Acikcasi yeni uye oldum nasil foto yuklenir bilmiyorum
genlede telefondan giriyorum telden yukleme konusunda yardimci
olursaniz neden olmasin:-)
Acikcasi yeni uye oldum nasil foto yuklenir bilmiyorum
genlede telefondan giriyorum telden yukleme konusunda yardimci
olursaniz neden olmasin:-)
arkadaşlar drifte 163 cc lik silindir takan warmı üst kapağı filan değişen...
Telefondan zor bilgisayardan girmiyon mu hiç
Birisi 162 cc takmış sahibinden de ara sor istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21712766/detay
98' Honda CBR600 F3 Repsol
07' Fz6 Fazer -> 08' Cbr600 RR -> 98' Cbr600 F3
Arkadaşlar Sarıyer yada mecidiyeköy taraflarına yakın olup motorunu satmayı düşünen varsa özel mesaj gönderebilirler. Beyaz yada gri renk öncelikli. Fiyatıda çok uçuk olmasın dabii
( işimi uzun süre bırakma imkanım olmadığından yekın yerler tercihimdir. )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Cidden doğru , 1.viteste gaza ufacık bi dokunuşta motor direk şahlanıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
Driftime 32 lt çanta taktırıcaktım şeklini bozar diye vazgeçtim sanırım , bi defter bile koyucak yer yok mu bizim aletlerde sırt çantasıyla mı gezicem sürekli eski scooterımın koltuğu kalkıyodu , driftte böyle bi mekanizma göremedim.Koltuğun orda kontak fln , çözüm olarak napıyosunuz çantamı kullanıyosunuz ?
o sol arkadaki kask kilit yerini mi kast ediyosun hacım , en azından ruhsatı falan atarım ceplerim dolu dolu bişiler düşücek gibi hissediyorum sürekli
Ewt orayi kastediyorum kilit var orda onu ac koltugu kaldir
Ruhsati motorun altinda koymak guvenlimidir?
ilk önce 17 diş taktım
motoru çok sağırlaştırdı. hatta 5 vites komple kayboldu. tekrar söktürerek 16 diş taktırdım ve şu an mükemmel oldu motorun uzaması daha iyi oldu hızına +10 km daha ekledi 120 yi geçemeyen motor 132 yi basıyor. ön dişlinin 16 olmasını tavsiye ederim.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Arkadaşlar ls2 misfit kask aldım, kafama tam oturuyor ancak boyutu diğer kasklara göre çok büyük değil mi?
yandan darbelere karşı korur ama önden veya arkadan alınacak darbelerde sanki boynu kırma ihtimali var gibi bide. Gözlükle nasıl kask kullanacaz bunu da çözemedim, şakaklarımdan içeri girmiyor gözlüğün sapı
bide armor alarmlı kablo kilit aldım motomaxtan 1.80m x 22mm, bunda da bir sorun var gibi, şöyle ben elımle bılye gibi birbirine eklenmiş olan parçaları sıkıştırdığım zaman o ekler birbirinden ayrılıyor. Dışındaki plastik olmasa sanki kilit eyve bıçağı ıle bıle ayrılır gıbı dduruyor. Acaba içinde çelik tel mi var bunun? :D Alarmı da çok hasaas kedi hoplasa motora cır cır ötüyor. Kullanan varsa başka bi yardım edıversın.
Bi de alarmlı disk kilidi almak istiyorum, onun için önerileriniz var mıdır? Bu kilidi, ruhsatı koltugun altına koyabılır mıyız, yeterınce bosluk var mıdır orda?
plakayı bu gun bizimkiler niğdeden almışlar, kargoya vermişler artık yarın depodan gider alırım driftimi.
Ziya kardes bilgisayardan girdigim zaman yuklemeye calisicam
zaman buldukca girmeye calisiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)