sanada hayırlı olsun kardeş uzun zamndırlı girmiyordum
sanada hayırlı olsun kardeş uzun zamndırlı girmiyordum
olmaz kardeş 3 5 çok dikat etmene gerek yok özelikle zorlamamışsan hiç bir sorun olmaz 500 km bakımı 500-1000 yazıyor zaten yani 500 ila 1000 arası bakımı o ara gidicen işte.. ben 250 de yaptırmışdım ilk bakımı ayrı ben fazla titredim üstüne bu arada arkadaşlar çakmaklığımı yaptım birazdan fotoları atıcam duğmesi sigortası herşeyiyle 10 numara oldu..
how to take a screenshot on a pc
Beyler yakın zamanda drift almayı düşünüyorum sizce alıyım mı ? sıfır olarak alıcam cbf dedik pahalıya kaçıyor. Drift tip olarak diğerlerinden farklı olduğu için çok hoşuma gitti çok sorun çıkarıyomu bu aletler?
al kardeş pişman olmazsın tip olarak diğerlerinden daha iyi sağlamlık olarakda iyi ben sorun yaşamadım 9 aydır güç olarak emsalleri ila kıyaslanmıyor üstleriyle kıyaslanabiliyor sadece 150 cc ye kadar bütün makinelerden iyi yzf hariç.. 150liklerdede üstün olduğu modeller var..
bu arada arkadaşlar bide gündüz saatlerinde vitesi göremediğim için gölgelik ekledim vites göstergesinin oraya 1. haliilk hali 2. hali çakmaklık eklediğim 3. hali son hali..
Bu günkü turlamamdan kareler motoru alır almaz 150 km yol yaptım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Kask dandiktir idare etmelik hafta içi daha iyisi alınacak
hayırlı olsun kardeş daha nice yollarda görmek dileğiyle.. 2012 modellerde 2. fotodaki mondial yazısı yokdu iyi olmuş o gerçi ben milların silikon kısmıyla kapattım o kısmı ama.. anahtarım çok ve ayırmak istemiyorum giderken ses yapıyordu şimdi çok kulanışlı olduama sanırım oraya telefon aparatı eklicem çakmaklıkdan sonra o geliyor çünki.. yazın eskişehir olayındanda vaz geçdim çadırı alıp güzel bir kıyı tatili yapıyım diyom..bir diğer tavsiyemde file al kardeş bagaj ipi yerine..
driftle ybr 125, veya tvs apacheyi karşılaştırdığınızda ne gibi farkları var?
Utkan,
İzmirde sigortaci ariyorsan google a dubai star izmir yaz
uckuyularda bir sigortaci var. 70-100 arasi fiyat veriyor. Bnm bulabilsigim en ucuz oydu izmorde. Ayni zamanda gines sigortacilikta bu adam
Ya aynalar gevsemis dedim bi cevirdim daha cok gevsedi simdi bosta donuyo bi baktim aynanin ustunde tipa var onu actim 6gen ici bos bi vida var onu cevirince sklrmi aynalar?
S.a iyi aksamlar nasıl keyifler
Sehir icinde 80 kmh hız bile yetiyor sehir dısındada 110-120 kmh hız la gideriz artık
3 fitese felan atmıyon pisikletmi sandın bunu
Valla Ramazancım 55+90+130 diyor 135 Gider dersen 4 E atarım 5 Dedinmi Kırar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)