manavgat festivaline gidecek warmı arkadaşlar cumartesi günü
bi aksilik olmazsa oradayım gelecek olan olursa haberleşelim
manavgat festivaline gidecek warmı arkadaşlar cumartesi günü
bi aksilik olmazsa oradayım gelecek olan olursa haberleşelim
Hayır. Tamamen maliyetle alakalı. Fiyatı düşürmek için motora hem elektronik ateşleme koymamışlar hem de ayak marşı sanırım
---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:15 ----------
Ben honda alacak olsam bin lira daha verir CBF150 alırım. Yeni çıkan 125lik Honda hiç hoşuma gitmedi. Ne devir göstergesi var ne elektronik ateşleme ne de ayak marşı. Sanki elektrikli bisiklet alıyoz
Motorla yarım saat hep 7-8 bin devirde gezdim, motor iyice ısındı. Boşta gazı köklüyorum ve 9 bin deviri geçmiyor. Oraya gelincede acaip acaip sesler çıkarıyor. Motordan rolantide çalışırken bile tıkırtı geliyor. Bu gün beyaz bir drift le yanyana getirdim. Benm motor çok daha fazla gürültülü çalışıyor. 2200 km de 2000 de yağı değişti bakımı yapıldı. Ön tekerde frene basınca sola doğru dönüyor. Fren diskinin solda olmasından kaynaklı heralde. Ama ön tekerin ön kısmı çamurluk dışında duruyor bu yamulmadan. Şu yaz bi 2-3 bin tl kenara atabılırsem gözünün yaşına bakmadan satacam bu keratayı. Ön freni sıkıncada diskten sürtme sesi geliyor. frene basmasan da cırt cırt cırt o ses geliyor yine.
[QUOTE=ak1n;3077176]güç olarak pek farkı yok hatta daha güçsüz diyenlerde var ama tip ve yakıt olarak daha iyi 2. elde mantıklı ama 0 ına okadar parayı hayatta vermem 2. elde değeri çok düşüyor 3.500 felan phantomun söyle kenefir bitane bulursam niye olmasın tipi bence herturlu bizimkinden iyi.. torku biraz düşük onuda öğle duydum kulanmadan birşey diyemem[COLOR="Silver"]
akın sen bilir sin yine ancak 2014 ü bekle derim firmalar illaki yenilik yapacaklardır ve eminim ki mondial önümüzdeki yıl bu driftlerin abisi ile piyasa ya girer çünkü piyasa artık bunu istiyor umarım görürler bu eksiği.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
ismin yavuz galiba ama bence bir servise göster benimde başıma geldi çamurluk içi braket ince olduğu için yapıyormuş onu sağlamlaştır ve fren balatası içinde toz v.b balata tozu olabilir yada yanmış seramikleşimiş olabilir değişim veya temizleme işini görür diye düşünüyorum
motora 3 ay binmeyeceksek neler yapmalı. depo full mu bos mu olsun.
lastık havalarını salam mı?
sağını solunu yağlıyıp yıkayam mı yoksa toprakla mı sıvayım :D
tip olarak ogle ama konforuda apache resmen zangır zangır sallanıyo tipine dicek birşey yok ama 100 110 u geçince ustunden atacak kadar zıplattıgını ıdda eden var ben o hızları gormedım apachede ama dusuk hızlardada cok ya o motor yorar adama guven vermıyo bikere..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
depoyu fulle akünün kutup başlarını çıkar ama o fulledıgın depoyu daha sonra kulanırken benzini kulanmanı önermiyor kimse brandasını çek iyice bırak tekrar çalıştırırken yağını değiştir kutup başlıklarını tak go..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
[QUOTE=M_S_T;3077903]valla abisi var destroda hem fazla yakıyor 250 lik sonucta hemde radyötör sıkıntısı var hararet yapıyomuş phantom gucsuz ama bir kaç işlemle güç kazanıyormuş dişli değiştirince silindiri değiştirince hemde 12 kuruş yakıyor 125 ler gibi bizim motordan daha az hatta kalıpda fena değil .. tek sıkıntı titreşim var mı yok mu ne derece kulanmadan almam zaten 2. motor 100 u gecmıyor diyen var ama bizimkinede onu diyen var.. yani tahminimce aynı performansları var..
Gardaşlar bugün hafif eğimli yolda motorun üstüne kapandım ve 125 km hızı gördüm sanırım motor yeni yeni açmaya başladı kendini ;)
Gardaşlar bugün hafif eğimli yolda motorun üstüne kapandım ve 125 km hızı gördüm sanırım motor yeni yeni açmaya başladı kendini ;)
slm arkadaşlar benim debriyaj kolunu eğdim (BİŞEKİLDE yetkili servisi aradım tlfla adam 30 tl dedi mondialyp.com sitede 7,90 yetkili sevise gitmemizi istemiyorlar sanırım bunla ilgili fikri olan varmı
alır kendim takarımda bumudur???????
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 20:44 ----------
oturdugum yer hep bayır hem viraj hemde araba çok valla 30 geçmeye korkuyom
bu arada 4viteste 110 goruyorum ama driftlerde en sağlıklı hız sanırım 80 90 ideal dahası atarım haaa diyen at gibi gidiyor
Eski levyeyi çıkar, al eline ve parçacıları gez. Ama büyük bir ihtimalle sadece levye sapını bulamayacaksın. Aynısı benımde başıma geldi. Servisten sipariş ettik, 125KT gönderdiler, ayna oraya oturmayınca usta taşla kesti biçti derken en son usta ile kapıştık :D sök kardeşim levyeyi istemiyorum dedim. Sonra çırağı yolladı o buldu geldi. Ben 10 yada 15 liraya almıştım galiba sol takımı.
servis el emeği + kargo parası ekleyince aşağı yukarı o fiyatlara çıkabilir. Kendin yapman en iyisi.
valla uzun yolda çok zayıf bir motor, mola vermezsen öldürüyor. Geçen 90 km mola vermeden geldim 2 gün kendime gelemedim. Son gazda gidiyorum her zaman çünkü motor 100 ve 115 arası gidip geliyor. Yol bitmeyince son gazda gidiyorum mecburen. Uzun yolda sabit 110a dayayamıyorsun, yani motorun gücü yetersiz kalıyor o yüzden 100-115 arası gidip gidip geliyor, doğal olarak da zorlandığı için motorda sarsıntı oluyor ve insanı yoruyor. 250 ccden aşağısı uzun yolda kurtarmaz kesinlikle. Her zaman motora binip haftada bir iki gün uzun yol yapsam kesinlikle değiştirmem gerekirdi. Şehir içi ideal zaten uçmuyorsun ama 100 sonrası motor beni ne kadar yorarsan seni o kadar yorarım diyor. Alacaklara örnek olsun.
bir soru sorayım: sizin normal vites geçişleriniz kaçta oluyor, normal araba gibi 3000de olamıyor bunda 4-5 arası hatta yola göre 6 da oluyor. sizinki kaçta?
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Sehir icine cok iyi bu motor sehir dısına cıkınca sabalak gibi ortada kalıyoz millet 140 la giderken kendimi kücük Emrah gibi hissediyorum
110 kmh iyidir sollamalarda acımam ceviririm gaz kolunu sonuna kadar
Bi 10 dakka molada beni 1 saat götürür cbf kullanıcıları 90 ı gecmiyormus uzun yolda yağ yaktı motorun gücü uzun yolda yetersiz geliyor meselesi onlarınki
Sehir dısına 250 ccden baskası yalan ne Tvs nede ybr nede bizim drift
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)