Yetkililerle konuşmana gerek yok silinidiri ve ust kapagı degiştirdinmi oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 ----------
Usta ybr 4450 cbf ondan pahalı 4450 ona verecegime 2500 daha koyar 2003 fzs(bazıları eski kasa fazer der) alırım gel şimdi buradan yak
ybr ye cbf 150 ye o fiyatı koyanlar mondiale gun dogurdu bu motorlar ustten eksantrikli yaglaması falan iyi merak etme bir şey olmaz yada başka bir örnek vereyim bana 2003 model kanuni seyhan 150 bul bi tane 50.000 km önce motor yaptırmış veya kapak açtırmış
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Sen öyle yap arkadasim japonlara ver. Biz cinlilere vericez, daha az acitiyorlar. Biz gayet memnun ve keyifle biniyoruz. Servis ve yedek parcada japonlar seni her seferinde öperken biz cüzzi miktarlara islerimizi hallediyor olacagiz.
Ben sikildim artik bu muhabbetten. Biz kararimizi mondialden yana verdik. Allahima bin sükür cok da iyi etmisim, iyiki almisim.
Bu ön yargilardan siyrilin artik. Elbet arada fark var ama fiyatlarini orantiladiginda mondial bizim daha cok isimize geliyor. Senin daha cok paran varsa Japonlara devam.
Hadi kal saglicakla.
Adrion, tüm masraflar dahil+koruma demiriyle beraber 2.800'e alınabiliyor zaten.
Sizin aklınız nasıl çalışıyor bilmiyorum, ama olaya hiç fiyat/performans olarak bakmıyorsunuz!
www.motorumla.net
Sana tek bir cevabim var: - o dediklerin eskidendi.
Bu mondialler hakikatten öncekilerden farkli yaw. Bunu neden göz ardi ediyorsunuz? Ben kendime CBF150 almaya karar vermisken bu Mondiailleri incelemem sonucu MC150 aldim. Ayni segmentteki Japon CBF150'ninde kronik sorunlari oldugunu biliyoruz. Yakit konusunda gelince forumu biraz incele ne kadar cok (?!) yaktigini göreceksin
Velhasil zaman herseyin ilaci olacak ve hep birlikte görecegiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------
Ne ara mondial'in yeni serilerinden birini kullandin?
atiturhan, abi boşver yorulmaya değmez biraz zaman geçer unutur yine kötülerler.
www.motorumla.net
ALLAH iyiliginizi versin ne diyeyim
elverengin@gmail.com
ben bu konuda size hak veriyorum gerçekten sitesine girdim mondialın ilk motorla sonraki motorlar arasında güç ve tip farkı en bariz olanlar gerçekten bi değişim var
ama bende birşey diyeyim sana burda bi sürü çin malı var vitesli olsun scooter olsun şu ana kadar 150 cc segmentinde beni geçebilen olmadı bunlardan. gerçekten bir sürü motorla yarıştım burda tamam hız yapmak iyi değil ama kapıştık işte 150lik viteslileri 150lik SCOOTERla geçtim yani olacak iş değil gerçi bnm motor cbf 150yide geçiyor ama, katır gibi ya benim motor 150 cc 16 beygir su soğutmalı enjeksiyonlu kalkışta cbr 125 bile alıyorum uzun bir süre sonra uzun yolda beni geçiyor tabii ama.bakalım kullanılmaya başlansın bu motorlar görürüz nasıl olduğunu açıkçası bende bayağı beğendim tipini felan çoğu yamaha honda suzuki çakması oluyordu bunların ama bu sefer değişik. yakıt tüketimini merak ettim açıkçası...
inzell bu forumda boş konuşsan tek kişi sensin herkes bi bilgi aktarımı yapıyor fikirlerini sunuyor burda ve sen sadece boş boş konuşuyor gereksiz işler yapıyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 ----------
drift 125in farı çok küçük gibi geldi acaba aydınlatması nasıl??,plakalığı çok hoş,aynası bana çok sakat geldi yani aynanın konumu güzel değil pek kör nokta olucak
Amanın adam bana boş konuşuyorsun dedi, balığa falan alındı galiba.
Velhasıl şunu geçtim bunu geçtim diyen biriyle tartışıyormuşuz. Sana iyi yarışlar dilerim konuyu dağıtmayalım...
www.motorumla.net
Mondial ciddi anlamda değişim içerisinde. Gelen modeller güzel. Kronik sorunları büyük olmadığı takdirde güven sağlayarak satışını arttıracaktır. Şu an beklemedeyim her konuda olduğu gibi. Ama modelleri al benili. Destro 250 nin sesini duydum bittim hiç beklemezdim Mondialden
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
150 mc ortalama 80 km hızda 100 km de 3 lt aşağısında yakıyor.162 cc 15 bg yaklasık.seriliği ve son hızı cbf ile mukayase pek edilmez.dün tem de test olundu by myself. üstelik kuryeye karşı.her neyse..
kronik sorun diyorsunuzda olsa olsa ne olacak ki? zaten hava sogutmalı tek silindir
motorda komplike aksam yok.elektrik atesleme sorun verdiyse bas ayak marsına.
2011 mc lerde arka teker daha kalın ve disk frenli olacak dedi fabrika
çin malı diye uzun yol yapılmaz diye bir kaidemi var kardeşim benim motorda çin malı ama ben yazın 1325km lik bir gezi yaptım tık demedi hemde rahat bir şekilde benim motorda titreşim sıfır denecek kadar az yani eskiden di onlar şimdi yeni çıkan motorlar daha iyi ve kaliteli
[QUOTE=belo;2204590]Yetkililerle konuşmana gerek yok silinidiri ve ust kapagı degiştirdinmi oluyor[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 ----------
ama o zaman garanti dışına çıkar
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Uzun yol yapmaz diyen Ümmet amcayı gormesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
[QUOTE=karayılan;2205108]Servise yaptıracagın için bir sorun olmaz ayrıca garantiyi kaale alma derim işlerine gelen garantili gelmeyen garantiisiz unutma
elverengin@gmail.com
[QUOTE=belo;2205115]Uzun yol yapmaz diyen Ümmet amcayı gormesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
Krank diğer aksamlar falan aynıdır değilmi silindir piston üst kapak değiştiği zaman aynı olur diyosun
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Evet etkili servis arkadaşım daha aldıgım gun dedi degiştirelim bunlarıda bi ara satarız diye oyle aman aman bir far yok
elverengin@gmail.com
Bak aklıma geldi motoru aldıktan 3 gun sonra lastikleri metzelerle degiştiriyordum ki arkadaşım uyardı metzelerin küçük motor lastigi iyi degil pirelli mt65 al diye bende o zaman bir dahaki kışa kadar bu cesetleri kullanayım dedim
elverengin@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)