Devir saatine fazla dikkat etmem ben arkadaşada sormadım kaç bin devirdeyken 140 taydı dıye videoda çekerizz
Gel o zaman cita gibi giden ybr gör Adam gibi söyleyin sunu..Forum ayrı,Reel ayrı deyil.. Bindigim tüm ybr lerde 120 yi ceviriyor..Cünkü cok redline var..Üstündeki usta sürücü ile..Dahada iyi gidiyor.. Gökalpım sen inanıyormusun. Mh nın hızlı gittigine..Adamlar Ybr üstünde kac sene calısmıslar..Motor gidiyor abi kimse laf demesin.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Heh video olursa kımse bısey dıyemez. Adam gıbı bı vıdeo olsun da. Sadece ıbreyı degıl arasıra yolu da gostersın. hanı bayır demeyelım yine. O arkadasın baya yardımı dokuncak gıbı bu bolume. Bu arada bişey sormak istiyorum, herhangi bi modifiye var mı bu arkadasın motosikletinde ? Hanı modıfıye yoksa 140 gıdemez falan demıyorum yanlıs anlamayın, sadece bılgı amaclı. Filtre egzoz bunlar bıle cok onemlı hız konusunda. Dişliler..
Think Nothing! Just Twist The Wrist
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
lafağızdan 1 kere çıkar bizde kanıtlıycam dedım ricam üstüne fotoğrafı çektiler gönderdiler
videoda ben gidince çekerim
---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:30 ----------
yok orjinal drift sadece öyle görsel şeyler var üstünde xenon far falan var
Arkadaşlar kafama takıldı ya motosiklette hp mi önemli tork mu hp si yüksek olan motosiklet mi yarışı kazanır torku mu ?
abi bari sen yapma.. bilgi forumu denılıyor o denılıyor bu denılıyor da, mondial'in sitesine girdin mi herşey çıkıyor. Gerçi 9.5kw yazar ama 12.7beygire denk gelıyor.
Merhabalar arkadaşlar.Gerçekten çok faydalı ve güzel bir forum.Üşenmeden 1 hafta içinde boş vakitlerimi baştan sona kadar forumu okuyarak değerlendirdim ve de 286. sayfaya gelmiş bulunmaktayım .Öncelikle adım Fatih ve Çanakkale'liyim.Çok kıymetli sizlerin değerli bilgilerinin sayesinde 2 hafta sonra almak istediğim mh drift hakkında gerçekten forumu okumaya başlamadan önceki bilgime nazaran epey değerli bilgilere sahip oldum.Eray uluyazı,nebri 1986,burdurlu 1985,crazy metin,turkish39,mengu16,viper17,braingulp,Chucky21 023,talip333,TATLIHIZ,ümit_150_zc,c90,ugrgnr,gokha nbeyaz,atasun10,eren özer,gklp45 vede şuan sayamadığım çok değerli drift üyeleri.Bir arkadaşınızın sorunu karşısında ki ilgi ve bilgi paylaşımlarınız adına ben teşekkürlerimi sunuyorum.Tekerinizin düz basması dileğiyle hayırlı geceler.
yok yok abi, arkadas cevırmeden yazmıs. Sitesinde 9.5Kw yazar driftin gücü. 9.5kw'ysa 12.7hp'ye yani 12.7 beygire denk gelıyor. 10.5nw de torku var. hp degıl yanı.
Ybr nin 10.5 Hp cıkıyor ..Drifti geciyor..hangisi yalan..
Ugur nettin motor işini ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
alamadım daha ya. babamın işler kotu kredı kartları doldu oyle olunca kartsız da zaten alamıyoruz nakıt verme sansımız yok.. senet desen cok sey ıstıyorlar tanıdık olmalarına ragmen. beklıyorum.. yaza kadar almayı planlıyorum en gec hazıran gıbı alırım gıbıme gelıyor ama tabı babamın ıslerı.. ıyıye gıdıyor su an bakalım
Googledan çevirdim eğer doğruysa çevirici 7,3 kw 9.78 HP yapıyor yani (Beygir) Bizim motosikletinse 9.5 kw yani 12.73 HP o zaman driftin ybryi tokatlaya tokatlaya geçmesi lazım değil mi ?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)