şehir içi 15 kuruş yakıyor bence harika
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
evet zaten daha önce yazmıstım 28 tl ıle 200 km gıttım dıye
1 guzel teseduf anlatıcam yakıt tekrar olcmeme neden oldu xD 2 hafta önce petrole 1 km kala benzınım bıttı motoru ben ıttım yazmıstım 50 tl benzın koyup km sıfırladım dun aksam petrolun onunde bıttı benzınım sehir içi karma kullanım 50 tl 334 km yanı 15 kuruşa geliyor
15 kuruş aslında çok değil kabul ediyorum ama dıyer 125 cc ler 10 kuruş yakıyor 12 kuruş yakıyor şehir içi tamam performans olarak onlardan cok yukarıda ama ınsanız sonucta çok verim alıp az odeme duygusu var bide normal de kullanmıyorum ama yakıt baya sıkıştırmama ragmen 15 kuruş yakıyor şu ana kadar 15 kuruş üstüne çıkmadı 14 ün de altına düşmedi
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
facebook Mondial 125 MH Drift Grubu
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_184536781592864
saderce ybr esd vakumlu karburatörü var diye 120 tl belki iner geri kalnlarda emin ol şu benzin pahalılıgında 150 tl yakıyor sende az yaksın son hız önemli degil dersen vakumlu karbüratör tak
elverengin@gmail.com
yok ben bu performans dan cok memnunum bu perfermans da bu yakıt çok da değil sadece maddi anlamda sıkışıklık yaşadığım için bazen gözüme görünüyor işte bir de bu benzin zamları öldürüyor beni 5 gun önce 4 kuruş indirim oldu daha dün 9 kuruş zam geldi şu an da 95 oktan kurşunsuz 4,26 lt fiyatı yuh diyorum birazz insaflı olmak lazım ben benzine gelen oranda maaşıma zam alsam millet vekili maaşına yaklaşmıştı şu an ki maaşım xD
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
arkadaşlar benim motor 2500 km de
motoru 6000 devirin üstünde kullanıyorum bazı zamanlar
işte o zaman muslukları açıyo haberiniz olsun ;)
kaç kuruş yakıyo hiçç ince hesaba girmedim ama full depo 400 e düşüyo bilginiz olsun :S
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
hesabı kaba yaptım 150 kuruş diyorum hep şehir içi olunca makul geliyor gözüme
elverengin@gmail.com
az evvel karşıdan (istanbulu bilenler için avrupadan anadolu yakasına) gelirken çamlıcadan sonra yokuşta yattım motorun üstüne açtım gazı sonuna kadar ibre 140 ı bi miktar geçti...
piston subaba vurabilir bu tip hızlanma tehlikelidir dikkat et
elverengin@gmail.com
Arkadaşlar mondial yeni bir model çıkarıyor adıda mondial 150 mcx roadracer mc nin x li hali yapılan değişiklikler arka fren disk renk parlak kırmızı arka lastik eskiye göre baya bi kalın şu anlık bu kadar incellebildim bide yeni bi model daha cıkıyo oda 100 lük moped kanuni zebrayı andırıyor oda cok güzel olucak
Quaresma
butun modellerde enjeksiyona gececekler vede önlerinde br engel olmadıgı surece modeleri arttıracaklar
elverengin@gmail.com
arkadaşlar drifttin bende siyahı var motoru çok güzel yapmışlar titreşim falan yok kafalıgını biraz büyük koysalarmış çok daha süper olurmuş bu gövdeye o kafalık ufak olmaş siyah motora alttan kırmızı led lamba çok güzel duruyo
İyi günlerde güle güle kullan ben motorun ne kafasına baktım alırken ne başka bir şeyine tipi hoşuma gitti ybr de ateş pahası olunca otomatikman mh ci oldum şimdide kappa 30 lt topcase led takacagım
elverengin@gmail.com
Arkadaşlar motoruma topcase taktıktan sonra stop lambamın iyi görünmedigini bir arkadaşım söyledi bende topcasesime led taktım daha dogrusu tapmaya çalıştım ilk sorun topcasedeki kırmızı plastigin altına silikonlu led girmedi silikonu komple sıyırdım ikinci bomba ise arka stop lambasına iki faz bir nötr geliyor hesaplarken tam tersi çıktı iki nötr bir faz geliyormuş ve haliyle stopla fren lambası ayrı olacakken maalesef aynı oldu ama şans böyle daha iyi oldu
elverengin@gmail.com
topcase ışıklandırması gayet başarılı görünüyor ön farı değiştirdinmi ?
ön fara daha ellemedim şimdilik orjinal farı var sıradaki deşiklik x-ring veya o-ring zincir olacak ileride vakumlu karbüratörde düşünebilrim
elverengin@gmail.com
yaa bu vakumlu karbüratörün amacı ve çalışma prensibi nedir?
bunu son zamanlarda çok duymaya başladım...
bizdeki mekanik açtınmı gazı bütün bogaz açılır ve memeden benzin gelir vakumluda gazı açtınmı bogaz açılır ama motordaki olusan vacumla hareket eden bir diyafram yardımı ile meme açılır kapanır olay bu bu nedenle yuksek devirlerde veya duşuk devirlerde benzini ayarlar bizde ise belirli bir devire gore ayar yapılır ne devirde gidersen git o ayara göre benzin yakılır
elverengin@gmail.com
yani bizim ki vakumludan iyi değil doğru mudur?
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)