Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Temmuz 2013, 04:10
utkan35 adlı üyeden alıntı
walla üst kapakta tek fark yanma odası kardeş oda şöyleki 135 ligin piston çapı 56.5 oldugundan ust kapakın yanma odasıda 56.5 162 liginde 62mm piston oldugundan yanma odasıda 62mm o yüzdeen bu fark dışında birşey yok motor çok zorlanırsa piston üst kapağa deyebebilir diyorlar kranklar aynı diye bılıyorum mcx le
haklısındır valla bi araya ustaya gidip bakayım ben bi yine.. dediğin doğru sanırım.. üst kapak 120 lira falandı sanırım daha olmadı bi kapak alırım belki performansta değişiklik olur.. ama dediğin gibi olsa pistonun üst kapağa vurma gibi bi durumu olmalıydı ne seste nede başka bişekilde bi sorun yaşamadım da şimdiye kadar.. kafama takıldı bu gece uyuyamam artık ben.. yarında pazar sanayi kapalı.. pztesi ilk iş bunu araştırmak olacak
Reklamlar
-
21 Temmuz 2013, 04:13
victor_35 adlı üyeden alıntı
haklısındır valla bi araya ustaya gidip bakayım ben bi yine.. dediğin doğru sanırım.. üst kapak 120 lira falandı sanırım daha olmadı bi kapak alırım belki performansta değişiklik olur.. ama dediğin gibi olsa pistonun üst kapağa vurma gibi bi durumu olmalıydı ne seste nede başka bişekilde bi sorun yaşamadım da şimdiye kadar.. kafama takıldı bu gece uyuyamam artık ben.. yarında pazar sanayi kapalı.. pztesi ilk iş bunu araştırmak olacak
kardeş bu şekil takan war ama motoru fazla sıkıştırmayınca sorun olmuyormuş ama sıkıstırınce pistonun az birşey yukarı kaçması bile çok büyük masraf açar mantıken dusunursen anlarsın zaten pejo mobilettede üst kapak yanma odası piston ölçüsüne göre oluyor...
-
21 Temmuz 2013, 04:14
5 vites 8 dde onceden 110 km diyordu hız simdi 90 diyor ufak bir kaza yaptım ondan sonra ibre 90 gecmedi
-
21 Temmuz 2013, 04:17
kardeş bu şekil takan war ama motoru fazla sıkıştırmayınca sorun olmuyormuş ama sıkıstırınce pistonun az birşey yukarı kaçması bile çok büyük masraf açar mantıken dusunursen anlarsın zaten pejo mobilettede üst kapak yanma odası piston ölçüsüne göre oluyor...
aynen aynen.. haklısın.. silindir kapağı da değiştirecem en güzeli.. aklım takılı kalacağına.. yolda bişe olsa allah korusun motor tepesinde.. en iyisi kapakta almak.. bu konuda beni ayıktırdığın içinde çok teşekkür ederim kardeş.. ;)
-
21 Temmuz 2013, 04:39
Arkadaşlar bu aralar motorum 140-130 yapmiyor 10dd geçmiyor gibi problemler arttı nedir bu işler memnuniyetsizlikler motorun orjinalligini bozmak yerine daha üst motor bakın bütçeniz yetmiyorsa yetinin
-
21 Temmuz 2013, 04:42
I.Love.Drift adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu aralar motorum 140-130 yapmiyor 10dd geçmiyor gibi problemler arttı nedir bu işler memnuniyetsizlikler motorun orjinalligini bozmak yerine daha üst motor bakın bütçeniz yetmiyorsa yetinin
çok garip bir yorumda bulunmuşsunuz.. modifiye etmek zevk meselesidir ve kesinlikle bütçeyle alakalıdır.. ben daha öncesinde racingte kullandım ona da ayar yaptım arabaya chip attırdım bu farklı olma hissi her insanda vardır arkadaşım.. bütçesi olmayan aldığı motorla yetinir olan kurcalar modifiye yapar bozar atar yada keyfini sürer karla satar.. ;) mesele bu..
-
21 Temmuz 2013, 04:51
I.Love.Drift adlı üyeden alıntı
Mcx mi alsaydık zamanında
-
21 Temmuz 2013, 05:05
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Mcx mi alsaydık zamanında
Nİnja alın hacı ben daha driftin üstünde zor duruyom 90i gecemedim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:03 ----------
çok garip bir yorumda bulunmuşsunuz.. modifiye etmek zevk meselesidir ve kesinlikle bütçeyle alakalıdır.. ben daha öncesinde racingte kullandım ona da ayar yaptım arabaya chip attırdım bu farklı olma hissi her insanda vardır arkadaşım.. bütçesi olmayan aldığı motorla yetinir olan kurcalar modifiye yapar bozar atar yada keyfini sürer karla satar.. ;) mesele bu..
Modifiye etmek kişinin ruhudur herkes yapmak ister ama şu aralar öyle bi hale geldiki herkes şikayetçi gibi gözüküyor ve driftin adını lekeliyo gibime geliyor
-
21 Temmuz 2013, 05:07
Ver parasınıda alıyım :D
Kime sorsam cok yakar dedi bu mcx e
Bu paraya gene en iyi secenek drift gibi duruyor
-
21 Temmuz 2013, 05:52
Ver parasınıda alıyım :D
Kime sorsam cok yakar dedi bu mcx e
Bu paraya gene en iyi secenek drift gibi duruyor
Aynen öyle
-
21 Temmuz 2013, 07:38
buji iridyum hava filtresi orjinal fakat kutunun içine bilgisayar kasası soğutucu fanlardan monte ettim çok bi fark yok turbo görevi görmez ama idare eder performans
driftin tek sevmediğim yanı dengesizliği yatırmaya korkuyorum virajlarda adı gibi modeli gibi arkayı kaydırıyo.. ve ne yaptısam çözüm bulamadım.. ön amortisörü kıstım arkayı kaldırdım arka teker maşayı biraz daha geri açtım yok
ama napalım buna da şükür..
Önceden kaç kurus yakıyordu
Simdi kac kuruş yakıyor
-
21 Temmuz 2013, 12:00
Önceden kaç kurus yakıyordu
Simdi kac kuruş yakıyor
aynen yakıt nasıl yakıt.onuda belirtirsen iyi olur
-
21 Temmuz 2013, 12:40
peki lastikleri değiştirip denedinmi yoksa orjinalermi war
-
21 Temmuz 2013, 13:45
-
21 Temmuz 2013, 13:46
Bizim motor egzozdan dolayımı bu kadar sesli calısıyor lambalarda gaz vermiyorum wrtık herkes bana bakıyor varmı egzozu kesip bicen acan budayan
-
21 Temmuz 2013, 15:01
KESME sahıbındende bır eksoz vaar su sekıllı olanlardan al tak 85 lıra
-
21 Temmuz 2013, 19:53
Lastikler michelin sport arkadasim daha once kullandigim crypton ybr ve cbr da yatirmaktan ayakliklari parcalamistim bunda korkuyorum biraz motorun yerden yuksekligi buyuk etken ama lastikler anca alisti suan asfaltta mukemmel.. yakit olarak hic hesap yapmadim bugune kadar arkadaslar merak bile etmedim biyere gidecek oldugumda attigim benzin eve dondugumde depoda kaliyo ama bana gore cok yakmiyo
-
22 Temmuz 2013, 01:04
KAYA018 adlı üyeden alıntı
GUNAYDIN ARKADASLAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
vıtor bence problem sende ben drıfttımı yatırıyorum sorun yok ama lastıklerının durumunu bılmıyorum eger ıyı degılse kayma yapabılır senden degıldır o zaman sorun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
DRIFTTINIZ km de 120-130 arası yakar son zamla bu sızın kullanma seklınıze hava yol sartlarına gore +-10 oynar tabıkıde bakımı olacak motorunuzun
bakın arkadaslar bu tur motorlar hız ıcın yapılmıyor sızı bır yerden dıger yere goturmek ve sehır ıcı trafıgıne cozum uretmek ıcın yapılmıstır
ama ılla hız yapacam dıyorsanız bır racıng alın
bu motorun fabrıka verısı 100 km sız ılla zorlayacam dıyorsanız 120 yapsın ama motorunuza verecegınız zarardan sız sorumlusunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
http://s1307.hizliresim.com/1c/p/ql0y8.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
http://s1307.hizliresim.com/1c/p/ql13t.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
http://s1307.hizliresim.com/1c/p/ql165.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
http://r1307.hizliresim.com/1c/p/ql1m8.jpg
http://u1307.hizliresim.com/1c/p/ql1n3.jpg
http://u1307.hizliresim.com/1c/p/ql1nz.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
http://u1307.hizliresim.com/1c/p/ql1n3.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
http://r1307.hizliresim.com/1c/p/ql1m8.jpg
http://u1307.hizliresim.com/1c/p/ql1nz.jpg
evet drifttime gunduz farı xenon far turuncu park f1 cakarlı gerı stop jant stıkırı ve depo tank pad uygulayıp bı guzel sabunla nazıkce yıkadıktan sonra bırde cıla attım nasıl olmus arkadaslar :D
Top caseniz kac lt 46 lt taksak cokmu fazla büyük durur 35 lt de cokmu ufak olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
KAYA018 adlı üyeden alıntı
KESME sahıbındende bır eksoz vaar su sekıllı olanlardan al tak 85 lıra
107 liraya buldum egzoz sahibinden.comda ordan alacam
-
22 Temmuz 2013, 01:45
Lastikler michelin sport arkadasim daha once kullandigim crypton ybr ve cbr da yatirmaktan ayakliklari parcalamistim bunda korkuyorum biraz motorun yerden yuksekligi buyuk etken ama lastikler anca alisti suan asfaltta mukemmel.. yakit olarak hic hesap yapmadim bugune kadar arkadaslar merak bile etmedim biyere gidecek oldugumda attigim benzin eve dondugumde depoda kaliyo ama bana gore cok yakmiyo
evet bende yatırmaya korkuyorum dorusu orjinal lastikler motorun önünü basıcam biraz birde 1 saat önce debriyajı cektım tak etti şuan motor debriyajı direk kavrıyor debriyajı sonuna kadar çekiyorum yinede motor hareket ediyor telmı sıkıştı anlamadım
-
22 Temmuz 2013, 02:24
evet bende yatırmaya korkuyorum dorusu orjinal lastikler motorun önünü basıcam biraz birde 1 saat önce debriyajı cektım tak etti şuan motor debriyajı direk kavrıyor debriyajı sonuna kadar çekiyorum yinede motor hareket ediyor telmı sıkıştı anlamadım
debriyaj teli kopmuş olmasın ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)