ilk kalkışta ve çekişte iyi ayrıca vakumlu karburatördeki diyafram üç dört senede bir yırtılıyor
ilk kalkışta ve çekişte iyi ayrıca vakumlu karburatördeki diyafram üç dört senede bir yırtılıyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
kırmızı olsun beş fazla olsun diyenlerdenmısınız...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
mavi daha güzel durur sanki xD ama bu kadarına gerek yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 ----------
bu arada ön dişliyi 1 diş buyultmustum 125 km lık bı yol yaptım gıdıs donus 125 km aslında yol 135 dı de 125 km de benzın bıttı :D 20 tl benzın vardı depoda 125 km yol yaptı dişli sarfıyatı etkıledı yol gıderken asırı ruzgarlıydı bıraz da fazla basınca böyle oldu gene petrol onunde benzınım bıttı bu 3 oldu xD ıns 4 . de olmaz...
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
facebook Mondial 125 MH Drift Grubu
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_184536781592864
125 mi 135 mı bır karar ver artık kafamız karıştı
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
yol = 135 km ( gidiş dönüş )
depodaki benzin = 20 tl
125. km de benzin bitti =)
20 tl = 125 km çok rüzgarlı uzun yolda
bunu yazma nedenım 20 tl ye 200 km gıdıyoruz dıyenler var nasıl yapıyorlar bu işi.
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
anahtar cümle ''rüzgarlı yolda'' ve ''fazla basınca'' daha bişey söylemeye gerek yok ;)
bu motor fazla basınca muslukları açıyo diye daha evvel yazmıştım ;)
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
bencede 100 kmde 15 tl asıldınmı eşşek gibi yakkıyor
pazar gunu 70-80 le altınyolda gidiyorum yanımdan jet gibi bir tane lifan geçti hafif gaza asıldım yanına geldim motoruna baktuım selam verdim eleman tabi şokta sonra korna çaldım gazı kestim inciraltına gittim dönüşte iki kişi ybr yanıma geldi baktım 100 le gidiyorlar gaz açtım uzadfım tekrart gaz kesitm baktım hala yarış peşindeler bende saga döndüm onlar düz gitti sonuç motor gidiyor hermde iyi gidiyor
elverengin@gmail.com
beyler aranızda subap ayarı yaptıran oldumu butun gun motorcudayım motora subab ayarı yaptırmayı unutuyorum
elverengin@gmail.com
Arkadaşlar biliyorum çok soruyorum ama 7 gün sonra kesin bu motoru alıyorm 1.balansör warmı 2.titreşim warmı yuksek devirde bile ybrye göre nasıl 3.Şuana kadar en ufakta olsa yaşadığınız bir sorun warmı ?
sorunu yok gibi titreşim yok ybr yanına yanaşamaz ama iyi aç motorunu lastikleri en kısa surede degiştir ben pirelli mt 65 aldım arka kuyruga topcase baglama plastik kırılır orta sehpayı kes çok yuksek ön camdaki fitili sök
şimdşien gule gule kullanman dilegiyle
bu hafta subap ayarı yaptıracagım degişiklik olursa burada dile getiririm
elverengin@gmail.com
çok teşekkür ederim abi içimi rahatlattın
ben keyfe keder yaptıracagım nasıl olsa servis arkadaşım para pul aramızda geçmiyor sagolsun ne desem yapıyor
elverengin@gmail.com
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
elimle kırdıgımıon fotosunu unutmazsam koyarım sadece kulaklar demir gerisi plastik
elverengin@gmail.com
Ben de topcase bağladım sapasağlam duruyor. Arkada oturana söyleyin çok yaslanmasın yoksa demir bile olsa kırılır yaslanınca
Yağ değişimi yaklaşıyor CASTROL POWER 4T inceledim. motoru iyi koruyormuş. 25tl fiyatı. Daha iyisi var mı? hangi marka yağ daha iyidir?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)