yedek depo kaç litre bilen birisi yazsın artık
yedek depo kaç litre bilen birisi yazsın artık
Olmazmı hiç.Nerelerdesin?Bu sene alacakmısın motosiklet?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Benim ana depo tutmuyoki yedek depoyu yazayım.11 litrede doluyo yedekten sonra benimki
Günaydınlar Millet Burnuma benzin kokusu geliyor Güzel bir gün olucak
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
adam 8bin devirde 120km mi yapıyooooor , ben mi yanlıs goruyorum. vay arkadas.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
valla km göstergesini bilmemde devir göstergesinde anormallik olabilir tabi eğimli yol ve dişli değişmediyse
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
yol hafif bayırmıs yaav bende sandım..
Sağlık olsun düşünmeniz yeterli çok teşekkür ederim.
Bende boş durmadım araştırdım iki secenek var.
Birincisi dediğiniz gibi farklı bir far takılacak motora.
Bu resimde ybr farı takılmıs sekli,cokta yakısmıs bence. Bunun da üzerine hazır tur camı takılacak. 50-100 tl arasında piyasası camın.
İkinciside özel olarak bu işle uğraşanlarla irtibata geçip driftin orjinalliğini bozmadan yakısıklı bi tur camı yaptırmak.
Ben drift almasam/alamasam bile belki bu bilgiler böyle düşüncesi olanlara fikir verebilir umarım
YBR farı yakısmıs gibi Drifte. tabi yandan bakmak lazım bu açı cogu zaman daha guzel gosterır motosıkletı ayrıntıya gırmez
mercekli 8000 kelvin zenon taksaydın bari
Cok yakısmıs bu ybr farı..
Eski pc de cok drift vardı modlu..Masaüstü yapardım..Su driftte cok hosuma gidiyor Kafayı bozdum ben napsam alsammı ki
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu ön far kafasını biraz büyütseler süper olacak. Onun dışında on numara motor.
Günaydın arkadaşlar. Yeni drift alacaklara duyrulur Kırmızı renk piyasaya sürülecek yakında. 3013 model.
Wow kırmızısı da güzel ama bence kırmızı-beyaz çok hoş olur :D Yamaha yzf r1 in 50. yıl renkleri var ya öyle bir şey yapsalar bence süper olur Türklük damarlarım kabardı yine ne mutlu Türküm diyene arkadaşlar...
Kırmızısı çok hoş olmuş yaa
off süper be. helal olsun adamlar calısıyor dusunuyorlar abi. Bayragımızın kırmızısını koymuslar.Buu kadar yogun kırmızıya bence beyaz yan kapak ve kuyruk daha cok yakısırdı ama zor bısey degıl ıstense sokulup boyanır.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)