Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mola vererekten giderim bende

Uzu yoldan kastım 99 km felan hem 200 km 300 kmler fazla gibi yıllık izinlerde felan belki oda yılda bir kez felan macera felan yapmak icin giderim

Bayiye gidip yakından bakayım ben buna en iyisi

Totoşlada tanıstırmış oluruz motoru

Hele sükür Toto motor selesi görücek 2 seneden beri Wolf gider aga sana.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı N Emre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deltaforce nasıl bi bujidir bilgi alabilirmiyim
    Deltaforce, mondial'in yedek parça markası. Orjinal bujinle aynıdır çok da güzel çalışır.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    arkadaşlar bn dabriaj kolunun orda bir kaç parça sert eşya taşırken depoya wurdu çok az bi eziklik war nokta kadarda boya kalktı onu neyle halledebilirim

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    boya işine hiç girme gören kaza sanar stiker yapıştır en iyisi o

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

Alıntı gklp45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 30 tlye kaç km gidiyorsunuz herkes cevaplarsa sevinirim...
    215 km max gider 190 da mininun 2 si arasında yani kulanıma bağlı

Motosikleti
    [QUOTE=ak1n;3055557]boya işine hiç girme gören kaza sanar stiker yapıştır en iyisi o[COLOR="Silver"]

alt tarafa ne gbi bişi giderki ya foto çekeyimmi siz daha iyi bilirsiniz

Motosikleti
    o senin zevkine kalmış artık http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-sicker-takim-126721844/detay şu gider mesela..

Motosikleti
    tmm bakıyom )

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

çizik şöle bişi ufak ama canımı sıktı ya )

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba çinli severler,

Canavarımla izmirden-niğdeye geldim dün. Yaklaşık 850 km yol yaptım. Sabah 6:15 de cıktım gece saat 23:30 da eve girdim. Bıraz fazla dolaştım ve mola verdım galiba. Bu ilk uzun yoldu.

Yolculuk boyunca çekişi, gidişi herşey güzel ama yakıt dışında. 100 km de 3.8 litre yak ortalama. 3 kere depo fulledım bu 800 km de. gittigim kılometreyı aldıgım yakıtını hesaplayınca bu seferdede motor 17,5 veya 18 kurus yaktı. Kangoo var bızde o zaten 18,5 yakıyor uzun yolda. Alaaam ben nerde yanlıs yaptım

Motosikleti
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba çinli severler,

Canavarımla izmirden-niğdeye geldim dün. Yaklaşık 850 km yol yaptım. Sabah 6:15 de cıktım gece saat 23:30 da eve girdim. Bıraz fazla dolaştım ve mola verdım galiba. Bu ilk uzun yoldu.

Yolculuk boyunca çekişi, gidişi herşey güzel ama yakıt dışında. 100 km de 3.8 litre yak ortalama. 3 kere depo fulledım bu 800 km de. gittigim kılometreyı aldıgım yakıtını hesaplayınca bu seferdede motor 17,5 veya 18 kurus yaktı. Kangoo var bızde o zaten 18,5 yakıyor uzun yolda. Alaaam ben nerde yanlıs yaptım
    :D biraz fazla yakmışın 14 felan olması gerekiyordu sankim yağı ve bujiyi yeni mi değiştirdin ?

dcb86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 Mh Dirft
    15w40 mondial marka yağ koydu,kutuyu yanımda açtı, haliyle castrol yağ elimde kaldı 2 yada 3 ay muhafaza edebilirmiyim castrol yağı.

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    arkadaslar belki hatirlayan arkadaslarimiz varsa bir kac gun once motorumun cok gec calistigi ile ilgili bir sorunum oldugunu paylasmistim dun motoru bir yakinim ile servise gonderdim bugun sabah usta aradi gomlekte cizikler mevcut oldugunu yagini suzduklerinde capak vs bulundugunu soyledi toplam masraf 400 tl civari tutacakmis garanti sureside doldu... basimiza gelene bak motoru tamir ettirmeden satmak sanirim daha mantikli olur diye dusunuyorum ustune ekler yeni drift alabiliriz insallah

Motosikleti
    Mondial 125 Mh Dirft
    geçmiş olsun. kaç motor kaç km de?

Motosikleti
    Alıntı arslan26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar belki hatirlayan arkadaslarimiz varsa bir kac gun once motorumun cok gec calistigi ile ilgili bir sorunum oldugunu paylasmistim dun motoru bir yakinim ile servise gonderdim bugun sabah usta aradi gomlekte cizikler mevcut oldugunu yagini suzduklerinde capak vs bulundugunu soyledi toplam masraf 400 tl civari tutacakmis garanti sureside doldu... basimiza gelene bak motoru tamir ettirmeden satmak sanirim daha mantikli olur diye dusunuyorum ustune ekler yeni drift alabiliriz insallah
    2 ye koy benden önce satarsın adamların gözünde 2. el alırken temizlik değil fiyat önde geliyor :D kendi alsa harcıcak parayı görmüyor ama hazır varsa 200 lira kendi verceği şeye 50 lira vermiyor ekstra o yüzden rahat rahat satarsın geçmiş olsun bu arada alıcı garanti felan bunlarada bakmıyor rahat ol bizimkisinin garantisi devam ediyorda nolmuş..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Alıntı dcb86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun. kaç motor kaç km de?
    km yüzünden değil parça çıkmış yani yağı bayağadır kulanıyor sanırım uzun süredir parçalar bir süre sonra motora zarar vermeye başlamış yağı değiştirse sıkıntısız devam eder yürür yani ama bi kere hasar almış bi yerden çıkar bu..

Motosikleti
    Honda NC700XA
    sagolun arkadaslar su an 12500 km de, yaginida en son 10850 km de degisti diye not almisim, motoru haliyle uzun yol yuksek devirde kullandigim zamanlar oldu buda etken oldu sanirim dogrusunu soylemem gerekirse tekrar drift almaya deger bence

Motosikleti
    Mondial 125 Mh Dirft
    yağ çok ta eskimemiş, demekki dirfti zorlamacağız, yüksek devirde motor elimizde dikkat etmek lazım allah muhafaza? tekrar geçmiş olsun.

bu arada lastik değişmi düşünen arkadaşlar,michelin lastiği kesinlikle tavsiye ediyorum,(forumda bolca konusu var) tazelemek istedim üzerindeki orjinal lastikleri michelin ile değiştirince bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim, c sınıfı araçtan d sınıfı bir araça döndü hakikatten ustadlar bu forumda işi biliyorlar, emeği geçen herkese tekrar teşükkür ederim.

Motosikleti
    Honda NC700XA
    motora fazla yuklenmenin cezasini odicez

N Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honca cb125 e
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deltaforce, mondial'in yedek parça markası. Orjinal bujinle aynıdır çok da güzel çalışır.
    bilgi için teşekkürler

Motosikleti
    Mondial 125 Mh Dirft
    aklıma geldikçe yazıyorum,550 kmde yağını,lastiğini, bu gün değiştirdim, motorada baya alıştım, arkadaşlar 6 bin devri geçsem zararı olurmu, yani şöyle 6-7 bin arası vites değiştirsem 5. viteste 7 bin devirde gitsem motor elimde kalırmı?

nesi değişecekki 400 masraf çıkarmış

Motosikleti
    Mondial 125 Mh Dirft
    Alıntı gklp45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 30 tlye kaç km gidiyorsunuz herkes cevaplarsa sevinirim...
    bu gün depoyu ağzına kadar doldurttum servise git gel yaptım aynı pompadan tekrar ağzına kadar doldurttum, git,gel 90 km, uzun yol sayılır lamba trafik yok,10 tl aldı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)