arkadaşlar bn dabriaj kolunun orda bir kaç parça sert eşya taşırken depoya wurdu çok az bi eziklik war nokta kadarda boya kalktı onu neyle halledebilirim
[QUOTE=ak1n;3055557]boya işine hiç girme gören kaza sanar stiker yapıştır en iyisi o[COLOR="Silver"]
alt tarafa ne gbi bişi giderki ya foto çekeyimmi siz daha iyi bilirsiniz
o senin zevkine kalmış artık http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-sicker-takim-126721844/detay şu gider mesela..
tmm bakıyom )
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
çizik şöle bişi ufak ama canımı sıktı ya )
Merhaba çinli severler,
Canavarımla izmirden-niğdeye geldim dün. Yaklaşık 850 km yol yaptım. Sabah 6:15 de cıktım gece saat 23:30 da eve girdim. Bıraz fazla dolaştım ve mola verdım galiba. Bu ilk uzun yoldu.
Yolculuk boyunca çekişi, gidişi herşey güzel ama yakıt dışında. 100 km de 3.8 litre yak ortalama. 3 kere depo fulledım bu 800 km de. gittigim kılometreyı aldıgım yakıtını hesaplayınca bu seferdede motor 17,5 veya 18 kurus yaktı. Kangoo var bızde o zaten 18,5 yakıyor uzun yolda. Alaaam ben nerde yanlıs yaptım
15w40 mondial marka yağ koydu,kutuyu yanımda açtı, haliyle castrol yağ elimde kaldı 2 yada 3 ay muhafaza edebilirmiyim castrol yağı.
arkadaslar belki hatirlayan arkadaslarimiz varsa bir kac gun once motorumun cok gec calistigi ile ilgili bir sorunum oldugunu paylasmistim dun motoru bir yakinim ile servise gonderdim bugun sabah usta aradi gomlekte cizikler mevcut oldugunu yagini suzduklerinde capak vs bulundugunu soyledi toplam masraf 400 tl civari tutacakmis garanti sureside doldu... basimiza gelene bak motoru tamir ettirmeden satmak sanirim daha mantikli olur diye dusunuyorum ustune ekler yeni drift alabiliriz insallah
geçmiş olsun. kaç motor kaç km de?
2 ye koy benden önce satarsın adamların gözünde 2. el alırken temizlik değil fiyat önde geliyor :D kendi alsa harcıcak parayı görmüyor ama hazır varsa 200 lira kendi verceği şeye 50 lira vermiyor ekstra o yüzden rahat rahat satarsın geçmiş olsun bu arada alıcı garanti felan bunlarada bakmıyor rahat ol bizimkisinin garantisi devam ediyorda nolmuş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
km yüzünden değil parça çıkmış yani yağı bayağadır kulanıyor sanırım uzun süredir parçalar bir süre sonra motora zarar vermeye başlamış yağı değiştirse sıkıntısız devam eder yürür yani ama bi kere hasar almış bi yerden çıkar bu..
sagolun arkadaslar su an 12500 km de, yaginida en son 10850 km de degisti diye not almisim, motoru haliyle uzun yol yuksek devirde kullandigim zamanlar oldu buda etken oldu sanirim dogrusunu soylemem gerekirse tekrar drift almaya deger bence
yağ çok ta eskimemiş, demekki dirfti zorlamacağız, yüksek devirde motor elimizde dikkat etmek lazım allah muhafaza? tekrar geçmiş olsun.
bu arada lastik değişmi düşünen arkadaşlar,michelin lastiği kesinlikle tavsiye ediyorum,(forumda bolca konusu var) tazelemek istedim üzerindeki orjinal lastikleri michelin ile değiştirince bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim, c sınıfı araçtan d sınıfı bir araça döndü hakikatten ustadlar bu forumda işi biliyorlar, emeği geçen herkese tekrar teşükkür ederim.
motora fazla yuklenmenin cezasini odicez
aklıma geldikçe yazıyorum,550 kmde yağını,lastiğini, bu gün değiştirdim, motorada baya alıştım, arkadaşlar 6 bin devri geçsem zararı olurmu, yani şöyle 6-7 bin arası vites değiştirsem 5. viteste 7 bin devirde gitsem motor elimde kalırmı?
nesi değişecekki 400 masraf çıkarmış
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)