inceleme yazısı var. Ordaki kullanıcı 4 litre yaktıgını yazmıştı. Bende ordan duydum.
Aradım, taradım, o inceleme yazısını bulamadım. Ama okuduğuma eminim. Belki de gerçekten modelleri karıştırdım.
Ben Zaten Devir Kesici Tak Anlamında Söylemedim Yanlış Yazdım Oraya Motor İçin Beyin Var Motora Takıyorsun Kesiciyi Devre Dışı Bırakıyor + Arkadaşa Sordum Mcx Silindiriymiş Tornada İşlem Görmüş 165 cc Olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Ben Zaten Devir Kesici Tak Anlamında Söylemedim Yanlış Yazdım Oraya Motor İçin Beyin Var Motora Takıyorsun Kesiciyi Devre Dışı Bırakıyor + Arkadaşa Sordum Mcx Silindiriymiş Tornada İşlem Görmüş 165 cc Olmuş
İyi akşamlar.Hyosung 250 cometimi verdikten sonra 2013 model 600 kmde bir drift aldım.İlk önce hyodan sonra sinek gibi geldi.200 kmden sonra alıştım gitti.Gayet başarılı. Kaç litre hesabı yapmadım ama 165 km gittim tam tamına 22 Tl benzinle. İzmir şehir içi. Bence harika.Yada hyodan sonra bana çok azmı geldi ? Ölçüm tamdır.Çok dikkat ettim.
Hysungtan sonra ufak gelmesi normal hemde hafif motor yakıt tüketimi de
Gayet uygun motorun ben ilk aldigimda gecen yil bu aylarda 10 tl ile 100 km gidiyordum sakin hırçın karışık kullanımda. Suan motorun silindiriyle falan oynadim egzoz falan yakit tuketimi artti suan 13-15 liraya 100 km gitmekte.motorum yinede ekonomik
Banada çok ekonomik geldi. Kaldıki şehir içi,trafik,sürat sinir stres.Haftasonu uzun yol düşüncem var.Kısmet bakalım.Ancak ön frenden tıkır tıkır ses geliyor çukurlara girince.Göz ucuyla baktım bir şey gözükmüyor.Tamircimde plastikleri düşmüş dedi.İlgilenemedim ne plastiğiyse.Sökünce çıkacak ortaya.Bunun haricinde şahane.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)