aynı soruların defalarca sorulmuş ve cevaplanmış olmasındandır, kendi adıma bilidğim şeyleri 100 kerede yazsam bir kere daha yazmaya gocunmam ama geride bıraktığımız 3 sayfa boyunca 15-50 motor yağı tartısılmıs, bir arkadas geliyor hala 10-40 vs 15-50 diye soruyorsa o da o kişinin üşengeçliğindendir. okuma düşmanı bir milletiz galiba.
sorunuzun temel kelimelerini google yazarsanız yine motosiklet.net ten cevap alırsınız :D
mesela bızım motora ngk nın hangı bujısı uyar arkadaşlar?? yerine google amcayı açıp ngk mh 125 drift yaz bak sana 5 farklı cevap gelıyor[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
haklısın samimi olarak söylüyorum forumu baştan sona okudum , dikkat edersen lastik tavsiyesi istedim, lastik tavsiyesi fazlası ile sorulmuş ve cevaplanmış, benim sorunum lastik alacağım yerdeki açıklama da 2,75 ibaresi geçiyor bendeki ön lastik 3.00 , bu foruma güvenerek aldığım motorun, parçalarınıda alırken siz değerli kullanıcıların bilgisi ile almak isterim, googlede ki araştırmam sonucunda ls2 kask aldım, bir arkadaşımız yazmış çene altından rüzgar alıyor diye haklıda çıktı.
yqavuzhyan arkadaşım vw forumlarında baya emeğim var, vw grubunun ciğerini bilirim bende dafalarca açtığım konuların yada cvpların araştırmadan laf kalabalığı olsun diye yazan arkadaşlar ile karşılaştım,en azından mutlu olsun vw sevsin diye geride kalan sayfaların linkini verirdim,
halen lastik almadım umudum burası arka lastik en fazla sağlıklı olarak ne kadar geniş olabilir, hepiniz sağolun allah kazadan beladan korusun, saygılarımla