Sigorta yaptırdım 158 tl itelediler hdi sigortadan 90 dogumluyum
Sigorta yaptırdım 158 tl itelediler hdi sigortadan 90 dogumluyum
Ben 80 tl ye yaptırmıştım,oha amma çok artmış demiştim kendikendime,senin sigorta parasını görünce iki kere oha diyorum.
Garanti kitapcigina bakarsan orada tum bakimlar ucretlidir. İlk bakimda ve ikinci bakimda ben 25 er tl verdim.
80-100 km yol yapabilirsin rodajda. Ama rodaji sehir icinde dura kalka tamamlaman daha iyidir. Ben hecen ay sigortayi 75 e yaptirmistim. Gunes sigorta en uygun fiati veriyor.
Ben de geçen ay 97TL ye yaptırdım. Geçen sene 56TL idi. Bayaa artmış yahu :(
Cok kolaymıs bunu sürmesi depoyu sevdim dizleri iyi kavrıyor
Ani gaz acınca arka bazen benle kafa tutuyo sanki ön lastik düz gidecem diyo arka yanlar gibi oluyo hava yapıyor bana
bugun su geçirmez yat lar için olan çakmaklık aldım kablo düğme ve sigortayı bağlattım devreye uygun bir yer bulup takcam motora sonrada telefon tutucu ve yerini ayarlıcam fotoraflarını atarım uzun gezilerde mp3 suz olmuyor bide cadir tatili felan düşünüyom :D ordan şarz ederim teli.. su geçirmez çakmaklık çıkışı 10 lira kablo ve tutma aparatları 10 lira 1 lirada sigorta ve tutma aparatı.. kafamda birkaç yer var 1 ay içinde satamazsam bidaha satmam motoru evladiyelik olur zaten gibime geliyor adam hala 2550 diyor 50 lira çıkmıyor inat değil mi kardeşim okadar ek yapmışım vermem bende kalsın zoruma gidiyor lastiğiydi alarmıydı brandasıydı şunu bunu..
arkadaşlar motoru yeniledikten sonra yaklaşık 1200 km yaptım şu an motor 14900 km yakıt konusunda bugune kadar pek ölçüm yapmamıştım ama depoyu doldurduktan sonra 266 km yol yaptım depo 9 lt benzin aldı gerçekten şaşırdım ortalama 400 km yi görüyordum. Bu son 266 km yi kısa mesafeli yani 7 - 8 km lik stabilize yolda 2. 3. 4. viteslerle yaptım bu şartlar altında 266 km için 9 lt benzin nasıl? Eğer anormal bir durumsa ustaya gitmeden kendim halledebilirmiyim, ustaya götürmek için fazla zaman ayıramıyorum hemde git gel 150km , hani ufak bir problem olupta ben yapabilirsem hem işten olup hemde onca yolu gitmeyeyim
2.3.4 vites dedğine göre şehir içi kabul ediyorum km de 15.5 kuruş iyi şehir içine göre bende o civarlarda yakıyorum ama 10 11 kuruş yaktığını idda edenler var doğrumu hala şüpeliyim benim hava filtrem yeni aldım buji ngk yoltutuşum yakıtı etkilermi bilmiyorum ama michelin hava ayarım çok iyi rolanti 900 uzun yolda tek kişi 14 şehir içi 15 kimi zaman 16..
Rölantim bi düzensiz bazen 1.600 lerde bazen 3.000 lerde geziniyo
[QUOTE=ak1n;3065103]2.3.4 vites dedğine göre şehir içi kabul ediyorum km de 15.5 kuruş iyi şehir içine göre bende o civarlarda yakıyorum ama 10 11 kuruş yaktığını idda edenler var doğrumu hala şüpeliyim benim hava filtrem yeni aldım buji ngk yoltutuşum yakıtı etkilermi bilmiyorum ama michelin hava ayarım çok iyi rolanti 900 uzun yolda tek kişi 14 şehir içi 15 kimi zaman 16..[/QUOT
yakıt hususunda o zaman telaş etmeye gerek yok, benim motorda rolanti 1500 civarı , rolantiyi 1000 e düşürdüğümde motor ısınana kadar stop ediyor
500 km bakımlarını yaptırcam vaktim yok motor 540 kilometre falan oldu zararı olurmu arkadaşlar acil yardım?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)