onemli bir yer öyle sıvı contayla geçiştirmek biraz abes gibi geldi bana
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Drift in 220 cc daha spor modeli var içinde.belo
25-06-2011, 17:35
uzakdogu haojiang marka galiba malezya
http://www.globalmarket.com/product-...er-119471.html
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1QbXbCeiw
Alsakmı ne 125 lik diye cbf 250 lilerle dalga geceriz artık
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
3 gün önce drift aldım oldukça memnunum... titreşim olayı çok şaşırttı bni nerdeyse hç yok.. lastklerini hiç beyenmedim şu ana kadar tek sıkıntm bu onuda seneye deiştrmeyi dşünyrum .. mondial gerçekten fark yaratmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
bu arada bendede muslukta sızıntı var parça bkliyrum oyalıyolar srekli
arkadaşLar kim ne derse desin ybr bu 125 mh driftLerin yanında süt dökmüş kedi gibi diorm her türLüde beKLiorm motor 140lık ibresi oLmasına rağmen 135 yaptı.. hiç bi şekiLde oynama yok motorda burda 2 3 ybr iLe yarıştım fark attım geçtim bide cbr var tabii :D cbra bişi diemem güzeL motor fakat bunLarın yanına zor geLio herkeze tavsiye ediorm çünkü hm hızLı hemde arkada oturan insana hissettirmio titreme 0 hiç yokk hızLı kaLkış hızLı atakLArı var en sevdiğim özLLiği ise istediğim yerde istediğim zmn ön kaLdırabiLmesi herkeze tavsiye ediorm çok güzeL hızLı deişik bişi hatta bu motorun ön kafayı cbr kafası yapın bidee seyy var motor bolmesini cbrda oLduğu gibi kapatın o zaman bakın cbr a :D xDé
[IMG]D:\Images\Kamera\201107\201107A0\mtrrr.jpg[/IMG][IMG]D:\Images\Kamera\201107\201107A0\mttr.jpg[/IMG][IMG]D:\Images\Kamera\201107\201107A0\moto.jpg[/IMG][IMG]D:\Images\Kamera\201107\201107A0\3 lü.jpg[/IMG][IMG]D:\Images\Kamera\201107\201107A0\motur.jpg[/IMG] Sadece kullanmanız yeterli arkadaşlar motoru alalı 4 gün oldu ama 125i gördü fakat ibrede 10km sapma var yani 115 ama olsun 5viteste 3-4 devirde bile motorun çekişi mükemmel herkese tavsiye ederim yakıt konusu ise 10 liralık benzinle 75 km yaptm ben tabi rodajdan sonra biraz daha düser 110-120 arası suan ilk günden farlar patladı sadece tek karsılastıgım sorun şimdilik bu bide 2.viteste 8.bn devirde boşa alıyor ama motor daha yeni dedi servis zorlama falan dedi bakalım ilk bakımda hallettiricem ve unutuyordum bazen arka frene bastığınızda çat diye bi ses geliyor yazdıgım şeyler sizi yanıltmasın arkadaşlar hallolmuycak bişi deil hiçbiri
0 aldıgınız mtorunuzu 5000 devirden yukarı kullanmayın gazı çok açmayın parçalr alışmadan daha fazlası zararlıdr
merhaba arkadaşlar ben ehliyetimi 10 gün sonra çıkarcam ve motor arayışlarına başladım. Vitesli bi motor almak istiyorum ve en çok beyendiğim modelse bu oldu. hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım ama öğrenebilirim sanırsam çünkü hevesim çok. İlk kullanacağım için bu motoru bana önerirmisiniz ? bide belki abes olcak ama izmirde hatay çevresinde bana vitesli motor kullanmayı öğreebilecek biri varmı acaba. şimdiden teşekkürler.
arka frene basınca tak sesi benden de geliyo ama sürekli yapmıyo sadece uzun süre basılmayınca yapıyo bu sesi bunun nedeni ne olabilir???
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
selam abiler aranıza yeni katıldımda artık neden kimse girmiyor.
topik öldü mü aloooooooo :D
Engin bişey sorcam... Pıtıra gidemedim epeydir de aklıma takıldı, şimdi yakında ben de lastikleri değiştircem ama arka lastiğe uyabilecek mevcut ebatından daha kalın bir lastik olabilir mi?? Uyarsa motorumuzun dengesi artar biraz da yakıt artar belki ama daha konforlu olmaz mı?? selamlar..
Arkadaşlar ben bu motoru 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat acemilikten debriyaj balatasını bitirmişim geçen gün değiştirdim 60 TL. Lastikler güven vermiyordu Honda servisinden onlarıda değiştirdim Pirelli mt-65 ön arka lastik aldım 135 TL ye maloldu ama motor şimdi adeta asfalta yapışıyor. yakıt sarfiyatı benim hesaplamalarıma göre 11 kuruş civarı. Hergün 30 km yol yapıyorum 100 km yi geçmiyorum. Bu fiyata bu motor harika. Herkese tavsiye ederim.
Gerçekten yakıt konusunda oldukça cimri bir alet. inişlerde de kontağı kapatırsanız 10 kuruşa kadar düşüyor km de yakıt tüketimi. Şu anda tek problem benzin musluğunun dibinden sızıntı yapıyor. Serviste somunlarını sıktılar ama sorun hala devam ediyor. Belki bu sefer komple değiştirirler contasını
arkadaşlar benzin musluğundan gelen sızıntı için musluk depodan sökülüp sıvı conta uygulanırsa sorun çözülüyor bilginiz olsun benimde başımda vardı bu sıkıntı sıvı conta sayesinde sorun çözüldü...
yakıt konusunda baya iyi geçenlerde depoyu fulledim 405 km sonra yakıt bitti yedek depoya aldım 10 km sonra benzin aldım 12.5 litre yakıt aldı ama bunun depo kapasitesi 16.3 litre yazıo,1 litre yedek depo kapasitesi olduğu söyleniyo o zaman 13.5 kullanılan oluo. 2.8 litre yakıt depoda olduğu halde kullanılmıyomu o zaman.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
125 km falan yakıo benim motorum şu an 700 km de rodajdan sonra daha iyi olur. ortalama 3 litre yakıo 100 km de
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
arkadaşlar bu sayfanın başında lastik basıncı 18 yazıo.ama kitapçığında ön 30 arka 32 dio hangisi doru siz kaç basıosunz
lastik basınçları lastiğin üstünde yazması lazım ama ön 28 arka 30 basıyo servis
Arkadaşlar Maksimum hız ne kadar yaptınız. ben düz yolda 120km yi gördüm. Motor daha 1500km'de. Ama lastikler çok kötü. Hiç güven vermiyor. biraz yıpranınca lastikleri Michelin yada prelli yapmak şart Bir de 1 saatten daha uzun yolculuklarda konfor pek kalmıyor. her yanı ağrıyor insanın
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum benim makina da titreşim arttı. 2 farklı usta ya götürdüm sübaplarda sıkıntı yok diyo acaba neden titreşim artmış olabilir???
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)